בית פורומים פשוט מוזיקה

מוזיקה חסידית - עריכת הערך בויקיפדיה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/4/2011 18:27 לינק ישיר 
מוזיקה חסידית - עריכת הערך בויקיפדיה

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%95%D7%96%D7%99%D7%A7%D7%94_%D7%97%D7%A1%D7%99%D7%93%D7%99%D7%AA

Accessories-text-editor.svg יש לשכתב ערך זה
הסיבה לכך: הערך מערבב בין "מוזיקה חסידית" לבין "יחס היהדות למוזיקה" לבין "מוזיקת רוק מגויירת". אתם מוזמנים לסייע ולתקן את הבעיות, אך אנא אל תורידו את ההודעה כל עוד לא תוקן הדף. אם אתם סבורים כי אין בדף בעיה, ניתן לציין זאת בדף השיחה.

לדעתי צריך להגדיר מוזיקה חסידית מחדש,להעביר לערך נפרד את מה שקשור ליחס היהדות והחסידות למוזיקה,להבליט את הפסקה של תתי סוגות,ולהוסיף סוגים סגנונות,ולהוסיף שמות של זמרים,מלחינים ומעבדים.

מי מצטרף לפרויקט???

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/4/2011 19:39 לינק ישיר 

פתחתי ערך חדש בשם 'ניגונים חסידיים' והעברתי לשם את כל מה שקשור לניגוני חצרות החסידים ויחס היהדות/חסידות למוזיקה.

הורדתי את כל הנ"ל מהערך 'מוזיקה חסידית וערכתי קצת בשביל שיתאים בלי מה שהורדתי.

*הוספתי מלחינים ומעבדים,אתם מוזמנים להוסיף עוד.

*מי שיכול לכתוב פסקה נורמלית על סגנונות מוזיקה,כגון אמריקאית ומקורית מוזמן,בינתיים מה שיש זה:
כמו כן, קיימים היום יוצרים המנסים ליצור [[מוזיקה יהודית מקורית]]. חלקם משלבים את מסורתם ה[[מזרחית]] בתוך המוזיקה, כמו גבריאל חסון שמשלב ביצירתו [[מוזיקה אתנית]]-יהודית עם רוק כבד, צבי זלבסצקי שמשלב [[מוזיקת עולם]] בעיבודים ללחניו למילים מהמקורות, ו[[יהושע אנגלמן]] שיוצר רוק יהודי.

מי אלה???? דוקא אותם מצא ולהביא?
(או שהם כתבו את עצמם....)

* מה הקשקוש הזה?
כיום, עקב בעיית צריבת הדיסקים ועידן האינטרנט, יורדת איכות ותדירות הפקת אלבומים חסידיים מקוריים ומושקעים, זאת לאחר תקופת פריחה ארוכה של שנות התשעים ותחילת שנות האלפיים במוזיקה החסידית. אך עם זאת, המילים מהמקורות והשירים מבית אבא נהפכו לטרנד לוהט בקרב אמנים ב[[מוזיקה ישראלית]] והתחיל לצאת מבחר גדול של אלבומי [[סליחות]] ו[[פיוט|פיוטים]] שמבוססים על מילות הקודש של ענקי וגדולי הדורות הקודמים ביהדות.

בינתיים מחקתי......

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/4/2011 22:10 לינק ישיר 

מישהו כתב לי את זה בדף שיחה:
(להלן דו השיח בינינו)

הערך ניגונים חסידיים

הערתך נכונה לגבי הערך מוזיקה חסידית. הפתרון הוא להעביר את הערך הישן למוזיקה חסידית עכשווית ואת הערך ניגונים חסידיים להעביר לערך מוזיקה חסידית ומשם ליצור הפניה לערך מוזיקה חסידית עכשווית. הערך ניגונים חסידיים יכול לשמש לרשימת ניגונים לפי חסידויות. בברכה. Akkk - שיחה 20:44, 13 באפריל 2011 (IDT)

כשאומרים בעולם 'מוזיקה חסידית' התכוונים לעכשווית,ולכן ראוי שהערך 'מוזיקה חסידית' יעסוק בה. ניגונים חסידיים זה מה שמתאים ל'מוזיקה חסידית' אמיתית,מה שבמקור אמור להקראות מוזיקה חסידית. מה גם שהערך הנ"ל עוסק בעיקר ביחס החסידות למוזיקה ולא במוזיקה עצמה,האמת היא,שגם 'ניגונים חסידיים' לא מתאים,אבל לא מצאתי שם יותר מתאים. - פשוט מוזיקה

