| נשלח ב-10/1/2011 11:24 |
|
| |
YBC ו- אלי גרסטנר הופיעו אתמול בהאסק!!!!!
זו הייתה הפתעה - עבור חלק מהקהל לפחות, אני מניחה:)
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2011 11:46 |
|
| |
איזה קטעים, ומה עם כל אלו שפרסמו שיופיעו הם הכן הופיעו?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2011 19:13 |
|
| |
תודה על העדכון! אני לא מבין למה כמעט כל שנה זה אותו סיפור.
משיחמשיח - למה אתה חושב שלא?
|
|
| נשלח ב-11/1/2011 16:18 |
|
| |
ומה הם ביצעו?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2011 19:43 |
|
| |
מצאתי את זה ביוטיוב, כדאי לכם להוריד ת'זה כי אני מניחה שזה יירד בקרוב ממש:
* xcodebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab" height="344" width="425" classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" > <*
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2011 01:28 |
|
| |
העלו בשלאגר גלריה מהמופע, וכמיטב המסורת הם לא הזכירו את ישיבה בויס.
אבל לפחות תמונה אחת יש:
נראה שהם הגיעו בהרכב חלקי. בקדמת הבמה: מוישי קאהן הקטנצ'יק
לגלריה המלאה: http://www.shlager.net/?articleID=2609
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2011 03:31 |
|
| |
מה יש לשלאגר עם YBC? בכל מקרה, הם בצעו ממש יפה את "מזמור שיר" אבל איכשהו מפעם לפעם התנועות מצועצעות יותר ויותר...
אה, ו.. כמו שגריני אמרה.. הסרטון כבר הוסר. ניסיתי להעלות לג'מבו מייל ונתקע באמצע.... מנסה שוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2011 09:21 |
|
| |
תודה על ההעלאה!
השיר הזה לא משהו, והתנועות אכן נהיו ממש תינוקיות, והם גם בקושי זזים (טוב, עם כמות כזו של ילדים אין ממש מקום על הבמה)
אני חושב שהם צריכים לקחת בדחיפות איזה כוריאוגרף חיצוני. עם כל הכבוד ליוסי ניומן - כבר נגמרו לו הרעיונות והוא ממחזר את אותם תנועות.
(וואו! ממש התקפתי את YBC. לא מתאים לי)
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2011 19:39 |
|
| |
| פסנתר_כנף כתב: |  | תודה על ההעלאה!
השיר הזה לא משהו, והתנועות אכן נהיו ממש תינוקיות, והם גם בקושי זזים (טוב, עם כמות כזו של ילדים אין ממש מקום על הבמה)
אני חושב שהם צריכים לקחת בדחיפות איזה כוריאוגרף חיצוני. עם כל הכבוד ליוסי ניומן - כבר נגמרו לו הרעיונות והוא ממחזר את אותם תנועות.
(וואו! ממש התקפתי את YBC. לא מתאים לי) |
|
למה לא מתאים?! שיש דברי טעם אומרים גם אם זה כואב. ודרך אגב זה גם נכון!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2011 19:43 |
|
| |
| פסנתר_כנף כתב: |  | העלו בשלאגר גלריה מהמופע, וכמיטב המסורת הם לא הזכירו את ישיבה בויס.
|
|
וכן אותו הדבר אם אברהם פריד!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2011 11:23 |
|
| |
מתוך Jewish Insights
The last surprise of the evening was more than 2 people doing a duet. It was more like 30. We had the Yeshiva Boys Choir, led by the talented Yossi Neuman, perform 'Mizmor Shir' off of their latest album, YBC5. The duet was the composer of the song, Eli Gerstner.
בתרגום חופשי:
ההפתעה האחרונה של הערב היתה יותר מ-2 אנשים שמבצעים דואט, אלו היו יותר מ-30 - ישיבה בויס, בניצוחו של יוסי ניומן המוכשר, והם ביצעו את 'מזמור שיר' מתוך אלבומם האחרון - YBC 5. הדואט היה עם המלחין של השיר - אלי גרסטנר.
תוקן על ידי פסנתר_כנף ב- 13/01/2011 11:24:45
Daddy Come Home by Yaakov Mordechai Gerstner is the best song. EVER
פורום אלי גרסטנר
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2011 17:54 |
|
| |
-אני אישית לא התחברתי עם כל האיבזרים האלו שהם רוקדים איתם (תופים מקלות כובעים) משום מה מזכיר לי את ההופעות והמסיבות של אחיות שלי.....  -הקטנצ'יק הזה יש לו משהו מיוחד בקול או שיש לו קול של קטנציק? בקליפ מההופעה שלהם בקנדה הוא קצת מזייף -אני חיב לציין שהקולות של יעקב מרדכי ועזריאל זילברברג השתבחו מאוד מאוד  (טוב זה ידוע שהקול משובח לפני ההצטרדות) -משפחת מרטין עזבה את ישיבה בויס? כך זה נראה (אז מה עם האח הגדול עזב ולכן מה?)
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2011 21:50 |
|
| |
היי אילומינייט, איזה כיף שחשבת עלינו!  לפי דעתי, ליוסי ניומן יש עוד בעיה - הוא פשוט רוקד יפה מדי... ריקוד שנראה יפה כש הוא מבצע אותו, נראה אומלל בתכלית כשהוא מבוצע ע"י ילדים לא מנוסים. דווקא האחידות היתה לא רעה בכלל. לא זיהיתי סולנים ספציפיים (חוץ מאלו שהראו על המסך מאחורה), אבל באופן כללי - נראה שלא משקיעים שם הרבה בפיתוח קול ובאיך לעלות נכון. חבל, זה יוצר לפעמים אפקט צרחני.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2011 10:28 |
|
| |
יש עוד תמונות?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2011 02:06 |
|
| |
לא נראה לי שהתפרסם עוד משהו בגלריה הרשמית.
|
|
|
|
|