| נשלח ב-25/10/2010 16:07 |
|
| |
בהמשך לסגירת פורום פרחי מיאמי
|
|
| נשלח ב-25/10/2010 19:00 |
|
| |
ועל זה נאמר הרצחת וגם ירשת  ?!?!?! סתם אני מתכון בצחוק כאילו זה קשור אליכם. אבל אין מילים משבוע שעבר אני פשוט מנסה לעכל את העניין וזה לא הולך אני מבין שהיה לה שיכולים חשובים אבל ראבק אי אפשר להעביר את זה למישהו אחר ולא חסר מי שיקח את זה על עצמו!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2010 19:20 |
|
| |
די, זה כל כך עצוב. כל כך עצוב. חברים, מה יהיה? מה לדעתכם צריך להיות הצעד הבא? אתם כולכם מוזמנים להביע בזה את דעותיכם.
--- נראה לי שזה המקום להודות למנהל פורום אלי גרסטנר. פסנתר_כנף - הכנסת האורחים פה בפורום נהדרת. (תגיד, פסנתר, שמת קישור לאשכול הזה באיזשהו מקום? או שלא כדאי לעורר דובים ומי שמגיע מגיע...)
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2010 21:11 |
|
| |
לא שמתי קישור בשום מקום חוץ מהודעה אישית למישהי ששאלה אותי למה סגרו את הפורום (מינתה אותי לפרשן...)
אני חושב שהצעד הבא די ברור: פותחים פורום פרחי מיאמי חדש. רק תחליטו על שם ("פורום פרחי מיאמי החדש"?) ונמנה מישהו לסדר את העניינים הטכניים. (מי שפותח יהיה המנהל הראשי, אבל תסכמו את זה מראש שלא יהיו פה כפילויות) אני חושב שנפיל את התיק על ריבי. אלא אם כן היא מתנגדת ונעביר את זה לאידי. ואם גם היא תתנגד זה יעבור אליי. (אבל נראה לי שיש ניגוד אינטרסים...)
|
|
| נשלח ב-25/10/2010 21:13 |
|
| |
| אידי כתב: |  | נראה לי שזה המקום להודות למנהל פורום אלי גרסטנר. פסנתר_כנף - הכנסת האורחים פה בפורום נהדרת.
(תגיד, פסנתר, שמת קישור לאשכול הזה באיזשהו מקום? או שלא כדאי לעורר דובים ומי שמגיע מגיע...) |
|
תודה על התודה :)
את מוזמנת לעורר את הדובים מתרדמתם.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2010 22:31 |
|
| |
| פסנתר_כנף כתב: |  | אני חושב שהצעד הבא די ברור: פותחים פורום פרחי מיאמי חדש.
רק תחליטו על שם ("פורום פרחי מיאמי החדש"?)
ונמנה מישהו לסדר את העניינים הטכניים. (מי שפותח יהיה המנהל הראשי, אבל תסכמו את זה מראש שלא יהיו פה כפילויות)
אני חושב שנפיל את התיק על ריבי.
אלא אם כן היא מתנגדת ונעביר את זה לאידי.
ואם גם היא תתנגד זה יעבור אליי. (אבל נראה לי שיש ניגוד אינטרסים...)
|
|
אני עדיין לא מבין למה אי אפשר להעביר את הפורום הזה לריבי או מי שלא יהיה??!!!?!?!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2010 23:02 |
|
| |
כוחאש, זה סופי! בני אדם לא ברורים..............
פסנתר, אני רוצה להיות מנהל משנה או משהו, אפשר?

|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2010 23:05 |
|
| |
| אידי כתב: |  | די, זה כל כך עצוב. כל כך עצוב. חברים, מה יהיה? מה לדעתכם צריך להיות הצעד הבא? אתם כולכם מוזמנים להביע בזה את דעותיכם.
--- נראה לי שזה המקום להודות למנהל פורום אלי גרסטנר. פסנתר_כנף - הכנסת האורחים פה בפורום נהדרת. (תגיד, פסנתר, שמת קישור לאשכול הזה באיזשהו מקום? או שלא כדאי לעורר דובים ומי שמגיע מגיע...) |
|
כל מילה נכונה. שתדעו שאני על סף בכי.
זה לא דבר נורמלי! הפורום היחיד כמעט שהיה זורם ופורה כל הזמן - נסגר!
מה עושים???????????.

