| נשלח ב-2/10/2011 21:51 |
|
| |
איך אתם מסכמים את השנה?
עם קשר או בלי קשר למצעד של קול חי, וגם בעקבות האשכול בפורום מיאמי, האשכול המתבקש בעקבות השנה שעברה -
בחרו מכל הזמרים זמר אחד שמתאים להגדרה "זמר השנה" (זאת אומרת שאם היינו מחשיבים רק את השנה הזו - הוא היה נקרא הזמר הכי גדול - ומסתבר שזה לא יהיה מישהו מבין הגדולים באמת, כי הם פחות בלטו השנה)
ואם תרצו גם - מהו "אלבום השנה"
ומהו "שיר השנה" - שיר אחד בלבד, מכל השירים החדשים שיצאו מתחילת תשע"א ועד עכשיו, שהיה לדעתכם הכי טוב או שהיה להיט הכי גדול...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2011 22:14 |
|
| |
OK
שנה יבשה כזאת לא זכורה לי.........
יש אתהבדיחה על הרשל'ה שאמא שלו הביא לו לאכול דג,והוא שם לב שזה רק ראש וזנב מונחים אחד ליד השני. למחרת בבוקר כשאמו אמרה לו להתפלל שחרית הוא אמר רק 'מודה אני' ו'עלינו לשבח' באמרו לה שזה כמו הדג......
אז בדיוק ככה, האלבומים שאהבתי השנה הם 'מנדי ורדיגר - תמיד בכל יום' שיצא בתשרי, ו'ברוך לוין - השקיפה' שיצא באלול ................
היה, כמובן, את אלבום חנוכה של ישיבה בויס, אבל זה לא אלבום רגיל. היו גם את האלבומים של 'היום השמיני' (יאלילי') ושל יומי לווי שגם אהבתי. וגם את 'היפש של יוסי גרין, נגילה ונשמחה של בני פרידמן. במה עשית היום של רזאל אהבתי כמה שירים.
שירי השנה לדעתי הם 'יוניטי' ו'יאלילי' הם היו הלהיטים השנה.
תגליות השנה : בריו חקשור ויומי לווי, וגם להקת היום השמיני, כמובן, שהיו קיימים מזמן ושמעו עליהם רק עכשיו.....
זמר השנה? השנה אין כזה דבר ...........
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2011 12:17 |
|
| |
תגלית השנה - המכביטס! ואידך זיל גמור :)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2011 13:29 |
|
| |
| אידי כתב: |  | תגלית השנה - המכביטס!
ואידך זיל גמור :) |
|
שכחת לכתוב: שיר השנה - ארים ראשי...

|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2011 13:35 |
|
| |
| אידי כתב: |  | | תגלית השנה - המכביטס! |
|
האלבום שלהם יצא לפני יותר משנה, אז אני חושב שנכון יותר להגדיר אותם כ'פריצת השנה'.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2011 00:09 |
|
| |
פסנתר - צודק בהחלט! קיבלתי.
וחדווה - "ארים ראשי" יכול מקסימום להיות שיר השנה שעברה  אבל לא הייתי בוחרת אותו. למה? כי הוא שיר שקט.
 (נ"ב - החתימה שלך עושה לי טוב :)
אגב, לגבי הפקת השנה - מסכימה עם עט על יוניטי. (לא נורא שהוא הציע אותו כשיר השנה ולא כהפקת השנה... אתה סולח לי, עט, נכון? )
תוקן על ידי אידי ב- 04/10/2011 00:10:04
פורום_פרחי_מיאמי_החדש
אוהדי מיאמי, מעניין אצלנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2011 16:07 |
|
| |
| עטt כתב: |  | ok
יש אתהבדיחה על הרשל'ה שאמא שלו הביא לו לאכול דג,והוא שם לב שזה רק ראש וזנב מונחים אחד ליד השני.
למחרת בבוקר כשאמו אמרה לו להתפלל שחרית הוא אמר רק 'מודה אני' ו'עלינו לשבח' באמרו לה שזה כמו הדג......
אז בדיוק ככה, האלבומים שאהבתי השנה הם 'מנדי ורדיגר - תמיד בכל יום' שיצא בתשרי, ו'ברוך לוין - השקיפה' שיצא באלול ................
היה, כמובן, את אלבום חנוכה של ישיבה בויס, אבל זה לא אלבום רגיל.
היו גם את האלבומים של 'היום השמיני' (יאלילי') ושל יומי לווי שגם אהבתי.
וגם את 'היפש של יוסי גרין, נגילה ונשמחה של בני פרידמן.
במה עשית היום של רזאל אהבתי כמה שירים.
תגליות השנה : בריו חקשור ויומי לווי, וגם להקת היום השמיני, כמובן, שהיו קיימים מזמן ושמעו עליהם רק עכשיו.....
|
|
אני מסכימה עם כל מילה על יונטי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2011 20:29 |
|
| |
כמו שאידי אמרה - יונייטי זה הפקת השנה. זה שיר שיצא לפני לא מעט שנים בביצוע של מב"ד, לכן זה לא ממש שיר השנה. אבל ללא ספק זו ההפקה הגדולה של השנה עם כל הזמרים הטובים שיש!!

