בית פורומים פשוט מוזיקה

איך זה יהיה?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/2/2012 14:37 לינק ישיר 
איך זה יהיה?

בס"ד

בואו ניקח תרחיש שבו כל ענקי הזמר הנוכחיים יוצאים לפנסיה (ענקי הזמר במקרה הזה הם מב"ד, פריד וליפא. אם יש עוד ענק זמר שפספסתי וצריך לצאת לצורך הדיון, אפשר להוסיף).

מה אז?

הציבור מוזמן להציע תרחישים אפשריים:
- זמר/ים "מליגה אחת פחות" (מי?) תופסים את המרכז;
- נעלם המושג של "ענקי זמר";
- תרחישים אחרים;

מה דעתכם?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/2/2012 21:38 לינק ישיר 

ברור שהאפשרות הראשונה, אבל צריך לדון מי הם יהיו.

כנסו ל:
פורום פרחי מיאמי 
Miami Boys Choir

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/2/2012 20:42 לינק ישיר 

אידי, תרשי לי לחלוק עליך.אני קצת לא מסכימה שליפא הוא אחד מענקי הזמר שנמנה באותה שורה עם מב"ד ופריד, אולי שוואקי היה צריך להיות במקומו.אני לא יודעת לפי איזו אמת מידה את מגדירה אותם כענקי הזמר, אני לפחות חושבת שהשירים של ליפא פחות מוכרים משל שוואקי מה גם שיש לו פחות שירים מוכרים של שוואקי (מבחינת כמות השירים).לגבי השאל השלך- אולי זאת סתם סטיגמה שהם ענקי הזמר? אולי הם נקראים ככה (ולמען הסר מחלוקת אני מתייחסת עכשיו רק למב"ד ופריד) רק משום שהם "חלוצי הזמר החסידי" (ואולי באמת ככה יותר נכון להגדיר אותם?). כי בלי עין הרע יש עוד הרבה זמרים שקולם לא נופל מקולותיהם של מב"ד ופריד...

ההודעה נערכה מסיבה טכנית.

תוקן על ידי פסנתר_כנף ב- 29/02/2012 22:03:40

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/2/2012 22:48 לינק ישיר 

אז ככה יש לי תגובה לכולכם!

נתחיל עם אידי...

כשאת מדברת על ענקי הזמר החסידי את צכה לזכור שהם אמנם ענקי הזמר אבל זה ככה בגלל שהם עדיין בזמר! כל המושג הזה *ענק זמר חסידי* זה עניין בהחלט יחסי לשוק הקיים! אם הם כבר לא יהיו בטוח לי שיצוצו ענקים חדשים.. להבדיל שמעתי פעם את השאלה הזאת על גדולי ישראל, שהם כידוע כולם בני 90 ומעלה ומה יקרה אם פתאום כולם ח"ו... אז מה יהיה?? ברור שכל הנושא הזה ענק זה עניין יחסי.. ומה יהיה אז? רק כשזה יקרה נוכל לדעת כי השיפוט העכשוי פועל בתת מודע לפי המצב העכשוי שהוא אברהם פריד ומ.ב.ד. עדיין בעסק הזה... וזה לא יכול לשקף את המצב ההוא לכשיקרה... זוהי דעתי

עכשיו לתמנייה..

שורת ענקי זמר זה לא משהו שנתון לוכוח... זה ברור שזה אך ורק פריד ובן דוד..!! השאר הם סגנים ואילך ומי מה איפה ובדיוק זה עניין של טעם. ואני יסביר.. הרי על זה שפריד ומ.ב.ד. הם הכי טובים אין ויכוח (הויכוח הוא רק מי מביניהם הוא הכייי טוב) אז זה אחד הדברים שמיחד אותם כענקים! לעומת זאת האחרים יש עליהן ויכוח מאוד חזק איפה כל אחד... יש שלא סובלים את ליפא בכלל ויש שלא סובלים את שוואקי אז ברגע שיש ויכוח כזה הם כבר לא יכולים להיות בשורה הראשונה!!!...

הבנתם אותי בכלל??

זוהי דעתי .. מקווה שהיא מקובלת עליכם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2012 01:08 לינק ישיר 

איך זה יהיה?!

יהיה כמו שהיה לפני שעלו לבמה - תמיד יש ענקי זמר....

מי הם יהיו?

תשאירו אותי מחוץ לויכוח פליז!!!

אני רק משתתפת בויכוחים שנגמרים בסוף ולא נראה לי שויכוח מסוג כזה נגמר אי פעם....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2012 09:28 לינק ישיר 

annete כתב:

מי הם יהיו?

תשאירו אותי מחוץ לויכוח פליז!!!

את לא חייבת להשתתף בויכוח... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2012 14:26 לינק ישיר 

קיויתי שתתחננו.....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2012 19:45 לינק ישיר 

יש תחליף לכולם 

כמו שפעם היה משה  קוסביצקי יש היום יצחק מאיר הלפגוט .  נכון , שיש הבדל גדול בינהם 

רק מה שכן אני חושב שלמשל אברהם פריד הוא סוג באמת  נדיר לא חושב שמישהו י ירש אותו
אז בקיצער יש זמרים שבטוח יהיה להם תחליף ויש זמרים נדירים מאד שקשה לחשוב שיהיה להם תחליף

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/3/2012 02:24 לינק ישיר 

הצברי כתב:
אז ככה יש לי תגובה לכולכם!

נתחיל עם אידי...

