| נשלח ב-28/6/2011 18:56 |
|
| |
אני משום מה לא מתחברת לMBD.
אברהם פריד הוא לדעתי הזמר הטוב ביותר.
אני אוהבת גם את בני פרידמן, האחיין, שמאד מזכיר אותו.
יעקב שוואקי - הוא ענק, נקווה שימשיך להוכיח את זה כמו בשנים הקודמות.
ליפא שמעלצער - בן אדם מוכשר ביותר! שלא מפסיק להפתיע..
שלומי גרטנר - קול פעמונים.. והוא עצמו - מצד אחד עדין נפש ובעל רגש, ומצד שני שמח ומרקיד בשירים שלו כמו שצריך.
במזרחי מקום ראשון אצלי האחים למשפחת אשואל: חיים ישראל ואיציק (ואבישי) אשל.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2011 12:03 |
|
| |
מרדכי בן דוד - זמר נשמה אדיר. שלמה שמחה - כנ"ל. אברהם פריד - יותר מדאי גימיקים. ליפא שמלצער - תותח על, אבל צריך להשקיע יותר בשירי רגש, ופחות בשטויות. מנדי ורדיגער - נהדר ומתוק. יעקב שוואקי - שבעתי לגמרי ממנו. ובמזרחי - משה חבושה - מקצוען אמיתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2011 16:30 |
|
| |
פריד או מ.ב.ד? אממ.... לא חד משמעי. נטייה קלה לפריד. אבל גם מ.ב.ד מצוין. - - - הזמרים המועדפים עלי באופן כללי הם כדלהלן (זמרים בלבד, ללא להקות / מקהלות), סדר אקראי:
גד אלבז - שליטה מרשימה בקול, והרבה רגש. אוריאל מאור - שירה פתוחה וסגנון שירה ייחודי. אלי גרסטנר (החל מהאלבום 'ואשי ישראל') - אולי זה הסגנון המוזיקלי יותר מהקול. אבל אני בהחלט אוהב מאוד גם את השירה שלו. חיים ישראל - מקצוען. קול מרגש, מתחבר מאוד לשירה שלו. אוהד מושקוביץ - עוצמה וטונים גבוהים במיוחד. יונתן רזאל - קול מרגיע ומלטף.
|
|
| נשלח ב-6/7/2011 01:50 |
|
| |
אברהם פריד, בלי שום התלבטות בכלל.
זמרים אחרים - מקווה לזכור את כולם... לא לפי הסדר, זה בטוח. ככה: אייבי רוטנברג - כתבתי כבר פעמיים למה, בשלישית אתם עלולים לברוח - אז לא כדאי - - - ארי גולדוואג - קול מלא, עגול, עשיר. דדי גראוכר - קול ענק. מלודי. טבעי. אוהד מושקוביץ - את הזמר עצמו, לא את השירים שלו. כמדומני שפריד אמר פעם שהוא היורש - אני מסכימה איתו. יש אחד בדיסק "כרֻם זֻלֻת" ששר משהו על בת המלך - לא זוכרת איך קוראים לו וגם אין לי את הדיסק כדי לבדוק, אבל קול כזה טבעי ויפה לא שומעים הרבה.
ואם מותר גם להזכיר זמרים מתוך להקות - אז דייויד בלוק מהמכביטס. יש לו משהו מושלם בקול.
בטוח שכחתי כמה, אבל אלה עלו לי עכשיו.
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2011 14:24 |
|
| |
בין פריד למרדכי אני מעדיף את מרדכי, יותר רגש, וסתם ככה אהבתי יותר. (במיוחד לאחר מה שעבר על פריד לאחרונה, ואם זכורני טוב הוא אמר לאחרונה משפטי פרידה כמו כמו: 'השירים שאהבנו, תודה על השנים', 'רגע לפני שנפרדים, אוספים את השירים' (כמה טוב שנפגשנו פרק ב' פסוק כג) --------
הדירוג שלי סתם ככה:
אלי גרסטנר - חוץ מהמוזיקה, העיבודים, הלחנים והסגנון, אני אוהב בו את הקול המיוחד שבו ואת צורת השירה והרגש.
ברוך לוין - פשוט מתוק
מרדכי בן דוד - MBD כל מילה נוספת מיותרת
מנדי ורדיגר - שירה רגש ומתיקות, איכות זמר ואיכות של אלבומים.
אברהם פריד- אין דברים כאלה
שמות של עוד זמרים שאהבתי: שלומי גרטנר, בני פרידמן, איצי ספינר, ארי גולדוואג, ישראל ורדיגר, ליפא ועוד..........
|
|
|
|
|