|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2011 21:13 |
|
| |
| עטt כתב: |  | ok
יש אתהבדיחה על הרשל'ה שאמא שלו הביא לו לאכול דג,והוא שם לב שזה רק ראש וזנב מונחים אחד ליד השני.
למחרת בבוקר כשאמו אמרה לו להתפלל שחרית הוא אמר רק 'מודה אני' ו'עלינו לשבח' באמרו לה שזה כמו הדג......
היה, כמובן, את אלבום חנוכה של ישיבה בויס, אבל זה לא אלבום רגיל.
היו גם את האלבומים של 'היום השמיני' (יאלילי') ושל יומי לווי שגם אהבתי.
וגם את 'היפש של יוסי גרין, נגילה ונשמחה של בני פרידמן.
במה עשית היום של רזאל אהבתי כמה שירים.
|
|
עט, אהבתי את הבדיחה שהבאת בתור משל...
אבל לא הבנתי למה זו היתה שנה יבשה - ועוד מבחינת אלבומים?? אמנם פריד ובן דוד לא הוציאו אלבום השנה אבל היו הרבה אחרים:
מה עם האלבום החדש של אוהד מושקוביץ?...
עם ישראל חי של איציק דדיה...
גדול ה' של מידד טסה...
נער הייתי של יונתן שינפלד...
ועכשיו ממש אבישי רוזן והקינדרלעך...
היו עוד הרבה אבל כל אלו דווקא היו די מפורסמים אפילו, אפשר לומר.
אמנם אני לא יודעת מי מהם ראוי ביותר לתואר אלבום השנה,
אני הייתי בוחרת אולי את מי לה' אלי של פרחי מיאמי...
זמר השנה - אולי אין כזה דבר השנה במוזיקה החסידית,
אבל במוזיקה המזרחית או הים תיכונית, אין ספק שאיציק דדיה יכול לככב השנה בתואר הזה - אמנם הוא ממש לא בסגנון שלי ולא מעניין אותי (למרות שבהתחלה נורא התלהבתי וגם היום אני כן שומעת אותו לפעמים) - אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שהוא היה בהחלט זמר השנה!
ולסיום - שיר השנה - השיר שאני בחרתי דווקא לא יצא בקליפ, (ואולי אם היה לו קליפ זה היה רק מוריד מהרגש שיש בו -) השיר מנורה של חיים ישראל...

|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2011 14:34 |
|
| |
| CHEDVA כתב: |  |
עט, אהבתי את הבדיחה שהבאת בתור משל...
אבל לא הבנתי למה זו היתה שנה יבשה - ועוד מבחינת אלבומים?? אמנם פריד ובן דוד לא הוציאו אלבום השנה אבל היו הרבה אחרים:
מה עם האלבום החדש של אוהד מושקוביץ?...
עם ישראל חי של איציק דדיה...
גדול ה' של מידד טסה...
נער הייתי של יונתן שינפלד...
ועכשיו ממש אבישי רוזן והקינדרלעך...
היו עוד הרבה אבל כל אלו דווקא היו די מפורסמים אפילו, אפשר לומר.
אמנם אני לא יודעת מי מהם ראוי ביותר לתואר אלבום השנה,
אני הייתי בוחרת אולי את מי לה' אלי של פרחי מיאמי...
זמר השנה - אולי אין כזה דבר השנה במוזיקה החסידית,
אבל במוזיקה המזרחית או הים תיכונית, אין ספק שאיציק דדיה יכול לככב השנה בתואר הזה - אמנם הוא ממש לא בסגנון שלי ולא מעניין אותי (למרות שבהתחלה נורא התלהבתי וגם היום אני כן שומעת אותו לפעמים) - אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שהוא היה בהחלט זמר השנה!
ולסיום - שיר השנה - השיר שאני בחרתי דווקא לא יצא בקליפ, (ואולי אם היה לו קליפ זה היה רק מוריד מהרגש שיש בו -) השיר מנורה של חיים ישראל...

|
|
את האלבום של אוהד לא הכי אהבתי, כנ"ל מיאמי (חוץמכמה שירים בכל אחד)
מזרחי ושיינפלד וכד' זה לא הסגנון שלי (וסתם ככה, 'ממש עכשיו' זה כבר בשנה החדשה)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2011 16:28 |
|
| |
| עטT כתב: |  |
את האלבום של אוהד לא הכי אהבתי, כנ"ל מיאמי (חוץמכמה שירים בכל אחד)
מזרחי ושיינפלד וכד' זה לא הסגנון שלי (וסתם ככה, 'ממש עכשיו' זה כבר בשנה החדשה)
|
|
לא שאני אהבתי, פשוט אמרתי בזה שהשנה לא היתה ממש יבשה מבחינת אלבומים!
[בימינו אין מה לעשות, בכל אלבום יש רק כמה שירים בודדים טובים, והשאר לא משהו... (או שאולי מרוב שיש אלבומים אין לנו זמן להתייחס לכל שיר כמו פעם אז שומעים רק את הטובים ביותר)]

|
|
|
|
|