כשאת מדברת על ענקי הזמר החסידי את צכה לזכור שהם אמנם ענקי הזמר אבל זה ככה בגלל שהם עדיין בזמר! כל המושג הזה *ענק זמר חסידי* זה עניין בהחלט יחסי לשוק הקיים! אם הם כבר לא יהיו בטוח לי שיצוצו ענקים חדשים.. להבדיל שמעתי פעם את השאלה הזאת על גדולי ישראל, שהם כידוע כולם בני 90 ומעלה ומה יקרה אם פתאום כולם ח"ו... אז מה יהיה?? ברור שכל הנושא הזה ענק זה עניין יחסי.. ומה יהיה אז? רק כשזה יקרה נוכל לדעת כי השיפוט העכשוי פועל בתת מודע לפי המצב העכשוי שהוא אברהם פריד ומ.ב.ד. עדיין בעסק הזה... וזה לא יכול לשקף את המצב ההוא לכשיקרה... זוהי דעתי

גם אני חשבתי על זה, לכן העליתי את השאלה. נשאר בצ"ע, אתה אומר! (אבל כיוון של דעה לפחות אין לך?)

עכשיו לתמנייה..

שורת ענקי זמר זה לא משהו שנתון לוכוח... זה ברור שזה אך ורק פריד ובן דוד..!! השאר הם סגנים ואילך ומי מה איפה ובדיוק זה עניין של טעם. ואני יסביר.. הרי על זה שפריד ומ.ב.ד. הם הכי טובים אין ויכוח (הויכוח הוא רק מי מביניהם הוא הכייי טוב) אז זה אחד הדברים שמיחד אותם כענקים! לעומת זאת האחרים יש עליהן ויכוח מאוד חזק איפה כל אחד... יש שלא סובלים את ליפא בכלל ויש שלא סובלים את שוואקי אז ברגע שיש ויכוח כזה הם כבר לא יכולים להיות בשורה הראשונה!!!...

הבנתם אותי בכלל??

בטח הבנו! ולא סתם הבנו - אנחנו חושבים שהעלית פה רעיון מאוד יפה.
דבר אחד - לא נראה לי שזה בגלל שאת ליפא/שוואקי יש כאלה שלא סובלים (כי יש גם כאלה שלא סובלים את מב"ד למשל), אלא בגלל שאין הסכמה כללית שהם-הם "ענקי הזמר", בשונה מהקונצנזוס על פריד ומב"ד.
מה דעת הקהל?

זוהי דעתי .. מקווה שהיא מקובלת עליכם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/3/2012 03:48 לינק ישיר 

annete כתב:
קיויתי שתתחננו.....

אנט, בבקשה, בבקשה, בבקשה!!!
אנא!!!
כורעים ברך!!
בבקשה, תשתתפי בוויכוח!!!

(התחננתי בסדר?)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/3/2012 10:59 לינק ישיר 

אז דעתי האישית היא די בכיוון שכתבתי! 

בעצם מה שהופך זמר לענק זמר זה אנחנו האנשים בבית וברור שלא נפסיק לשמוע מוזיקה! אלא מה? יהיה תחלופה!
אולי הרמה לא תהיה כמו עד עכשיו זה א"א לדעת אבל ודאי שיהיו אילה שיתפסו את המקום הראשון!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/3/2012 00:04 לינק ישיר 

לגבי השאילה מי יהיו המחליפים אין לי תשובה, מכיון שכזה דבר תלוי במזל יותר מאשר באיכות וכו', ייתכן שבדיוק לשכזה יקרה יהי איזה זמר חדש שיוציא דיסק מוצלח ויתפוס את הבמה, יתכן שזמר ותיק יותר ומוצלחיותר יתפשל ביוק אז ויפסיד יתכן שלהיפך לא נראה לי שאפשר לצפותץ את זה.
אך דבר אחד כן ברור לי, שלא כל מי שנחשב היום לענק זמר הוא באמת כזה!
אפילו מ.ב.ד ופריד אם היו יוצאים היום אני לא בטוח ויודע אם היו מצליחים כמה דהצליחו. וזאת מכיוון שבהתחלה היה רק אותם ואנשים התרגלו אליהם ולכן הולך להם כמעט בכל מקרה.
אותו דבר עם שוואקי, הבמה הייתה פנויה והוא היה מוצלח מבחינה קולית, והיה לו שיר אחד מאד מוצלח (רחם) שהיה בתקופה שלצערנו התאימה לו (נראה לי שזה די בתקופת הפיגועים) ולכן הוא כזה הצליח, אעפ"י שהיום הוא מוציא דיסקים שרמתם מוטלת בספק גדול והוא עדיין מצליח (הדיסק האחרון בכלל לא נראה לי כזה מוצלח. וגם עד בלי די הוא בכלל לא דיסק מוצלח ואני לא מבין איך שיר תינוקי כזה כמו ושכנתי נכנס לחתונות, זה רק אם העובדות שאמרתי כאן אני יכול להבין את זה). לעומת זאת יש זמרים שמוצאים דיסקים יותר מוצלחים ומתפרסמים פחות וזה רק בגלל התקופה והמצב (למשל הדיסק האחרון של אוהד נראה לי הרבה יותר מוצל מהדיסיקם האחרונים של שוואקי ונראה לי שבחתונות שוואקי הולך יותא).
ובאמת אעפ"י כן בגלל רמתו הירודה של שואקי זמרים חדשים אט אט תופסים את הבמה. למשל, ישראל וורדיגר, שבאמת הוציא דיסק על רמה (הוא היה זמר השנה נכון?). וכן יוני שלמה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פשוט מוזיקה > איך זה יהיה?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext