| נשלח ב-14/10/2010 01:17 |
|
| |
ליעקב מרדכי גרסטנר היתה בר מצוה בר"ח חשון!!!
'גרסטנרית' (חברת פורום ותיקה שלא יכולה לגלוש לכאן כרגע מסיבות טכניות) מדווחת ממקורות יודעי דבר כי ליעקב מרדכי גרסטנר היתה בר מצווה ביום ראשון האחרון!!
הייתם מאמינים? הילד הקטנצ'יק עם הקול הצווחני ב"כל המתפלל" גדל והפך להיות הסולן המרכזי והותיק ביותר במקהלה ויותר מכך - זמר בפני עצמו עם יכולת במה מרשימה!!!
המון מזל טוב!!!
יעקב מרדכי ב-YBC LIVE ISRAEL 2010. צילום: דניאל ישי
תוקן על ידי פסנתר_כנף ב- 14/10/2010 09:48:45
YBC אין כמו Yeshiva Boys Choir
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2010 01:47 |
|
| |
זוכרים?
יעקב מרדכי ב'אב הרחמים' מתוך YBC LIVE הראשון.
ביצוע בלתי נשכח!!
עיבוד: דניאל ישי_________________
תוקן על ידי פסנתר_כנף ב- 14/10/2010 09:51:53
YBC אין כמו Yeshiva Boys Choir
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2010 11:02 |
|
| |
ולא הזמינו אותי???

|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2010 22:14 |
|
| |
"מקורות יודעי דבר" הם מוזס ביבי ( ) ופרטים נוספים יגיעו כנראה בהמשך השבוע...(בתקווה!)
לאאאאאא להאמין!!!!! התינוקי שלנו התברמץ!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-23/10/2010 21:38 |
|
| |
רציני????????? יוואו איזה קטלני...מזל טוב למרות שזה באיחור...
|
|
| נשלח ב-14/11/2010 22:19 |
|
| |
מזל טוב לכולכם לרגל הבר מצוה של ילד הפלא הענק YMG !!!!!
נראה מי ישיג תמונות מהבר מצוה...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2010 11:08 |
|
| |
מה אין תמונות? 
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2010 13:10 |
|
| |
הלוואי שהיו.
|
|
| נשלח ב-17/11/2010 14:44 |
|
| |
אני מניחה שעוד כמה חודשים מצ'ניק תתעורר ותשלח צרור תמונות שהיא השיגה בדרך לא דרך, חודש אחרי ש עט כבר ימצא אותן במקומות אחרים 
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2010 22:53 |
|
| |
אותי פחות מעניינות התמונות.
אותי מעניין לדעת אם אלי יצר משו חדש לכבוד המאורע.
בחתונה של אחותו הוא הלחין את gerstner entrance אז תהיתי אם לרגל הכנסו של אחיו- בן טפוחיו למצוות, הוא גם הנציח את המעמד בעזרת שיר -ספיישל פור הים....
כמו כן, מעניין אותי לדעת אם יעקב מרדכי שר קצת סולו לאורחיו ואם כן, ברור שהייתי מאושרת לראות הסרטות. נכון לעכשיו, לי יש קשיים בתקשורת עם אנשי הקשר ומקורות יודעי דבר... אז, במיתותא ממכם, אם משהו יודע משהו ממקור מהימן כלשהו, אנא, עדכנו!
|
|
|
|
| נשלח ב-29/11/2010 23:12 |
|
| |
המון מזל"ט
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2010 09:52 |
|
| |
אין שום דבר ברשת שמרמז על בר מצווה שלו. אפילו לא דיווח שזה היה. בטוח שזה היה? איך הם הצליחו לשמור על כזאת פרטיות?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2010 16:29 |
|
| |
ראית מה זה? כנראה שהם לא רצו לעשות מזה עסק כמו שעושים סביב ילדי הפלא השחצנים בארץ... אלי והוריו שפויים מספיק כדי לדעת שאין צורך לנפח את האגו שגם ככה בשמים לילד שקיבל מחיאות כפיים ותרועות שמחה מקהל מעריצים נלהב עוד לפני שנמחה החלב משפתיו... בכולופן, הבר-מצווה היתה גם הייתה. דיווחו על זה רוחי, מוזס ביבי, עזריאל זילברברג דניאל קליין ועוד כמה . אם בא לך לחפור, גרסטנרית יכולה לספק פרטים נוספים.....
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2010 16:46 |
|
| |
בהמשך לדברי האחרון: בלי להעליב רבותיי, אבל אני חושב שהסגידה והתעסקות בפרטים האלו הופכת את הפורום למשהו אחר.. יש אמן ענק בשם אלי גרסטנר שהרבה נהנים מיצירותיו וממפעליו, למה לגרור את זה למקומות רחוקים ולא ענייניים?? אני מאד נהנה מהפורום הנפלא הזה, אך הדבר הזה קצת מפריע.. מה אתם חושבים??
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2010 17:12 |
|
| |
זה שלא עשו מזה עניין זה ברור,אבל למה האזכור היחיד בכל הרשת הוא כאן בפורום? גם באנגלית וגם בעברית אין שום אזכור בשום מקום,בדקתי גם בפייסבוק אולי יש תמונות אצל מישהו,וגם זה אין כלום. ממש כאילו זה אירוע סודי.
יענקי אני מסכים איתך,אבל עדיין לא הגענו לירידה לפרטים קטנים,אנחנו עדיין בגדר ההיגיון והרבה מעל (כלומר יותר טוב) מהנורמה (אפילו החרדית) לדון על אירועים גדולים זה בסדר,אבל לא ירידה לחיי האמנים.
|
|
|
|
|