לכבוד חג פסח - האהוב עלי וחודש ניסן - האהוב עלי ביותר, ויומולדת 3 שנים לפורום שיחול עוד 5 ימים ומחצה החלטתי לחזור ולקחת כאן חלק פעיל לא הצלחתי לחשוב על משהו מיוחד לכבוד זה, או להשיג איזושהי ידיעה חדשה מקוצר הזמן- צעקות whispers נשמעות כאן מכל עבר ואם לא אענה עליהם במהירות, יש סיכוי גדול שיארגנו לי איזה לייב מיטינג מטווח קצר עם מרכבות פרעה וחילו .... אז... לפני שאני רצה- אני רק אומר שהתגעגעתי לכולכם פה ולפורום עצמו כמובן! וב"נ בחול המועד נדאג להשלים את החסר (והוא גדול!) להפריח פה את האשכולות.. גם אם יסגרו לנו פה את הפורום, לפחות נעשה מסיבת סיום לאכסניה...
פסח כשר ושמח לכולם!! שנזכה לגאולה השלמה ולראות בבניין ביהמ"ק עוד השנה!
נשלח ב-6/4/2012 16:53
כמה טוב שחזרת!! ברוכה השבה!!!!!!!!
נשלח ב-7/4/2012 20:56
אני רואה שהשכנוע שלי עזר .......
ברוכה השבה !!
whisper_s כתב:
צעקות whispers
קצת פרדוקסלי, ודו"ק.
נשלח ב-7/4/2012 23:11
שבוע טוב ומועדים לשמחה!
תודה לכם!
ו.. עט- א'. לשאול 3 פעמים אם אני חוזרת... לא הייתי קוראת לזה שכנוע, אבל בהחלט קפצתי על ההזדמנות. ב'. זה היה משחק מילים מכוון כמובן. =)
עט, אתה ממש יעיל בזמן האחרון. המשך לצעוק על אנשים! וגרסטנרית - איזה יופי שבאת!
נשלח ב-8/4/2012 18:00
אצלי זה לא עובד בצעקות, אחרת אני עושה דווקא
אפשר לומר שעט פשוט הניח סולם מתחת לעץ שתיפסתי עליו (מה נראה לכם? שאני אשב ואשתעמם בחופש ולא אשפוך עליכים את קיטוני ההתלהבות שלי מהדיסק החדש??? תחלמו! )
אחרי הצעקות של עט, הקישור ששלחתי לגרסטנרית היה החותמת =) ר... גרסטנרית, אנחנו צריכות למלא פה דפים במלא התלהבות.. כמו שאת יודעת! קדימה לעבודה!
נשלח ב-8/4/2012 23:19
גרסטנרית!! האמת היא שאף פעם לא חשבתי שעזבת, אבל אני שמח לראות שחזרת עם הרבה מרץ.
כיף לראות את הפורום פורח שוב!
נשלח ב-9/4/2012 00:20
היא לא עזבה רשמית, היא עזבה מעשית ...............
נשלח ב-9/4/2012 00:30
יש לכם מושג איזה מעצבן זה להכנס לבחדרי דרך מובייל??? לוקח שעותתתת! זה יכול להצמיח קרניים וזנב גם יחד!
נשלח ב-9/4/2012 00:43
איזה מובייל ??
נשלח ב-9/4/2012 00:44
אני אישית נכנסתי דרך גלקסי, היא דרך אייפוד וזה מזעזע!!!
נשלח ב-10/4/2012 11:57
האתר הזה סיוט. אבל, בוא נודה שלפחות את זה יש ;) שלא יסגר!!!!!