| נשלח ב-31/1/2011 13:24 |
|
| |
ויקיפדיה!!!
התחלתי לעשות ערך לאלי גרסטנר בויקיפדיה,כל מי שיכול לעזור להוסיף פרטים מוזמן (ביוגרפיה,שנים של האלבומים וכו')
תודה
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2011 22:11 |
|
| |
עט, שכוייח!
הייתי שמחה להצטרף לחגיגה, אבל צריך להרשם ואני שונאת את זה... כשתסיימו, אם יתחשק לכם להעשיר גם את הערך באנגלית.......
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2011 23:51 |
|
| |
אגב, זה כתוב מעולה וויקיפדי ! אל תשכחו להוסיף שם עוד קישורים פנימיים, כדי שזה יקרא ערך תקין. וכמובן, קישור לפורום...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2011 12:14 |
|
| |
כל הכבוד עט!!! מדהים איך שאתה יודע להוציא דברים אל הפועל. כבר שנים שאנחנו מדברים על ערך בויקי', אבל אתה הראשון שעשה משהו בנידון.
אתמול עשיתי כמה שינויים לשוניים קטנים וסידרתי את הפיסוק.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2011 12:45 |
|
| |
אוו... התקדמנו. פורום, דף פייסבוק, ויקיפדיה. בדרך העולה בית ק-ל.  (אגב, אילומינייט, למיטב ידיעתי זה לא מסובך להירשם.)
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2011 09:43 |
|
| |
אילומינייט,קישור לפורום שמתי,אבל הוא נעלם משום מה. ,איזה קישורים פנימיים אפשר להכניס? וזה ממש לא מסובך להירשם.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2011 12:38 |
|
| |
גם הקישור לפורום מיאמי נעלם מהערך בוויקיפדיה. נראה שהעורכים שם לא ממש אוהבים את הרעיון.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2011 12:56 |
|
| |
עכשיו זה מופיע שם:
יש לשכתב ערך זה ייתכנו לכך מספר סיבות: ייתכן שהערך מכיל טעויות, או ש הניסוח ו צורת הכתיבה שלו אינם מתאימים. אתם מוזמנים לסייע ולתקן את הבעיות, אך אנא אל תורידו את ההודעה כל עוד לא תוקן הדף. אם אתם סבורים כי אין בדף בעיה, ניתן לציין זאת ב דף השיחה.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2011 15:38 |
|
| |
זו עוד הערה טובה. הערך באנגלית היה מועמד למחיקה כשהוא הועלה...
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2011 23:08 |
|
| |
| עטT כתב: |  | אילומינייט,קישור לפורום שמתי,אבל הוא נעלם משום מה. ,איזה קישורים פנימיים אפשר להכניס? וזה ממש לא מסובך להירשם. |
|
-זה ממש מרגיז שהם מורידים קישורים לפורומים, אבל אני יכולה להבין את זה...
-קישורים פנימיים צריך להוסיף לכל מילה שניתן למצוא כערך בויקיפדיה... אני רואה שאחד מהעורכים כבר עשו את זה.
- לא אמרתי שמסובך להרשם רק ש... לא משנה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2011 02:08 |
|
| |
טוב, ככה:
עברתי על כמה ערכים אחרים בויקי והנה כמה פרטים שאולי יגרמו לביטול ההערה המרגיזה ההיא (שנובעת מזה שהערך לא מספיק פרטני... אנחנו יודעים שזה רק ההתחלה):
-נולד ב- ( שנת לידה + תאריך מלא{ אם ידוע} אפשר גם עברי) אמור להיות כתוב בסוגריים. אחרי השם המלא אפשר גם לכתוב את השם באנגלית {זה אמור להיראות כך: אליעזר גרסטנר ( Eliezer Gerstner {מודגש} ; נולד ב-....)].
