| נשלח ב-25/4/2011 21:49 |
|
| |
ממחר ווקאלי - מה השיר האחרון שתשמעו ???
ממחר בשקיעה נהוג לא לשמוע שירים.
מה השיר האחרון שאתם מתכננים לשמוע ??
|
|
|
|
| נשלח ב-25/4/2011 23:38 |
|
| |
כמה שקשה לי להיפרד מהמוזיקה אני מנסה כמה שיותר לא לעשות מזה היסטריה, כי אז זה מקשה עלי עוד יותר... עכשיו אני נכנסת לתקופה של מבחנים ככה שבין כה וכה יהיה לי פחות זמן לשמוע מוזיקה ואני מקווה שזה יקל... יאללה יש פחות מחודש!!! תתעודדו! (למי שלא שומע רק עד ל"ג בעומר...)
|
|
|
|
| נשלח ב-26/4/2011 00:11 |
|
| |
אני יושבת עכשיו על הכנת פלייליסט ארוך ארוך למחר.... יש כ"כ הרבה שירים טובים...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2011 13:06 |
|
| |
היו לי כל מיני תכנונים, בסופו של דבר השיר האחרון ששמעתי היה 'כיצד מרקדין' של החבר'ה ואלי גרסטנר.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2011 13:50 |
|
| |
איך הגעת לזה????
השיר האחרון ששמעתי היה 'וזכנו' של מנוחה ואלי גרסטנר.
|
| נשלח ב-28/4/2011 02:26 |
|
| |
אני הגעתי למסקנה שלסיים בשיר קיצבי, סתם יעצבן אותי אח"כ כי זה לא אקורד סיום מספיק טוב, אז השיר האחרון ששמעתי היה 'אם אשכחך' של אלי ויעקב מרדכי גרסטנר, מתוך הדיסק של תזמורת ישיש. זה דיי הכניס לאווירה...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2011 19:59 |
|
| |
אוטוטו זה קורה! שיייייייייירררררררררררררייייייייייםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!! (סליחה על ההתמרחות, מזמן לא עשיתי את זה... הרגשתי חייבת...) אז- מה השיר הראשון שתשמעו? אני נראה לי אתחיל עם משהו חסידי אורגינלי, ואז אריץ מזרחיים בקצב... התגעגתי!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2011 21:42 |
|
| |
שלשלת, מבחינתי...
תוקן על ידי אידי ב- 18/05/2011 21:42:10
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2011 22:53 |
|
| |
בחרת להמשיך עם האמריקאים... יפה... כמה שאני אוהבת את המוזיקה של האמריקאים (ואני אוהבת את המוזיקה של האמריקאים!) כל מוצאי ספירת העומר/שלושת השבועות, לוקח לי יומיים לחזור אליהם...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2011 00:16 |
|
| |
| אידי כתב: |  | שלשלת, מבחינתי... |
|
סגורה כבר על שיר מסוים שלהם?
אני תמיד פותח עם משהו קצבי, השנה זה יהיה ככל הנראה 'מלכותך' של אוהד מושקוביץ (לחן של אלי גרסטנר כמובן!!).
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2011 00:57 |
|
| |
אני כנראה הולכת לשמוע את אמר ר' עקיבא/ ואמרתם כה לאחי/ בר יוחאי או כל ניגון מירוני אחר שיקבל את פני בבואי מירונה... אח"כ זה בוודאות יהיה שיר של גרסטנר, אולי מהדיסק הראשון הוא השני של ישיבה בויס, שלא שמעתי מזמן...
|
| נשלח ב-19/5/2011 12:47 |
|
| |
| פסנתר_כנף כתב: |  |
סגורה כבר על שיר מסוים שלהם?
אני תמיד פותח עם משהו קצבי, השנה זה יהיה ככל הנראה 'מלכותך' של אוהד מושקוביץ (לחן של אלי גרסטנר כמובן!!). |
|
אין כמו קצבי, מה?
נראה לי שאצלי זה יהיה "ברוך הבא" (שלשלת 5) - זה בעצם השיר הראשון שהדביק אותי לשלשלת המבוגרים... שמעתי אותו בגל פז ושאלתי את המוכר של מי זה. כל השאר - היסטוריה...
(תימנייה, ראית מה זה, אני עקבית בפקשוש הזה...  )
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2011 13:56 |
|
| |
אני הולך להרביץ המון מוזיקת כליזמרים, כי אין כמו המוזיקה הזאת במיוחד בל"ג בעומר.
|
|
|
|
|