לחילופין מוזיקה חסידית (מקורית). הערך יכול להכיל בעיקר את היחס למוזיקה, והערך ניגונים חסידיים יכיל ניגונים מרכזיים של חסידויות. ד"א נהוג לחתום בסוף שיחה בשם המשתמש. ברשימת הסמלים שיש לך למעלה כשאתה עורך, אחד לפני האחרון הוא סמל של חתימה. כמו כן אם ברצונך להזיח את דבריך מעט שמאלה עשה זאת באמצעות :. Akkk - שיחה 21:50, 13 באפריל 2011 (IDT)
הערך מוזיקה חסידית לא קשור ליחס למוזיקה,אלא למוזיקה עצמה.--פשוט מוזיקה - שיחה 22:01, 13 באפריל 2011 (IDT)
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A9%D7%99%D7%97%D7%AA_%D7%9E%D7%A9%D7%AA%D7%9E%D7%A9:%D7%A4%D7%A9%D7%95%D7%98_%D7%9E%D7%95%D7%96%D7%99%D7%A7%D7%94

דרך אגב,יש כאן מישהו? אני עוד מעט שובר שיא בלדבר עם עצמי,אשכול עם שלושה הודעות,לבד!

תוקן על ידי עטT ב- 13/04/2011 22:12:27

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/4/2011 23:57 לינק ישיר 

עטT כתב:
דרך אגב,יש כאן מישהו? אני עוד מעט שובר שיא בלדבר עם עצמי,אשכול עם שלושה הודעות,לבד!

עט, אתה דווקא עושה את זה (=מדבר עם עצמך) ממש לא רע!
ולעניינינו - מה שבטוח זה שהערך הנוכחי באמת לא לעניין.
צריך לחשוב על איך מסדרים את העסק לפי תתי נושאים - כלומר, לכתוב ראשי פרקים ואז למלא תוכן יהיה קל יותר.
אם היה לי זמן עכשיו הייתי יכולה להתחיל לנסח ראשי פרקים בעצמי... אבל מאחר שאין לי זמן אני אאחל בהצלחה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2011 00:12 לינק ישיר 

ראית אותו עכשיו?
זה עוד מצוין ליד מה שהיה, (רווח אחרי הפסיק, אילומינייט) ממש זוועה !!!!
(אפשר לראות ב'גרסאות קודמות:

לא לשנות,ולא ללחוץ כלום בקישור הזה!!!)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/4/2011 15:04 לינק ישיר 

צריך לשים תמונה של יוסי גיל....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/4/2011 15:11 לינק ישיר 

תם,אולי תעזור בעריכת הערך?

איך מתארים מוזיקה חסידית?

איך מתארים כל ז'אנר?

כמה ז'אנרים יש? מה הם?

מה עוד צריך לכתוב?

חבר'ה,תעזרו לי !!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/4/2011 00:36 לינק ישיר 

abc
מה הקשר לכאן???

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/4/2011 00:46 לינק ישיר 

עט,כדאי לך להתעלם.הוא הולך ומכניס את זה בכל פורום אפשרי.פשוט תמחק וזהו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/4/2011 01:58 לינק ישיר 

תודה תמי,מחקתי.

את מוזמנת לכתוב כאן יותר.
(וכן כל אלה שרק קוראים.....)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/4/2011 10:07 לינק ישיר 

אם היית מבקר יותר בפורום של פרחי מיאמי היית מכיר אותי.אבל גם לכאן אני נכנסת כמעט כל יום וקוראת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/4/2011 12:11 לינק ישיר 

הבנתי שאת קוראת,וזה מה שאמרתי, שגם תכתבי ולא רק תקראי.......

ודרך אגב, אם מישהו יכוללהחזיר את האשכול לנושאו המקורי, ויעזור בעריכת הערך בויקי, אני ממש אשמח..........

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/4/2011 01:34 לינק ישיר 

אפשר לעשות סיעור מוחין: פשוט לזרוק מהמקלדת (כאן, לא בוויקי) את כל הרעיונות האפשריים והלא אפשריים לז'אנרים, מילות מפתח, סוגים וכל מה שיכול להיות קשור, ואחר כך יהיה קל יותר להכניס סדר בבלגן.
(שוב מתנצלת שאני לא עושה הרבה בעצמי... ואגב, שכוייח על הרווח אחרי הפסיק, עט!)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/4/2011 01:46 לינק ישיר 

אני מתחיל:
ז'אנרים:
חצרות חסידים
חסידי
חסידי אמריקאי
מזרחי
מזרחי (סטייל כי הטוב,על חומותייך)
ים תיכוני
אלטרנטיבי
נשמה
שמח

--
דברים שצריך לכתוב:
היסטוריה
סיקור כללי
שימוש עיקרי
ציבור מאזינים

(נ.ב - כמו שכתבתי, על הרווח אחרי הפסיק, הקרדיט לאיומינייט........)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/4/2011 14:59 לינק ישיר 

עט:*אילומינייט.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/4/2011 15:10 לינק ישיר 

כן,הל' שלי נתקעת בזמן האחרון............
(כמעט היה כתוב כאן 'שי' במקום 'שלי' אב (אבל!!!) חזרתי לתקן)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פשוט מוזיקה > מוזיקה חסידית - עריכת הערך בויקיפדיה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext