| נשלח ב-7/2/2012 18:00 |
|
| |
למי יש רעיון לסקר חדש?
הגיע הזמן לרענן את הסקר.
רעיונות, מישהו?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2012 21:56 |
|
| |
כמה זמן בממוצע אתם מקשיבים למוזיקה: כל יום כל היום / לעתים נדירות / ... (בפורום מיאמי היה פעם סקר דומה.) -- הסקרים הקודמים היו על צריבות ועל אתרי מוזיקה פופולריים (זאת היתה תזכורת למניעת כפילויות...)
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2012 22:54 |
|
| |
| אידי כתב: |  | כמה זמן בממוצע אתם מקשיבים למוזיקה: כל יום כל היום / לעתים נדירות / ... |
|
אותי לא היו מעניינות תוצאות של סקר כזה. אותך כן?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2012 23:40 |
|
| |
כשלא מדובר על שירי מיאמי - אז לא. ולמען הסקרנות: תוצאות הסקר הנוכחי (דוד גבאי ושות') כן מעניינות אותך?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2012 00:01 |
|
| |
מעניין במידה מסוימת. בכוונה לא לקחנו את השאלה הקבועה של: מ.ב.ד, פריד, שוואקי או ליפא. זה נדוש בצורה בלתי נסבלת. חיפשנו זמרים מ'דרג' אחד פחות. לא נתקלתי בסקר דומה במקום אחר.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2012 21:53 |
|
| |
מה דעכם על סקר כזה:
מה הוא הפורום בקטגורית "הכל סביב סביב המוזיקה" אליו אתם נכנסים הכי הרבה. נראה לי דווקא שכן יענינו אתכם התוצאות של הסקר הזה. למרות כי אני כבר מנחש בעצמי לאידה פורום יהיה הכי הרבה הצבעות.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2012 13:45 |
|
| |
הי, יש לי שני רעיונות, שאני מאד אשמח שתקבלו:
1. איזה אלבום של שוואקי אתם מעדיפים? (לא כולל אוספים, התעוררות, הופעות, וכד' או שאפשר כולל הופעות) אז בסך הכל זה שבעה אלבומים , כולל המזרחי והאלבום החדש כמובן.
2. איזה מקהלת ילדים אתם הכי אוהבים? לא חייבים לכלול את כולם - כי יש הרבה:
פרחי מיאמי, מיאמי מזרח, ישיבה בויס, ניו יורק בויס, שירה חדשה, שבת חברים, ניצוצות, פרחי לונדון, צליל וזמר, פרחי ירושלים, קינדרלעך, שלשלת ג'ויניור...

|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2012 11:13 |
|
| |
תודה על ההצעות חדוה :) נראה לי שנלך על 'מקהלת הילדים הישראלית הטובה ביותר' האופציות שיכללו: מיאמי מזרח, שירה חדשה, פרחי י-ם, והקינדרלך. בכוונה לא כללתי את שבת חברים כי זו לא ממש מקהלה אלא פרוייקט חד פעמי ככל הנראה.
סליחה על הבורות, צליל וזמר היתה מקהלה ישראלית?
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2012 13:25 |
|
| |
לא, הם היו מארה"ב.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2012 18:34 |
|
| |
שירה חדשה,יוצאת דופן בסגנון שלה,מהמקהלות הישראליות.נראה לי,שלא מתאים וקשור,לכלול אותה ברשימה הזו.
אבל אם כבר נשאלה השאלה...
אז ברור,שהם מועדפים עלי,מאחרים.
תוקן על ידי לבבית30 ב- 21/02/2012 18:48:22
|
|
|
|
|