| נשלח ב-9/12/2011 14:10 |
|
| |
קליפ חדש למכביטס- miracle של מתיסיהו
המכביטס בגירסת כיסוי ווקאלית ומקסימה לשיר 'miracle' (נס) של מתיסיהו
* width="560" height="315">
<*
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2011 14:32 |
|
| |
טוב, להלן דעתי על הקליפ:
א'. קשה להפסיק לצפות בו אחרי פעם אחת! שיר מצויין! (טוב, על זה הקרדיט שמור למתיסיהו)
ב'. הם שרים את זה פשוט מעולה!!! זה מפעים כל פעם מחדש איך הם מצליחים ליצור מוזיקת רקע שנשמעת אוטנטית לחלוטין (בטוח שאין תופים אמיתיים ברקע? )
ג'. למרות החזרה (הצפויה, לגבי בכל אופן) על מוטיבים מקליפים קודמים (היוונים, הרקע הצבעוני, החליפה של האוסטרונאוט וכו') שזה קצת לעוס- הם בכל זאת מצליחים להכניס לקליפ הרבה כיף- אז... סלחתי להם!
ד'. I wanna thank (too) the Maccabeats for their outstanding performance they are awesome!
תוקן על ידי whisper_s ב- 12/12/2011 12:05:00
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2011 00:49 |
|
| |
Lyrics to the song:
Just livin' in the miracle, candles are my vehicle Eight nights, gonna shine invincible No longer be divisible, born through the struggle Keep on moving through all this hustle Head up, heads down through all of the bustle New York City wanna flex your muscle Look so down, look so puzzled Huddle 'round your fire through all the rubble
Bound to stumble and fall but my strength comes not from man at all Bound to stumble and fall but my strength comes not from man at all
[Chorus] Do you believe in miracles Am I hearing you? Am I seeing you? Eight nights eight lights and these rites keep me right Bless me to the highest heights with your miracle
Against all odds drive on till tomorrow Wipe away your tears and your sorrow Sunrise in the sky like an arrow No need to worry, no need to cry Light up your mind no longer be blind Him who searches will find Leave your problems behind you will shine like a fire in the sky what's the reason we're alive -- the reason we're alive... Bound to stumble and fall but my strength comes not from man at all Bound to stumble and fall but my strength comes not from man at all
[Chorus] Do you believe in miracles Am I hearing you? Am I seeing you? Eight nights eight lights and these rites keep me right Bless me to the highest heights with your miracle
Eight is the number of infinity one more than what you know how to be And this is the light of festivity when your broken heart yearns to be free
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2011 16:50 |
|
| |
זו חוות דעתי,כפי שמופיעה בפורום מיאמי:
נראה לי,שגם עור ידע לומר,שמדובר בקליפ של המכביטס.הם די חוזרים על עצמם,והחידושים לא בולטים.
סגנון ראפי מובהק,מאד גויי.
סורי,אבל אני ממש לא אוהבת...(זה קשור אמנם לשיר,ששייך כמו שהבנתי,למתיסיהו.אבל גם אצלהם,רב השירים בנויים כך.)
נכון,שהשירה שלהם מושלמת והרמונית מאד...,ובכל זאת.לפחות,חנינא היה מככב ....,אבל גם זה לא קורה יותר מדי.
בסך הכללי,אפשר להגדיר את זה חביב.(ולמי שלא יודע,מה הפירוש של ההגדרה הזו,אצלי במילון האישי...
אז,זה אומר-לא מאד מלהיב.)
היות והפורום הזה,עוסק בכל רבדי המוזיקה,ולא רק בפרחי מיאמי,אני מוסיפה כמה מילים...
מבחינה מוזיקלית,השיר מבוצע טוב.אבל משום מה,עדיין לא הצלחתי להתחבר לשירה שלהם.יש בה משהו חלול, ומכני מאד.
ובכלל,המשמעות של נס חנוכה היא,נצחון האור על החושך,הטהרה על הטומאה.אתם רואים את זה בשיר?אני לא!
(אמנם לא עברתי על כל מילות השיר,ויתכן שהמסר בהן,הוא קצת שונה
אבל עדיין,אני לא חושבת שקולטים איזשהוא מסר,באופן הזה.)
משום מה,כשמתיסיהו שר ראפ,זה מתקבל טוב יותר.
ואחרי הכל,"על טעם וריח......."
תוקן על ידי לבבית30 ב- 11/12/2011 17:26:07
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2011 23:08 |
|
| |
*הקליפ לא מוצלח כמו הקודמים מבחינה ויזואלית. יותר מדי ממוחזר.
*עיבוד קולי מדהים.
