כל אחד צריך לבחור שיר אחד מכל אלבום שאותו הוא הכי אוהב (אין לבחוא פעמיים אותו שיר אם הוא קיים בשני אלבומים) לא משנה אם לא לפי העיבוד אלא סתם אוהב את השיר.
לאחר שכל אחד יבחר את השירים שלו נערוך סיכום ונעשה ממוצע של השירים הכי אהובים על הפורום שלנו.
בהצלחה!!!
נשלח ב-16/8/2012 10:45
טוב אז ככה:האלבום הראשון: השיר כל המתפלל.האלבום השני: על ישראל שלום.האלבום השלישי: למען דעת.האלבום הרביעי טיפה קשה להחליט אבל החלטתי: אתה קידשת.(שיר שמאד התחברתי אליו.האלבום החמישי:dady come home.אמן:ויעזור.
תוקן על ידי מביןביותר ב- 16/08/2012 10:45:44
תוקן על ידי מביןביותר ב- 16/08/2012 10:46:11
נשלח ב-16/8/2012 10:49
רעיון מעולה!
אבל השאלה היא מאיזה אלבומים? של כל הפקות גרסטנר זה נראה לי יותר מדי, אז נתחיל עם של ישיבה בויס והחבר'ה.
נשלח ב-16/8/2012 11:21
הבחירה שלי:
ישיבה בויס
The Yeshiva Boys Choir (האלבום הראשון) - אדון עולם
ואהבת לרעך כמוך - ואהבת
שבחי - IN A SONG
שמו של מלך - שמו של מלך
YBC 5 חנוכה - Daddy Come Home
אמן - ישמחו
החבר'ה
החבר'ה - שמע ה' (היה קשה לבחור)
החבר'ה 2 - את פניך
החבר'ה 3 - אם עוונות
נשלח ב-16/8/2012 16:26
רעיון נחמד שירו
אני מכיר רק את ארבעת הראשונים של ישיבה בויס (באלבום חנוכה מכיר רק את השירים באנגלית ששניהם מאוד מוצלחים, והווקאלי מכיר רק את אמן מהקליפ...)
אלבום ראשון - אדון עולם
אלבום שני - מקולות
שבחי- בשיר (השיר באנגלית)
שמו של מלך- מה עושים כצריך לבחור בין שניים? 'תורה ציוה' ו'קה ריבון' טוב צריך לחשוב על זה...
נשלח ב-16/8/2012 20:52
זה היה הרבה יותר קשה ממה שחשבתי אבל לבסוף סיכמתי באלבומים של YBC ההמשך יבוא אחר כך.
YBC LIVE 1 - יראו
YBC LIVE 2 - הדריכני
YBC LIVE 3 - קולי שמע
YBC LIVE 4 - אשרי
כל המתפלל - תהילת ה'
שמו של מלך - אתה קדשת
שבחי - קרוב ה'
חנוכה - מזמור שיר
אמן - ויעזור
נשלח ב-16/8/2012 21:06
אני מציע גם לעשות את אותו סקר על הדיסק האהוב ביותר של ישיבה בויס,החבר׳ה,אלי וכו׳. מה אתם אומרים על סקר כזה?
אחח... היו ימים יפים... פסנתר... עט... (אני מציעה שנכתוב ערכים בוויקיפדיה על מנהלי פורומי המוזיקה המאוחדים, לתועלת הדור הצעיר אשר לא ידע את הנ"ל... :( (פסימיסטי מצידי, אה...?) -- מקווה לשבת על זה בקרוב (לפחות לבחור מתוך הYBCs !) -- ונטסון - בשבילך: :)