| נשלח ב-20/11/2011 16:59 |
|
| |
למנהלי הפורום היקרים!
במקום למחוק הודעות מסיבות סוביקטיביות לחלוטין,תראו להתמקד,במה שדורש עריכה,מכל הסיבות שבעולם!
הפורום הזה,הוא פורום חרדי למיטב ידיעתי,(ומקוה שכאן, אין צורך להזכיר ולהגדיר שוב,מיהו חרדי....)
אז נכון,שלא ניתן לפקח על רמתם הרוחנית,של חברי הפורום באשר הם,
אבל אפשר גם אפשר,לא לאפשר לכל אחד להעלות קישורים לכל מקום פרוץ.
אם יש אנשים שלא ברור להם,שהפורום הזה,הוא לא המקום לתלית כביסתם המלוכלכת,לראוה,אז שיהיה ברור להם מעכשיו.
לאחר שתפעלו בענין,ראו הודעתי זו,כמבוטלת.
תודה.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2011 20:59 |
|
| |

|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2011 21:24 |
|
| |
לבבית היקרה! בואי נניח את מידת הסוביקטיביות או האובייקטיביות של ההודעות שדיברת עליהם, בצד לרגע. ובמקום למתוח ביקורת על אחרים, אולי תנסי קצת לדון לכף זכות ??? ברור מאליו שאף אחד מהמנהלים כאן לא יתן לגיטמציה לתוכן לא ראוי, נכון? חשבת על עצם העובדה שאולי גם למנהלים כאן יש 'רימון' או חסימות כאלו ואחרות שבניגוד אליך, מונעות מהם לעמוד על טיבה של 'הכביסה' ולבדוק עד כמה היא נקיה או להפך? לא. אז במקום לבוא ולהטיח אשמות, למתוח ביקורת לא מוצדקת ולהתלהם, כדאי לאמץ גישה קצת עדינה יותר. אפשר לשלוח הודעה למייל של הפורום- [email protected]בצירוף קישור (אפשר ליצור עוגן להודעה הספציפית בעזרת הסימן # בקצה השמאלי של כל דף. הדפדפן טוען את העמוד מחדש ככה שיתחיל מההודעה שסימנת) והסבר קצקצר מדוע לדעתך נכון להסיר את זה. תאמיני לי שהמנהלים יטפלו בזה במהירות האפשרית .בכבוד, בשקט בשקט ובלי לעורר סערות ומהפכות
תוקן על ידי whisper_s ב- 20/11/2011 21:30:51
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2011 00:10 |
|
| |
| whisper_s כתב: |  | אז במקום לבוא ולהטיח אשמות, למתוח ביקורת לא מוצדקת ולהתלהם, כדאי לאמץ גישה קצת עדינה יותר.
|
|
אני מבינה,שזה לגיטימי מאד,להפוך כל הודעה שלי לפרובוקטיבית.אין לי בעיה עם זה,כי אני חושבת שפורום שנפתח לציבור,מהווה במה לכולם,ולא רק למנהלים.ועל כן זכותי להביע בו את דעתי.
וכן...,גם למנהלים מותר לקבל ביקורת.התרעומת שבדברי,נבעה מהעובדה,שההודעה נכתבה מיד לאחר שגיליתי,את הלינק המכוער ההוא.ולכן,יתכן שנראה,כי היא מופנית כולה,למנהלים.אבל בחלקה,בהחלט!
ואם יש למשהו התחושה,כי כל מטרתי בהודעות מסוג זה,היא לעורר מהומות,מוטב שיתבדה.
פורום,הוא בהחלט מקום נחמד ומהנה,לפעמים גם מחכים,ולא במה להטחות מילים והאשמות.
אבל לא כל משפט של אמת וצדק,יש ענין וחובה מקודשת,לפרש באופן הנ"ל.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2011 01:54 |
|
| |
א'. הדברים שלי נאמרו באופן כללי גם אם נוסחו בנימה אישית. ב'. נחמד שמכל מה שכתבתי ידעת להתיחס רק לשורה הזו. אפשר לומר ש--- בעצם... חבל על המילים שלי, כי את ממילא תחשבי בעינייך צודקת,לא משנה מה אומר. מותר להשמיע ביקורת ואדרבא, שמחים לקבל אותה כשהיא במקום. אבל אותי למדו כלל שלפני שמתעצבנים, נושמים שתי נשימות, שותים כוס מים ומגיבים ברוגע במקום להוציא את כל הקיטור בעוצמה חזקה מידי כלפי מטרות לא מדויקות. זה לא המקרה הראשון שדרש עריכה ואני בעצמי פניתי למנהלים, לפחות פעמים, בגלל מקרים שדרשו עריכה. לא נראה לי שיש כאן משהו שיושב 24/7 צמוד לפורום, אז טבעי שמפספסים. נראה לי שמיצינו את הוויכוח הזה על במת הפורום. אם יש לך מה להוסיף, אשמח לאתגר את כישורי הדמגוגיה שלי ב- [email protected]
תוקן על ידי whisper_s ב- 21/11/2011 01:56:29
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2011 02:13 |
|
| |
ובמקרה ולא שמת לב ההודעה שדיברת עליה נערכה. (אחרי שעברתי אשכול אחרי אשכול ולינק אחרי לינק כדי למצוא את ההודעה המדוברת ולשלוח מייל למנהלים.)
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2011 15:15 |
|
| |
אני באמת חושבת שזה לא נאה לפורום חרדי לשלוח קישורים למקומות כמו פייס וטוויטר...
וWHISPER גם אתה צודק במובן מסויים של דבריך
כי לא הכל תלוי במנהלי הפורום
זה תלוי בעצמנו מאוד מאוד...
אז מעתה שכל אחד יבדוק את ההודעות שהוא שולח לפורום בשבע עיניים...
תוקן על ידי מכייפת7 ב- 21/11/2011 15:17:33
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2011 01:14 |
|
| |
וואו, עכשיו עשית לגמרי סלט! אף אחד כאן לא מצדד בפייס/טוויטר ולא מעודד להירשם לשם. אבל פייסבוק זה כח וזו מציאות. המטרה של הדף בפייס היא ליבא אנשים ל-כ-א-ן ולא להיפך. (ובמאמר מוסגר, גם בחדרי לא נקי מרעות חולות כאלו ואחרות...)
אשמח מאד לדעת שהקישור ההוא אכן היה משגה. לא נראה לי שאנשים כ-א-ל-ה שלומיאלים ולא מודעים למה נמצא בקישורים שהם מדביקים. אבל קורה שטועים...
אם את רוצה להפגין לויאליות, כל שנדרש הוא לשלוח והדעה פרטית למנהלים או למייל. הכי פשוט. הכי יעיל.
תוקן על ידי whisper_s ב- 22/11/2011 01:29:51
|
|
|
|
|