קיבלתי במייל:
אחרי שנה מיוחדת בה כוכב הפלא יונתן שיינפלד השיק את הדיסק "כולנו יחד" שנמכר בעשרות אלפי עותקים בכול רחבי העולם ונחשב לאלבום הפופלארי ביותר של השנה ..
ולאחר שהשקנו לפני כחודש את הדיסק DVD של כוכב הפלא יונתן שיינפלד עם מיטב הלהיטים בשילוב אומנים אורחים ..
אנו גאים להשיק את הדיסק המדהים בכול הזמנים "נער הייתי" אלבום פשוט מטורף .. שאין ספק שישגע את העולם בלהיטים שבו ובביצועיים הנפלאים ..
לכן אני פונה אליכם בשמו של יונתן שיינפלד , ובשם הפקות אף . די . די . פרוקדשיין
ההינו שמחים להוציא בכול חודש דיסק חדש ליונתן שיינפלד , רק צריך להבין שעל מנת לייצור דיסק צריך לעבוד קשה קשה !! זה מתחיל בבחירת שירים ! בלימוד ובאימונים ! בחזרות ובחזרות .. בהתיעציות עם גדולי המוזיקה ! בהקלטות אין סוף באולפן ! בצוותי עריכה מיוחדים ! ועוד המון המון עבודה שהעסק הקשה בזה זה התשלום ! הוצאת דיסק כרוכה במחיר של עשרות אלפי דולרים , בעבר היה משתלם להוציא כי מהמחירות היו מכסים את ההוצאות , כיום לצערנו כל דיסק שרק יוצא מהתנור תוך דקות מוצא את עצמו במאות אלפי הורדות בכול רחבי האנטרנט , ולכן אף אדם לא טורח לרכוש את הדיסק ,
אז למה להוציא דיסק ? בשביל שאחרי כמה דקות נמצא אותו להורדה בכול מקום .. בשביל שכולם יצרבו ויעתיקו אותו .. ואנחנו נצרך להתמודד כמה שנים עם החובות הכספיים והתשלומים לאולפן , למלחינים , למפיקים , לתזמורת , לחברה ליעוץ מוזקאלי , לקולות לווי , לעריכה , לחברת הגרפיקא, לצילומי סטודיו , לחברת היח"צ , והוצאות ענקיות לפרסום על הדיסק בעיתונים ובכלי התקשורת ועוד היד נטויה ...
בקיצור זה ממש ממש ממש לא קל ולא פשוט !
לכן אנחנו מבקשים ומתחננים מכם
עשרות אלפי שקלים ! כוחות והשקעה רבה ! הוצאנו על האלבום החדש של יונתן .. בבקשה !!! לא להוריד ! לא להקליט ! ולא לצרוב !
זה ממש גזל גמור , אנחנו יוצאים בהפסדים נרחבים כתוצאה מזה , לכן אני מבקש שמי שכבר הוריד שימחוק ! ובעז"ה הוא יוכל לקנות את האלבום בחניות המוזיקה !
בכוונה תחילה אנחנו מוכרים את האלבום במחיר השווה לכול נפש ..
אז בבקשה !!
בברכה "נלחמים בהורדות" אף די . די . פרודקשיין בשיתוף "אוהדי יונתן שיינפלד
 |
|
|