*היה חסר לי קצת גיוון בסולנים.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2011 16:59 |
|
| |
טוב. כתבתי פרשנות ארוכה בפורום מיאמי (שחזור. הראשון נמחק לנצח בלי שאפילו לחצתי "שלח"!) להלן הקישור לפרשנות - אשמח לתגובות:
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2011 22:28 |
|
| |
חברים,תגידו....,רק אני בהלם מהכותרת הראשית של בחדרי,הערב??
http://www.bhol.co.il/Article.aspx?id=35484
אני פשוט לא רוצה להאמין.הלב שלי חלש מדי,מכדי לעמוד בכאלו בשורות.(גם בפן האישי,כמחבבת את שירתו,
ובגלל כל הסיבות שבעולם.)
הלואי שנתבדה.
תוקן על ידי לבבית30 ב- 13/12/2011 22:29:42
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2011 23:07 |
|
| |
גם אני בהלם.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2011 01:21 |
|
| |
אני לא. ז'תומרת. כן, בדקות הראשונות שראיתי את התמונה (עוד לפני שבחדרי העלו את זה) זה באמת שוק טוטאלי! הוא נראה בנאדם אחר לגמרי! (לדעתי הרבה יותר יפה לו עם הזקן. ועם הזקן החב"די מהימים של YOUTH, עוד יותר. הפנים שלו נראות הרבה פחות עדינות בלעדיו -ניסוח קליל-). אבל מי שעקב אחרי מתיסיהו בשנתיים האחרונות, לא נראה לי שמתפלא כ"כ. ראו איך לאט לאט, צעד אחרי צעד הוא וויתר על עקרונות ברורים בהלכה. הנקודה המצערת כאן היא שבתחילת הדרך הוא פרץ לעולם עם דבקות במטרה, בלי להתבייש להכריז על העקרונות הדתיים שלו. זה, בתוספת יציקת תכנים יהודיים מהמקורות לשירים שלו (מה שאומר- חומר מוזיקלי יחודי- בהתחשב בעובדה שרוב הז'רגון הכללי עוסק ב- 'אהבה/שנאה/קנאה/ידידות' ) הם אלו הכלים שהקנו לו פרסום כלל עולמי בקצב מטאורי. כנראה שהאומץ לעמוד מול העולם הוא גם מה שגרם לא לא להסס ולעשות את הצעד הנועז, למרות הידיעה שיטחנו את הסיפו בלי סוף (והוא שונא את זה!). מצד אחד, אני אוהבת אנשים שלא מפחדים להיות עצמם בלי להתחשב בדעת קהל, מצד שני- מה עם כל ה נאומים שנשאת בפאתוס על האור שבתורה, החיבור לשורשים והאמת שמצאת בהלכה?! אי אפשר לשפוט אותו. הנסיון קשה לאין ערוך בגלל הרבה סיבות- המקום שהוא הגיע אליו, החיים בדרכים רוב הזמן בקפיצה מהופעה להופעה, החברה הסובבת אותו שמורכבת מ'מיטב' הבוהמה הגויית, החיים בלי קהילה ומורה דרך קבוע לאדם שהוא בעצם חוזר בתשובה טרי והשריקות והצעקות של הקהל- בשלב מסויים קשה להירדם בלי זה בלילה. במיוחד כשהקהל הזה משתוקק לרגע בו תקפוץ מהבמה כמו טיל והם יוכלו לשאת אותך על כפיים. על זה כבר אמרו חז"ל "הקנאה, התאווה והכבוד מוציאים את האדם מן העולם. " חבל. אני אוהבת ריגאיי ואהבתי את מרבית השירים מהאלבומים הראשונים שלו, אבל בשנה האחרונה, בעיקר מאז הקליפ הנ"ל הפסקתי לשמוע אותו לגמרי. אכן, כמו שהוא כתב- הוא הסיר את המסכה. כאן יש עוד ווידאו מעניין מהשנים הראשונות שלו.
___ לבבית, אם זה מרגיע אותך, הוא כתב לפני שעה בפייס :"לכל המבולבלים: הלכתי היום למקווה ולביה"כ בדיוק כמו אתמול".
תוקן על ידי whisper_s ב- 14/12/2011 01:30:10
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2011 01:39 |
|
| |
מה אנחנו עושים עכשיו עם הדיון הזה שתפס לו מקום של כבוד באמצע אשכול שעוסק במכביטס?
---
להבא, לבבית, אם להודעה שלך אין קשר ישיר לנושא האשכול, תכתבי אותה באשכול נפרד / אשכול 'שיחה בפורום' / אשכול השאלות הקטנות
לינקים לאשכולות האלו ניתן למצוא באשכול הראשי - 'ברוכים הבאים'
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2011 02:12 |
|
| |
טוב, למען האמת הכל מתערבב יחד...  נפריש לאשכול חדש?
|
|
|
|
|