| נשלח ב-20/6/2011 23:47 |
|
| |
גונבו לאזני כל מיני שמועות על - - -
הופעה בארץ בקייץ הקרוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אתם מאמינים????
סוג של פיצוי על זה ש- 'אה אה אה' כנראה נדחה (אוווווווווף!!!) לפסח הבא אבל תנו לי לבדוק פרטים נוספים... הלכתי לחפור לגורמים החסויים, ששששששששש!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2011 00:23 |
|
| |
מה?! מה זאת אומרת??? כמובן שאין לי התנגדות, אבל זה לא נשמע לי הגיוני. תעדכני על כל התפתחות.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2011 09:40 |
|
| |
גם לי זה לא נשמע הגיוני - בפרט אם אלי הוא זה שמממן את הטיסות והכל, ולא הילדים כמו אצל ירחמיאל. בכל מקרה, גם אני לגמרי בעד - רק שהפעם יואילו לשים גם חלק בהפרדה, ורצוי גם שההופעה תהיה במקום קצת יותר נגיש.
ו-אה, כן, שלא יעשו את זה ב י"ז - י"ח אב... :-)
תוקן על ידי אידי ב- 21/06/2011 09:43:20
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2011 14:03 |
|
| |
אה אה אה נדחה ?!
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2011 19:21 |
|
| |
יפה אם כן הולך להיות קיץ של הופעות כמו הקיץ שעבר גם מיאמי וגם ישיבה בויז ועל באמת הפעם שיעשה את זה במקום קובנציונלי יותר מאיזה קיבוץ דלוח!!!!
ומזה האה אה אה שנדחה???
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2011 00:34 |
|
| |
עדכונים ??
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2011 22:39 |
|
| |
| כוחאש כתב: |  |
ומזה האה אה אה שנדחה??? |
|
אילומינייט טוענת שזה שם האלבום הווקאלי, אם כי אני מטיל ספק בעניין.
Ah Ah Ah זה כינוי לשיר החדש שלהם - 'אשרי יושבי ביתך', גם מופע YBC LIVE בפסח האחרון נקרא Ah Ah Ah, ויותר הגיוני שזה שם האלבום המוזיקלי (ז"א לא הווקאלי) הבא.
|
|
| נשלח ב-24/6/2011 01:48 |
|
| |
כוחאש, הרבה זמן לא ראינו אותך בסביבה, ברוך שובך! את כל הפרטים על 'אה אה אה' אפשר לראות כאן ו כאן. דניאל, לא ממש הבנתי למה אתה בטוח כ"כ שהולך לצאת דיסק נוסף- לא ווקאלי, לישיבה בויס בזמן הקרוב (ז'תומרת... טענת ככה גם לפני שאלי החליט לדחות את האלבום הווקאלי לשנה הבאה). לי יש על מה להתבסס ( לא יכולה למצוא את המקור כרגע, אבל אני אעשה את זה בהזדמנות הקרובה), מה המקור שלך? בכולופן, אין לי פרטים נוספים כרגע לגבי נושא האשכול... יש עכשיו תקופה קצת לחוצה שלא מאפשרת לי להשאר ערה עד מאוחר בלילה כדי לתחקר את כל החבר'ה מחו"ל.. נסיתי באותו יום ולא מצאתי אף אחד לצערי הרב... מקווה שבהזדמנות הקרובה...
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2011 09:51 |
|
| |
אם זכור לי טוב, אלי דיבר בהופעה הקודמת משהו על שמתוכננת הופעה נורמלית, וגדולה.
פסנתר,זכור לך משהו?
|
|
| נשלח ב-24/6/2011 17:21 |
|
| |
תאמת נשמע הזוי!!!!!!!!!!!!! כמובן שאין התנגדות לקיץ נוסף של חגיגות, השאלה אם יש בדברים האלו אמת? בכל אופן נשמח לשמוע על התפתחויות בנושא... ודוקא לא סבלתי מהענין שההופעה היתה בקיבוץ, אני אישית מאד נהנתי, וזה הפך את ההופעה לחויה שקשה לשכוח!
|
| נשלח ב-24/6/2011 18:07 |
|
| |
אחד אפס לטובתי!
Hi Everyone, it looks like we are going to be pushing off the release of the YBC "Ah Ah Ah" album until next pesach (sefira), due to VERY exciting news which I plan on sharing with all of you in the next couple of weeks as it becomes more official!!!
תוקן על ידי Illuminate ב- 24/06/2011 18:11:27
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2011 10:20 |
|
| |
יפה לך!
| Illuminate כתב: |  | דניאל, לא ממש הבנתי למה אתה בטוח כ"כ שהולך לצאת דיסק נוסף- לא ווקאלי, לישיבה בויס בזמן הקרוב (ז'תומרת... טענת ככה גם לפני שאלי החליט לדחות את האלבום הווקאלי לשנה הבאה).
לי יש על מה להתבסס ( לא יכולה למצוא את המקור כרגע, אבל אני אעשה את זה בהזדמנות הקרובה),
מה המקור שלך?
|
|
זה לא מידע מבוסס, זו השערה בלבד.
פשוט YBC 5 לא היה אלבום סטנדרטי, ועד YBC LIVE 4 הוא חייב להוציא חומר חדש.
|
|
| נשלח ב-6/7/2011 14:53 |
|
| |
יש מידע חדש??
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2011 14:09 |
|
| |
| פסנתר_כנף כתב: |  |
פשוט YBC 5 לא היה אלבום סטנדרטי, ועד YBC LIVE 4 הוא חייב להוציא חומר חדש.
|
|
השערה שלי,ההופעה הבאה מורכבת מ:
מזמור שיר שהחיינו אשרי (אה אה אה............) אולי גם Daddy come home על אף הקשר לחנוכה
ושירים מהאלבומים הקודמים שלא בוצעו בהופעות (ברוך ה' ודאי, לגבי השאר אני לא בטוח)
מספיק חומר חדש?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2011 01:37 |
|
| |
לפי דעתי יהיה עוד שיר מ אה אה אה ואת השיר החדש של החבר'ה כמובן... שאלי שר בפסח.
כולם בקעמפים עכשיו... לכן אין עדכונים. :-\
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2011 22:39 |
|
| |
סליחה על הבורות,אבל מה זה קעמפ?
|
|
|