| נשלח ב-26/12/2010 02:18 |
|
| |
דיבורים ופטפוטים
זה המקום להכיר אחד את השני ולדבר על כל מיני דברים שלא בהכרח קשורים למוזיקה.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2010 03:21 |
|
| |
אז מי אתה?...
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2010 18:53 |
|
| |
| iHoped כתב: |  | | אז מי אתה?... |
|
גאון בלענות תשובות בנושאי מוזיקה.... ;)
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2010 21:57 |
|
| |
תודה על הפרגון :) צריך לציין גם את עט ואידי (מומחית לפרחי מיאמי) שעוזרים לי באופן קבוע. האמת שההודעה הראשונה באשכול קצת מטעה.. לא התכוונתי שלכ אחד יספר על עצמו. אלא שכאן נדבר על דברים שהם מעבר למוזיקה ומתוך זה נוכל להכיר אחד את השני. אבל אם כבר... אז אני דניאל ישי, הקשר שלי לתחום המוזיקה הוא בכך שאני מגיש את פינת 'חוזר בתשובה' שבה עונה אני לשאלות מאזינים בתכנית 'מוצ"ש מוזיקלי' של יוסי אייזנטל במוצ"ש ברדיו קול חי. מעבר לכך, אני מנהל כמה פורומים בתחום (חסידיסק, פורום אלי גרסטנר, הפורום הזה כמובן ועוד). אני גם עוסק במוזיקה באופן ישיר בכך שאני לומד פסנתר וגיטרה חשמלית. זה לא סוד שהמוזיקה המועדפת עליי היא של אלי גרסטנר והפקותיו (לא במקרה פתחתי עליו פורום...) ישיבה בויס, החבר'ה, יעקב מרדכי גרסטנר וכל השאר... ועד כאן קורות החיים 
|
|
| נשלח ב-30/12/2010 22:20 |
|
| |
פסנתר כנף אתה העלית את ההקלטה של התוכנית על ילדי פלא נכון? אם כן תודה רבה רבה מאוד נהנתי, היו לי כמה שאלות לשאול הבעיה ששכחתי טוב עם אני יזכר בהמשך מה שכן שאלה אחת אני זוכר שאגב היא לכולם מי שיודע- למה לאהרון הלוי קוראים גם מוטי ויזל מה אהרון הלוי זה כאילו שם הסתרה כלומר כמו שיש שם ספרותי?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2010 23:16 |
|
| |
הילד כבר גדל ונולדה לו בת לאחרונה אם אני זוכר נכון.
בתמונה, מימין לשמאל: אופיר סובול, שרוליק הרשטיק, אהרון הלוי ויוסי גיל

|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2011 22:23 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2011 00:35 |
|
| |
אפרופו אלי גרסטנר, ראית את בחירת השופטים בתחרות AJEWISH STAR?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2011 16:08 |
|
| |
נעדרתי ,ואני יעדר בזמן הקרוב,עקב תקלה תכנית במחשב. (לפחות ידע מתי להתקלקל,שבוע לפני סיום האחריות......)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2011 23:36 |
|
| |
סתם משהו נחמד...
רפרפתי על האתר של קוביס - משרד היח"צ של קובי סלע,
וברשימת הלקוחות מצאתי את זה:
--

|
|
|
|
| נשלח ב-11/3/2011 01:24 |
|
| |
למישהו יש במקרה את האלבום הראשון של אוהד מושקוביץ? (מקורי) אני צריך לבדוק איתכם כמה דברים בעטיפת האלבום. תודה.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/3/2011 11:28 |
|
| |
לי יש.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2011 05:04 |
|
| |
פסנתר_כנף, מהן שאלותיך על אוהד הראשון? שאלנו ונחכימה...
ואגב, בתור איש מוסיקה ברדיו קול חי, אוכל אולי לקבל את ההקלטה של יוסי גרין מלפני מספר חודשים, בקומזיץ המדהים (הקלטה מלאה. אני מתעניין בעיקר בדיבורים. את השירים יש לי.), ואת התוכנית של ילדי הפלא.
רב תודות, מראש!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2011 13:46 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-14/3/2011 00:55 |
|
| |
נשמע לי ממש מוזר שפרטים כאלו לא מופיעים על העטיפה. אגב, למשה לאופר יש טביעת אצבע ממש גסה, כלומר, ניתן לזהות בעין עצומה את העיבודים שלו (לא שהם לא מעולים, פשוט יש לו קו בולט בעבודה שלו) אם אתה מתעניין לגבי שיר מסויים אשמח לסייע.
בעניין גרין - תוכל אולי לייעץ לי בעניין הורדה, משלאגר? אני לא רוצה לשבת שלוש שעות מול המחשב... איך אני יכול לשמור את ההקלטה על המחשב שלי?
ועל ילדי הפלא - תודה!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/3/2011 01:33 |
|
| |
|
|
|