|
|
| נשלח ב-6/12/2011 16:22 |
|
| |
בערי וועבר באלבום חדש, סופסוף
בכורה: להיט מהחדש של ברי וובר
אחרי אלבום ראשון ומוצלח במיוחד, ברי וובר משיק השבוע אלבום שני וחושף שיר מלא מתוכו לראשונה בשלאגר. בדיוק כמו האלבום הראשון, גם השני הוא בהפקתו של הבלתי נלאה נפתלי שניצלער. שניצלער מבטיח, בשיחה לשלאגר בבוקר, אלבום מרענן שלא היה עד כה במוזיקה החסידית. "הדיסק מגוון מאוד, עשינו מאמץ ליישם רעיונות חדשים. מקווה שהצלחנו".
11 שירי האלבום הם בלחניהם של ליפא שמעלצר, פינקי וועבר, פיני אוסטרייכר, דוד קאופמן, יואלי דיקמן ובערי עצמו שהלחין ארבעה מתוכם.
בתמונת המעבדים גם רשימה מכובדת של משתפי פעולה כמו משה לאופר, יואלי דיקמן, נפתלי שניצלער, רולי אזרחי, ופיני אוסטרייכר. את המקהלה ניהלו משה רוט, משה קרויס ואוסטרייכר.
קבלו בהשמעת בכורה בלעדית את יצירתו האחרונה של גדול המלחינים פינקי וובר "זכור" בעיבוד מבריק - איך לא - של משה לאופר, מתוך האלבום שיעשה לא מעט רעש בחורף הקרוב.
כאן ניתן לשמוע את השיר- מתוך שלאגר
מיקס מכל שירי האלבום (יוטיוב)
מקור: שלאגר
תוקן על ידי whisper_s ב- 06/12/2011 21:55:37
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2011 16:25 |
|
| |
איני מצליח לערוך את ההודעה בגלל פרסומות מעצבנות שחוסמות לי את שתי צידי העמוד. מנהלים, בבקשה לסדר (להוציא את כל הג'יבריש שנכנס להעתקה שלי משלאגר.) תודה.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2011 21:39 |
|
| |
וואוו, זה היה סיוט! עד שהצלחתי לערוך את זה... אני גולשת מפיירפוקס ויש תוסף בשם add-blocks שמסיר את כל הפרסומות - שווה להשתמש בפיירפוקס רק בגללו! בכל אופן, בגלל שהדף יצא מפרופורציות, זה סיבך את העסק.
מה שקרה פה זה שהעתקת את כל הדף כולל המלל, התמונות והפלייר שהיה מוטמע בתוכו (בגלל זה כל הג'יבריש. הפורומים בבחדרי לא תומכים בפלייר) + עוד כמה פיצ'רים בשלאגר. הבעיה היא, ששם באתר הדברים מסודרים בתוך טבלה בלתי נראית ולכן זה הוציא מפרופורציות את כל הדף. פעם הבאה כדאי להעתיק את המלל בנפרד. ואם רוצים להוסיף תמונה, אין מנוס מלהוריד אותה למחשב ( קליק ימני בעכבר>שמירה בשם) ולהעלות לכאן בדרך הרגילה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2011 19:25 |
|
| |
מחכה בכליון עיניים שזה יגיע לאירופה
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2011 22:28 |
|
| |
תודה לך, ׳הלוחשת׳, אם תרגמתי נכון, על עריכת ההודעה.
הלקח נלמד והופנם. :-)
קטונתי, בתור אחד שלא מפסיק להתלהב מרכישה מקוונת של מוסיקה, הייתי מציע לך לעשות זאת כאן: http://www.topjewishmusic.com/index.php?main_page=product_info&products_id=230
אתה מקבל אלבום מלא באיכות גבוהה, כולל עטיפה, עד למחשב האישי שלך, גם אם הוא ממוקם באירופה, במחיר זול במיוחד,
משהו כמו שמונה וחצי יורו.
תוקן על ידי Misterניק ב- 07/12/2011 22:29:05
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2011 22:31 |
|
| |
אוסיף את הערכתי האישית, שהאלבום הזה הולך להיות אחד מעולה, לפי רשימת המלחינים והמעבדים שמשתתפים בו (גאון כל זמר שמזהה את הכשרון העולה יואלי דיקמן!!!)
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2011 23:26 |
|
| |
התרגום המדויק זה 'לחישות' ;) מצטרפת להמלצה לגבי רכישה מקוונת של מוזיקה- בתנאי שיש חוברת מצורפת, כמובן. ( זה לא ברור מאליו! בדיסקים חדשים בד"כ יש. בכל אופן, תמיד כדאי לשים לב).
מסיכמה לגבי יואלי דיקמן! הוא באמת כישרון יוצא דופן שעושה עבודה מצויינת ואיכותית! העיבודים שלו עשירים ומגוונים וגם כשהוא משתמש במספר כלים רב, השירים עדיין נשארים ערבים לאוזן ולא עמוסים. כל צליל במקום! ____ "A thank you story" ראיון עם בערי וובער ל cooljew על האלבום החדש:
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|