-צריך להפריד בין ביוגרפיה לבין דיסקוגרפיה/ קריירה מוזיקלית. ביוגרפיה אמורה לכלול פרטים אשיים והשגים נטו. אני חושבת שיש מקום לציין גם את הלימודים של אלי בארץ מאחר וזו תקופה חשובה בחייו, אפשר גם להוסיף את העובדה שהוא משמש כשופט בתחרות ג'ואיש סטאר.
מכיוון שאין לנו הרבה תוכן לביוגרפיה, יתכן ואפשר לשלב פרטים על הקריירה המוזיקלית אך לא פרטים על הדיסקים ( לכתוב שפנה אל מס' מפיקים ודחו אותו וכו' וכו') .
- מקובל לכתוב במקום הכותרת 'אלבומים' - 'דיסקוגרפיה' ולחלק לתת- קטגוריות שהם: אלבומים, אוספים ( שלא רלוונטי לגבינו) וסינגלים ( אם ידוע לכם משהו, או שיש לכם אפשרות למצוא מיידע, מקובל לציין את שם הסינגל ואת שנת היציאה).
מאחר ומדובר פה על מספר הפקות, יש מקום לחשוב, אולי, על חלוקה אחרת של הנושאים ותתי- נושאים.
נראה לי שיש מקום להוסיף גם את תרשים הקונצרן של אלי שדניאל הכין, למרות שזה יופיע כתמונה ( יש אפשרות אחרת מבחינת ויקי?) וידרוש עדכון. מקווה שזה יתקבל על החבר'ה שמבקרים את הערכים שמה בויקיפדיה....
-להכניס תמונה ומתחתיה ( וזה החלק שמאפיין ערך תחת הקטגוריה 'זמר'):
תאריך לידה
מקום לידה
כלי נגינה
עיסוק ( זמר, מלחין, מעבד וכו' וכו')
שנות פעילות
סוגה (פופ, רוק וכדו')
חברת תקליטים
-כשמציינים פרטים שנאמרו בריאיונות, יש מקום להביא אותם בתור מקורות/ הערות שוליים.
-קישורים חיצוניים: טוב ורצוי וכדאי להוסיף קישור לראיון של אלי בקול-חי ( שמאזכר בתוכו את הפורום היקיר שלנו).
אפשר להוסיף קישור לתוצאת החיפוש 'אלי גרסטנר' בחסידיסק, כקישור למילים לשירים. ( את זה הם כן מקבלים...)
בהצלחה!
תוקן על ידי Illuminate ב- 08/02/2011 02:14:35
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2011 02:04 |
|
| |
יפה לך על התחקיר.
כמה נקודות: -שאף אחד לא יחשוב להכניס לשם את התרשים שהכנתי. זה לא מושלם ולא לעניין. -איך אפשר להגדיר את סגנון המוזיקה של אלי? (מעבר ל'חסידי'..) -אין אפשרות להוסיף קישור לתוצאות חיפוש בחסידיסק, וחבל.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2011 15:28 |
|
| |
איזה תרשים, דניאל? -- אני הייתי מגדירה את הסגנון "חסידי אמריקאי".
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2011 21:58 |
|
| |
ב- YBC Live 1 יוסי שרף מכנה את אלי: The King Of Jowish POP. אנחנו יודעים גם מדוע טק-נוי נקראת בשם זה, אז הנה סוג ז'אנר נוסף. נראה לי שגם דאנס מתאים ואי אפשר לומר שאין כמה אלמנטים רוקיסטיים בשירים ( אל מסתתר הנרות ועוד..).
תוקן על ידי Illuminate ב- 10/02/2011 22:02:45
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2011 23:18 |
|
| |
דאנס וכל זה אלו אלמנטים שאלי מתעסק איתם, לא ההגדרה הכללית.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2011 13:09 |
|
| |
אילומינייט, תנסי לערוך משהו נורמלי,ותערכי שם או שתרשמי כאן ואני יערוך. אם את לא רוצה להירשם,וכן כל אחד אחר כאן,יכוללהיכנס דרך החשבון:
שם: פשוט מוזיקה סיסמה: 326952
(רק בשביל לערוך את הערך הזה!)
|
|
|
|
|