הקליפ המקורי הופיע באלבום YBC LIVE 4, אבל הוא לא שוחרר ליוטיוב וכד'
היום, לקראת חנוכה ובעיתוי של סיום מבצע 'עמוד ענן', אלי גרסטנר פרסם גרסה משודרגת של הקליפ שכוללת קטעי וידאו 'מהשטח' שמכניסים לאווירה.
אגב, הקליפ צולם די הרבה זמן אחרי שהשיר הוקלט, והקול הדק של יעקב מרדכי לא מתחבר למראה המתבגר שלו.
חסרה לי אותנטיות.
דעתי האישית: כל קליפ שהופק או שיופק בעתיד על השיר המדהים הזה רק יוריד מערכו.
אני מעדיף לזכור את השיר בפני עצמו.
קליפ יפה מדהים ומרגש (למרות שלא הבנתי מילה זה ריגש אותי !!!)
יעקב מרדכי בחיים לא התחלף לך הקול ? ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ פסנתר , הלינק ליוטיוב לא תקין.
נשלח ב-26/11/2012 02:21
שיר ענק....שאילולי הקליפ החדש לא הייתי כלל נחשף אליו.....באמת עוצמתי!!
ככה: השיר - אין מה לדבר, כאמור. הקליפ - אחד העלובים ביותר שיכלו ליצור לשיר כל כך עוצמתי. אפילו אני, בלי שום הכשרה בהפקת סרטים, יכולה לדמיין תסריט איכותי יותר לשיר הזה. בכלל, מאיפה הגיע לשם עוד ילד? הרי הדובר אומר "...tries to comfort ME" - ולא "us"! ומה לגבי I RUN into his arms ? הילד שם בקושי זז. אוף, למה ככה.
נשלח ב-26/11/2012 13:58
חבל! השיר כ''כ מדהים והקליפ ממש לא רציני. אמנם הקליפ הזה מבטא קצת יותר את המילים(דוגמא:במילים'have i lost you' שרואים טנק יורה, זה מכניס טיפה יותר לאווירה למה יש לילד את החשש הזה)אבל עדיין זה לא זה. לענ''ד את הקליפ הזה היו צריכים לעשות כבר בybc live4 ועכשיו אלי היה צריך לדאוג לנו למשהו יותר רציני בדוגמת TWTN.
וויספרס, הקישור הנ"ל הציל אותי ! לימדתי את השיר היום , וכשהגעתי לעבודה גילתי ששכחתי את האונקי עם הקליפ היקר אי שם בבית. פתאום הבריק לי לפנות את המזכירה מעמדת הקומפיוטר ולהוריד את הקליפ מהפורום :)
אז ככה , בטח אנשים כאן יתחלחלו לשמוע שלסטיודנטס היקרות שלי לא היה מושג מי זה YMG . לקראת סוף השיעור, כשהגענו לשלב השמעת השיר הפעלתי את המקרן.. השירה של YMG חישמלה אותם! זה עלה לי אחר כך בלהתעכב בכיתה כדי להבטיח שידור(ים) חוזר(ים) של הקליפ אז הנה ציטוטים נבחרים שבטוח יגרמו לכמה אנשים כאן נחת :) "המורה, איך הוא שר עם המון רגש"! "ואוו! איזה קול! איך הוא מצליח להגיע לטונים האלה!! " "ההבעות שלו הם כמו של אדם בוגר".. ועוד כל מיני משפטים מהסגנון ..
רק למי שמכיר את קולו של יעקב מרדכי לאחר התבגרות קולו זה ממש "חדש ימינו כקדם" אבל לתלמידות של מילקי אין ספק שזה מוצלח ביותר אם הן לא מכירות את יעקב מרדכי (אלו בנות חרדיות?הם לא שומעות מוזיקה חסידית-אמריקאית?) פרחי מיאמי הן יודעות מזה?
נשלח ב-1/12/2012 20:01
משיחמשיח כתב:
רק למי שמכיר את קולו של יעקב מרדכי לאחר התבגרות קולו זה ממש "חדש ימינו כקדם" אבל לתלמידות של מילקי אין ספק שזה מוצלח ביותר אם הן לא מכירות את יעקב מרדכי (אלו בנות חרדיות?הם לא שומעות מוזיקה חסידית-אמריקאית?) פרחי מיאמי הן יודעות מזה?
מממ, אני עובדת בתיכון תורני , ומוזיקה חסידית זה הדבר האחרון שהתלמידות שלי בקיאות בו....
נשלח ב-1/12/2012 20:58
הבנתי
נשלח ב-2/12/2012 07:35
חחחחחחחחחחחחחחחח! איזה סיפור!!!!! (ד"א מילקי את מורה לאנגלית???) תראי להם גם MBC