| נשלח ב-13/12/2010 16:41 |
|
| |
Little Questions - אשכול השאלות הקטנות
יש לכם שאלות בנושאי מוזיקה ואתם חושבים שזה לא מצדיק פתיחת אשכול חדש?
אתם מוזמנים לשאול כאן > > > >
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2010 10:40 |
|
| |
באשכול "חבילה עוברת" פסנתר כנף ציין שיעקב מרדכי גרסטנר ביצע את daddy dear עם מב"ד. איפה הביצוע הזה נמצא?
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2010 10:57 |
|
| |
זה היה בטלטון 2007 וזה נמצא ביוטיוב
אולי בהמשך אני יעלה את זה להורדה
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2010 11:01 |
|
| |
תודה! (גם על ה"אולי בהמשך" וכו'...) :-)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2010 12:31 |
|
| |
ההמשך הגיע!!
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2010 14:25 |
|
| |
אוהו עט, איזו זריזות... אומר ועושה :-) תודה רבה! איזה ביצוע מתוק... ההופעה של ימ"ג שם מושלמת. (פסנתר, תודה גם לך על ההמלצה...)
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2011 01:21 |
|
| |
| אידי כתב: |  | אוהו עט, איזו זריזות... אומר ועושה :-)
תודה רבה!
איזה ביצוע מתוק... ההופעה של ימ"ג שם מושלמת.
(פסנתר, תודה גם לך על ההמלצה...) |
|
עט תמיד זריז! אחד שלא דוחה דברים. ש'כויח.
לגבי ההמלצה - העונג כולו שלי
|
|
| נשלח ב-4/1/2011 12:17 |
|
| |
איזה כיף להמליץ על ימ"ג, אה...? כמו שאני נהנית להמליץ על דייויד ושות'.  יש לי שאלה קצת מוזרה, אבל אולי במקרה/בטעות מישהו מכיר שיר עם הרעיון של ה' שבכוכה ומצטער כשלעם ישראל כואב - ברעיון של Daddy Dear, רק בלי הקונספט של האבא (הביולוגי)? רציתי ללמד שיר כזה כי הרעיון פשוט חזק, אבל "אבא" הוא נושא קצת רגיש אצל כמה תלמידים בכיתה הזאת, ולא הייתי רוצה לצער אף אחד.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2011 12:28 |
|
| |
להפך, את יכולה ללמד את הבנות שהנושא של 'אבא' רגיש אצלם שתמיד יש את אבינו שבשמים לפנות אליו......
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2011 16:15 |
|
| |
הורדתי את זה גם.עט תודה!
לא ממש אהבתי את הביצוע של י.מ.ג. הקול שלו לא מתאים לשיר הזה. רואים שהיה לו קשה וברוב העליות הקול שלו פשוט נגמר או שהוא יורד מקום. לי.מ.ג יש קול מתוק ותו לא. הוא מתאים לשיר סולואים קצרים וחמודים ולא כאלה ארוכים וקשים.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2011 16:33 |
|
| |
בטלתון משנת 95/96 ( לא בטוחה איזה מהם ) עודד קריטי שר את DADDY DEAR עם מבד.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2011 17:06 |
|
| |
יותר נראה לי 96', משום מה. דווקא אהבתי יותר את הביצוע הנוכחי של ימ"ג - עם הקול הילדותי שמתאים כ"כ לאווירה של השיר, ועדינות כזו של ילד ששואל את אבא בכזו תמימות...
גריני, מה שאמרת על שהקב"ה הוא האבא האוהב של כולנו, זה אכן מה שרציתי ללמד - התכוונתי שמה שרציתי להימנע ממנו הוא הקשר הקרוב שהתבטא שם בין האבא-בשר-ודם (מב"ד, כאילו) לבין הבן.
(אגב, זה "תלמידים" - לא "תלמידות" :)
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2011 17:50 |
|
| |
אני לא חושבת שבריא להמנע מקשר של אבא ובן אפילו אם מזכירים את זה בקיצור - אין מנוס מהעובדה שזוהי דרכה של עולם. נכון, יש ילדים יתומים או ילדים להורים גרושים שבמקרים מסוימים אביהם בוחר לא להיות איתם בקשר, אך זוהי דרכה של עולם ואי אפשר לעטוף את כולם בצמר גפן.
אם זה תלמידים - עוד יותר חשוב ללמד אותם שאפשר לפנות לאבינו שבשמים.
אני דווקא אהבתי את הביצוע של עודד - ע"ע השיר באלבום ENGLISH CLASSICS של מבד.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2011 20:32 |
|
| |
נו שוין... כולי מורה מקצועית. :-)
נראה, אולי ביום הזיכרון לחללי צה"ל... (מה הקשר? לא יודעת. סתם כי זה יום עצוב, אז על הדרך - - -)
בעניין הביצוע של עודד - אין ספק שהוא מקצועי ומרשים מאוד (עודד, אלא מה?). מה שאהבתי אצל ימ"ג זה שהוא נראה ונשמע כמו פעוט, כ"כ מתאים... (הפחיד אותי איך שהוא דומה לאלי. פתאום שמתי לב שאני מסתכלת על אלי פורמט כיס!)
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2011 22:42 |
|
| |
רק עכשיו הבחנת בזה???
אני גם אהבתי יותר את הביצוע של י.מ.ג. עודד שר את זה מאד מדוייק אבל י.מ.ג מכניס לזה הרבה הרבה יותר רגש בגלל התמימות, המתיקות והילדותיות שבקולו. וגם בגלל ההבעות המתוקות שהוא עושה בשיר...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2011 22:48 |
|
| |
| אידי כתב: |  | מה שאהבתי אצל ימ"ג זה שהוא נראה ונשמע כמו פעוט, כ"כ מתאים... (הפחיד אותי איך שהוא דומה לאלי. פתאום שמתי לב שאני מסתכלת על אלי פורמט כיס!) |
|
חח.. אהבתי :) היטבת להגדיר.
ביצוע מקסים, עם מתיקות קולית שיש רק ליעקב מרדכי (ובפרט בתקופה שבה צולם הקליפ הזה).
|
|
|
|
|