|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2010 23:44 |
|
| |
לא יודע זה נראה שיש פו שיקולים זרים כמו אידיאולוגיה נגד אינטרנט או משהו כזה?!?!
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2010 01:30 |
|
| |
פסנתר אני לא הייתי פותח פורום חדש בנתיים אני ינסה אולי לעשות משהו לדבר עם יושר אם ריבי לא רוצה אז אני מוכן להיות מנהל
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2010 02:34 |
|
| |
טוב, לקח לי זמן להתאושש .. פשוט קבלתי הלם. לפי מה שיושר כתבה בסוף, הפורום יפתח מדי פעם,כך שתהיה בעיה לפתוח פורום חדש ,אבל נו באמת..לכו תדעו.. לדעתי צריך לגבש הסכם עם המנהלות (אמאלה זה נשמע כמו הסכם מדיני..לפחות כמו ההקפאה..)ופשוט להעביר את הניהול למשהו אחר.ריבי,אידי, אלמונסי,לא חסר.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2010 15:02 |
|
| |
אבל שלו, לפי מה שהם אמרו שם, גם יושר וגם ריבי, זה נשמע שאין מצב בכלל!!!!!

|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2010 19:38 |
|
| |
בס"ד
הי,
רווח לי למצוא כאן את כולכם .(לפחות רובכם)....:)
פסנתר-תודה רבה על האפשרות לדון כאן בנוגע לעתידו של הפורום.אני מקווה שברור לכולם-שבמקרה שהפורום נסגר-פותחים דף חדש,היינו פורום.
ובכן,
א. כפי שהבנתי הנושא מצד יושר סגור,נעול,וכוי'.....היא לא מעוניינת לפתוח אותו מחדש! נקודה.אז באו נרד מהנושא הזה....
ב. ריבי לא מוכנה לקבל את ההנהלת הפורום(כפי שהבנתי?)
ג. יושר לא רוצה מטעמים כלשהם שמישהו אחר יחליף את הפורום הל"ז.
מכאן-שהבררה היחידה היא להקים פורום חדש.(אלא אם כן אתם רואים בררה אחרת...?)
אם כן-צריך להתחיל במאלכה.....
אז,ככה כל אחד שירצה להיות מנהל,או מנהל משנה
ירשום כאן את שמו,ולאחר מכן נערוך הצבעה במקרה הצורך.אחרי השלב הזה,נוכל לעבור לשלב-כמו בחירת שם וכדומה.:
נתחיל במנהל הפורום,כל מי שחושב/רוצה להיות מנהל הפורום ומתאים לכך שירשום כאן את שמו:
אני חייבת רק לציין-שתפקיד המנהל הוא תפקיד אחראי מאוד ולא סתם תפקיד בעלמא.מי שחושב באמת שהוא מתאים לכך ויכול לעמוד בכל נהלי הפורום היינו-לדאוג על שפת דיבור ראויה ולשון נקיה,אהבת ישראל בן חברי הפורום,לסנן,למחוק,להוסיף וכדומה-מוזמן בשמחה לרשום את שמו:
אז בהצלחה!
נ.ב.-אני חושבת שחשוב שכל אחד/ת יביע את דעתו-ז"א אם הוא רוצה להיות מנהל וכוי'...יתכן שיש עוד כאלו...צדיקים נסתרים שמתאמים לנהל פורום וחשוב לתת את יכולת הביטוי לכולם/ן!
תוקן על ידי ann124 ב- 26/10/2010 20:03:19
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2010 19:53 |
|
| |
וכחואש....(איזה שם שמת?רק מלהגות את זה חרקו לי השינים  ) אני לא חושבת שזה אידיאולגיות נגד האינטרנט....(ולמה זרים???)-אני מכבדת את רצונה של יושר,גם אם אני מאוד לא מסככימה איתה,ואני חושבת שאפשרהיה לפעול בצורה אחרת.....אבל איך אומרים: לא בוכים על חלב שנשפך....ועוד בכמויות....
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2010 20:03 |
|
| |
איך שאני מבינה את זה - זה לא כחואש אלא כוח - אש. 
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2010 20:05 |
|
| |
ועל זה נאמר אידי- אל תסתכל בטפל אלא בעיקר..... 
תוקן על ידי ann124 ב- 26/10/2010 20:06:22
|
|
|
|
|