| נשלח ב-11/12/2011 01:38 |
|
| |
גם 613 לא נשארים מאחור- Chanukah Rights!
עלה למרחב הווירטואלי בדקות אלו ממש!
* width="560" height="315"><*
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2011 17:21 |
|
| |
אני קצת מתלבטת,בנוגע לתגובה.... תגידו,מה עובר על אנשים?חנוכה זה לא פורים. בלחן עצמו,יש אמנם קטעים יפים,(שמזכירים לי איזשהוא שיר אחר.) אבל למען ה',מה כל הבלאגן מסביב,למה הוא קשור?ומה הצורך הדחוף,להרוס את השיר,עם קטעי קישור מטורפים? יצאתי מבולבלת לגמרי. כל הלהקות הללו...(גם המכביטס...),שיעשו לי טובה.הקטעים הויזואלים,זהים ונדושים עד אימה. איפה אתם רואים את היחודיות?,חיקוי ועוד פעם חיקוי.... אני נשמעת קצת קרבית היום....,אבל מה לעשות אני לא מצליחה למצוא את הטעם בשירים האלו.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2011 20:30 |
|
| |
לא ראיתי את הקליפ הזה של 613, אבל אם כבר הזכרת את הקטעים הוויזואליים והכללת את המכביטס - מתבשלת לי בראש תגובת פרשנות בעניין. מקווה שאצליח לשבת על זה בקרוב אי"ה.
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2011 21:48 |
|
| |
אידי,את מתבקשת לשלוח עותק מהפרשנות,לפורום מיאמי....
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2011 23:09 |
|
| |
מי מתנדב להעלות את הקליפ לג'מבו מיייל לטובת ה'אתרוגים'?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2011 11:33 |
|
| |
בבקשה- Chanukah Rights להורדה מג'מבו
|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2011 12:00 |
|
| |
| לבבית30 כתב: |  | אני קצת מתלבטת,בנוגע לתגובה.... תגידו,מה עובר על אנשים?חנוכה זה לא פורים. בלחן עצמו,יש אמנם קטעים יפים,(שמזכירים לי איזשהוא שיר אחר.) אבל למען ה',מה כל הבלאגן מסביב,למה הוא קשור?ומה הצורך הדחוף,להרוס את השיר,עם קטעי קישור מטורפים? יצאתי מבולבלת לגמרי. כל הלהקות הללו...(גם המכביטס...),שיעשו לי טובה.הקטעים הויזואלים,זהים ונדושים עד אימה. איפה אתם רואים את היחודיות?,חיקוי ועוד פעם חיקוי.... אני נשמעת קצת קרבית היום....,אבל מה לעשות אני לא מצליחה למצוא את הטעם בשירים האלו. |
|
העניין הוא שחנוכה בד"כ יוצא סמוך לקריסמס ו- halloween שזה חג שהנוצרים מתחפשים בו, אז לכן מתערבבים להם, לאמריקאים, הסימבולים מכאן ומכאן (כן, אני יודעת שזה נשמע לא טוב...(. אבל על זה בדיוק הם שרים- we fight for chanuka rights - לא יודעת אם הבחנת, הם לא מתחפשים לסתם דמויות בשיר. הם מתחפשים לזמרים/ שחקנים/ שחקני כדורגל מפורסמים ובאים לבטא בצורה צינית את עצם העובדה ש(לצערנו) הרבה מהיהודים בגולה (לפי דעתי השיר מכוון יותר לציבור הכללי ופחות לאורטדוקסי) מציינים יותר ויותר אלמנטים מהחגים הנוצריים, שומעים שירים של גויים וכו' ופחות מציינים את החגים היהודיים. וכמו שהם שואלים בשיר- 'למה אנחנו לא בחופש מהעבודה?' או יותר מזה- כמו שזועק השלט שהם מסתכלים עליו בתחילת הקליפ: 'מחירי חנוכה בסטייל קריסמס'. בהתחשב בקהל היעד המקורי, כדי שהוא יכנס לפלייליסט ויקבל תשומת-לב, הם חייבים להשתמש בשיר שתואם לסגנון של הקהל (לא שאני חושבת ש ככה משיגים את המטרה( ובאשר ל'בלאגן' והקטעי קישור- זה יותר בלדה מאשר שיר, לכן הקטעי קישור מתקבלים בהחלט.
<אישית, לא ממש אהבתי את השיר הזה>
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2011 15:44 |
|
| |
אהבתם את השיר, כאילו? שה' יסלח לי, החזקתי מעמד רק עד השליש... משעמם עד דמעות! גם השיר, גם הקליפ... סגרתי, מחקתי, וחזרתי לשמוע את Miracle.
תוקן על ידי אידי ב- 13/12/2011 15:44:21
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2011 23:09 |
|
| |
| אידי כתב: |  | אהבתם את השיר, כאילו?
שה' יסלח לי, החזקתי מעמד רק עד השליש... משעמם עד דמעות! גם השיר, גם הקליפ...
סגרתי, מחקתי, וחזרתי לשמוע את Miracle. |
|
שיר מצוין! לא יודע אם מבחינת הטקסט, אבל לחן ועיבוד מצוינים.
אני מציע שתתני לו עוד צ'אנס. גם את Miracle לא אהבתי בשמיעה הראשונית.
אין מה להשוות למכביטס מבחינת הביצוע. אבל נסיון יפה.
למי שחושב שזה לא לעניין - קחו בחשבון שקהל היעד של 613 שונה מזה של המכביטס.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2011 01:44 |
|
| |
:)
את מוזמנת להוריד שוב מהקישור של וויספרס לעיל.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2011 01:53 |
|
| |
אתה מוכן לתת לי להתחמק בשקט...? 
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2011 22:40 |
|
| |
טוב. בשמיעה שניה (בקול חי. נאלצתי  ) - זה פחות קטסטרופלי. (אם כי הקליפ ממש משעמם, על זה אני סגורה לגמרי...)
|
|
|
|
|