יפה יפה!
אז הרעיון יצא לפועל סוף סוף...
שתהיה לפורום המון הצלחה!
ואגב, כדאי להכניס קישורים לפורום הזה בפורומי המוזיקה האחרים... פורום_פרחי_מיאמי_החדש , לדוגמא. (פסנתר כנף, אתה מוזמן להוסיף את החתימה שלך...)
תוקן על ידי אידי ב- 13/12/2010 20:17:34
נשלח ב-15/12/2010 01:58
תודה אידי :) הקישורים יורחבו בקרוב. כולם מוזמנים להוסיף.
אפשר גם להכניס בפורומים ההם קישור לפורום הזה, כי רובנו מסתכלים ברשימת המועדפים ולא כ"כ יוצאים לתור אחר פורומים חדשים, מה גם שלפורום כאן אין את הכוכב התכול שמושך את העין לפורום חדש.
נשלח ב-15/12/2010 22:05
כן... הכוכב לא קיים כי הפורום נפתח כבר לפני כחודשיים בהייד פארק (כמו כל פורום חדש) ורק עכשיו הם נזכרו להעביר את זה לבחדרי. למרות שביקשנו כבר בזמן הפתיחה.
בכל אופן, אני מחכה להכניס לפה קצת חומר ואשכולות מעניינים, ואח"כ נתחיל לפרסם את העניין. בכל אופן מגיעים לפה אנשים, יש מס' כניסות לא מבוטל.
אז לכל מי שרואה אותנו - נשמח מאוד אם תשתתפו בדיונים ותפתחו נושאים חדשים. עכשיו אולי קצת משעמם, אבל מספיק תגובה אחת מכל מבקר בפורום, והמצב ישתנה.
נשלח ב-16/12/2010 03:32
לא חבל...יש פורום חסידיניוז...שמת...פורום רק מוסיקה חסידית...שמת...
לא כדאי לאחד את הכל?????
נשלח ב-16/12/2010 10:34
תם. משנה מקום משנה מזל... נקווה שהמזל יהיה טוב...
נשלח ב-16/12/2010 10:57
תם0 כתב:
לא חבל...יש פורום חסידיניוז...שמת...פורום רק מוסיקה חסידית...שמת...
לא כדאי לאחד את הכל?????
פורום חסידיניוז יכול להיות יעיל אם הוא יפתח באתר חסידיניוז.
היה נסיון לשקם שם את הפורום אבל מה שהפריע לי היה שאי אפשר להביא ידיעות מאתרים אחרים.
פורום רק מוזיקה חסידית הוקם בשביל בקשות שירים בעיקר.
בכלל, פורום שהמנהל הראשי שלו לא בשטח - לא שווה מבחינתי.
לכן פתחנו דף חדש. פורום חדש.
גם אתה מוזמן להשתתף ולעדכן אותנו בחדשות מהרדיו.
(למי שלא יודע - תם מפיק את התכנית 'מוצ"ש מוזיקלי' עם יוסי אייזנטל ברדיו קול חי)
נשלח ב-16/12/2010 13:47
שיקופיצקית כתב:
תם. משנה מקום משנה מזל... נקווה שהמזל יהיה טוב...
יאלללה הולך...
נשלח ב-16/12/2010 19:27
מצטער על האיחור..... ברוכים הבאים לכולם!!!
נשלח ב-19/12/2010 14:54
ברוכים הבאים ובהצלחה! (אם לא היו שמים קישור בפורום של פרחי מיאמי לא הייתי שהפורום פה קיים בכלל)
נשלח ב-19/12/2010 19:53
בזכותי, כאילו.
נשלח ב-24/12/2010 15:22
בהצלחה!!!
(אני מצטער על חוסר השתתפותי והיעדרותי פשוט אחי התחתן כמעט לפני שבועיים מצטער שהודעתי רק עכשיו, וגם היו לי בעיות עם המודם כמה ימים).
דרך צלחה בדרך החדשה!!!
מי זה פשוט מוזיקה?
אולי כדאי לפתוח אשכול כעין פטפוטים ושאלות קטנות (הנמצא בפורום אלי גרסטנר) כדי שאם מישהו רוצה לשאול שאילה או לבקש בקשה שאין לה עדיין מקום מוגדר יהיה לו היכן לעשות זאת.
תוקן על ידי ישz ב- 24/12/2010 15:25:25
נשלח ב-25/12/2010 22:17
אם זה אפשרי כדאי לדעתי לעשות אשכול כותרת: למשל מרדכי בן דוד" ושיהיה אפשר לפתוח ואז יהיה רשימה של כל האשכולות שקשורים למרדכי בן דו וכן הלאה, פשוט ככה יהיה קל למצוא פרטים על הזמר שרוצים שהרי יהיה פה בעז"ה הרבה חומר ויהיה קשה למצוא בינו את האשכולות הרצויים. (כוונתי כמו שעושים במחשב תיקיות ואז בצד נפתח חלון שמקובצים בו כל התיקיות ויש + - שפותחת תת רשימה).
נשלח ב-26/12/2010 01:45
ישz כתב:
בהצלחה!!!
(אני מצטער על חוסר השתתפותי והיעדרותי פשוט אחי התחתן כמעט לפני שבועיים מצטער שהודעתי רק עכשיו, וגם היו לי בעיות עם המודם כמה ימים).
דרך צלחה בדרך החדשה!!!
מי זה פשוט מוזיקה?
אולי כדאי לפתוח אשכול כעין פטפוטים ושאלות קטנות (הנמצא בפורום אלי גרסטנר) כדי שאם מישהו רוצה לשאול שאילה או לבקש בקשה שאין לה עדיין מקום מוגדר יהיה לו היכן לעשות זאת.
קודם כל - ברכות לרגל חתונת האח! שיהיה במזל טוב!
פשוטNוזיקה זה ניק משותף לשני מנהלי המשנה - פסנתר_כנף (אני במקרה הזה) ועטT
אם זה אפשרי כדאי לדעתי לעשות אשכול כותרת: למשל מרדכי בן דוד" ושיהיה אפשר לפתוח ואז יהיה רשימה של כל האשכולות שקשורים למרדכי בן דו וכן הלאה, פשוט ככה יהיה קל למצוא פרטים על הזמר שרוצים שהרי יהיה פה בעז"ה הרבה חומר ויהיה קשה למצוא בינו את האשכולות הרצויים.
(כוונתי כמו שעושים במחשב תיקיות ואז בצד נפתח חלון שמקובצים בו כל התיקיות ויש + - שפותחת תת רשימה).
מישהו כבר ניסה פעם לעשות דבר כזה: ארכיון הזמרים זמרו לו וזה לא ממש הלך.
לגבי זה "(כוונתי כמו שעושים במחשב תיקיות ואז בצד נפתח חלון שמקובצים בו כל התיקיות ויש + - שפותחת תת רשימה)"
לא קיימת אופציה כזאת במערכת הפורומים של האתר.