| נשלח ב-7/10/2012 12:55 |
|
| |
הנה זה בא: ''קומזינג 2'' של המנגנים בחנויות • קליפ לצפיה
בס"ד
שלאגר. נט: "אחרי ציפייה ארוכה, מגיע קומזינג 2 – האלבום הכפול בחנויות המוסיקה המובחרות בישראל. אל האלבום מצורף וידאו קליפ מיוחד ומרהיב בכיכובו של שלומי גרטנר לאחד מלהיטיו החדשים. צפו"
לקריאת הכתבה המלאה ולצפייה בקליפ לחצו כאן
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2012 15:08 |
|
| |
קיבלו את זה בחינם בעיתון משפחה שבוע שעבר. ואפשר גם להוריד את הדיסק הנפלא מהקישור הזה
הקישור הוסר , נוגד את חוקי הפורום.
תוקן על ידי סטריאו ב- 07/10/2012 15:41:33
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2012 17:21 |
|
| |
הדיסק שמצורף במשפחה הוא לצפיה? כמדומני רק שמע, לא?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2012 17:54 |
|
| |
לשמיעה , אבל הוסיפו שם את הקליפ החדש של שלומי גרטנר.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2012 00:04 |
|
| |
לא מבין מי החוכעם שהביא את יידל לשם, הוא שר מזעזע שירים שעבר עליהם הכלח.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2012 01:30 |
|
| |
| אריאל222 כתב: |  | | לא מבין מי החוכעם שהביא את יידל לשם, הוא שר מזעזע שירים שעבר עליהם הכלח. |
|
אני חושב שמטרת ההופעה של יידל הייתה חימום לאלבום החדש שאוטוטו מגיע. הוא גם מבצע בקומזינג שיר מהאלבום החדש (שיר המעלות) [אגב, השיר הזה עדיין לא ראה את הכלח, קל וחומר שהוא לא עבר עליו :-) ]. טרם התעמקתי על האלבום (פרידמן וגרטנר בעדיפות עליונה), כך שלא אוכל לחוות את דעתי המלומדת על איכות הביצוע, בכל אופן, אני מתקשה להעביר את הכלח על להיטי זהב נושנים כמו לשמור ולעשות, יהי החודש ו-חברים. עניין של טעם.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2012 15:47 |
|
| |
מיסטר ניק אני האחרון שיזלזל בלהיטי זהב (אתה עדיין לא מכיר אותי) אני מדבר על איכות קולו המזעזעת של יידל (ותאמין לי, עוד הייתי עדין) ולגבי שיר המעלות כנ"ל. מי שמכיר את יידל ובייחוד את התקליט שירו למלך ולב אחד, לא יכול שלא להזדעזע מהזוועה שבקולו בקומזינג 2. ליידל פשוט נגמר הקול.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2012 16:39 |
|
| |
| אריאל222 כתב: |  | מיסטר ניק אני האחרון שיזלזל בלהיטי זהב (אתה עדיין לא מכיר אותי) אני מדבר על איכות קולו המזעזעת של יידל (ותאמין לי, עוד הייתי עדין) ולגבי שיר המעלות כנ"ל. מי שמכיר את יידל ובייחוד את התקליט שירו למלך ולב אחד, לא יכול שלא להזדעזע מהזוועה שבקולו בקומזינג 2. ליידל פשוט נגמר הקול. |
|
ייתכן מאוד שאתה צודק בנוגע לקול, מפני שטרם הקשבתי לקומזינג בעיון. אי אפשר לשים לב לפרטים כאלו כשאתה שומע את המוסיקה ברקע. צריך להאזין בכוונה :-) כך או כך, יידל הופיע בתחילת אלול אצל יוסי אייזנטל (קליפ מ-ע-ו-ל-ה של כמעט שעה ביוטיוב. מומלץ בחום). הקול שלו היה נשמע מצויין, כרגיל.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2012 21:08 |
|
| |
מיסטר אם כך אז חזל"ש.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2012 01:39 |
|
| |
ליידל יש גון קול בין ג'אז לרוקיסטי. דיי מעניין ומיוחד.
אבל אני עדיין לא מחבבת אותו, מסיבות השמורות עימי... D:
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2012 10:06 |
|
| |
| whisper_s כתב: |  | ליידל יש גון קול בין ג'אז לרוקיסטי. דיי מעניין ומיוחד.
אבל אני עדיין לא מחבבת אותו, מסיבות השמורות עימי... D: |
|
קול מעניין ומיוחד? קצת נסחפת לטעמי, לדעתי אם יידל לא היה הבן של... ולא היה לו טעם משובח בבחירת שירים, אף אחד לא היה מסתכל עליו בכלל, לבן דודו שרולי ורדיגר יש קול פי כמה יותר יפה למשל אבל אין לו את הייחצנות של הבן של..
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2012 14:50 |
|
| |
קולו של מב"ד יפה יותר משל פריד? של אוהד יותר משל חיים ישראל? אין טעם להשוות. לכל אחד הייחודיות שלו. שרולי וורדיגר ניחן בקול מתוק וערב, יידל בקול מיוחד ועמוק בצורה שונה לגמרי. עובדת היותם דודנים, עדיין אינה מצדיקה את ההשוואה ביניהם.
לגבי יידל, אם הוא לא היה הבן של, הנושא נידון באשכול על מיהו הזמר הטוב ביותר, בפורום זה. אם איני טועה, סוכם שם שיידל שווה הרבה בזכות עצמו, אבל לא היה מגיע למחינים ומעבדים מהצמרת ולפופולריות מוקדמת, עוד בטרם הקשיבו בכלל לאלבום. כל זה טוב ויפה, אך זה לא מפחית בכהוא זה מקולו של יידל. ארבעת האלבומים הקודמים שלו, מתעלים אחד על השני. ואני גם מתכוון לביצועים הווקאליים של יידל. תקשיב ל'על זה היה דווה ליבנו', 'home', 'כולנו אחד' מהעבר הרחוק, ל'אנא בכוח' ו'return' מהעבר הקרוב, ותשקול את דעתך שנית, במטותא.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2012 18:29 |
|
| |
| Misterניק כתב: |  | קולו של מב"ד יפה יותר משל פריד? של אוהד יותר משל חיים ישראל? אין טעם להשוות. לכל אחד הייחודיות שלו. שרולי וורדיגר ניחן בקול מתוק וערב, יידל בקול מיוחד ועמוק בצורה שונה לגמרי. עובדת היותם דודנים, עדיין אינה מצדיקה את ההשוואה ביניהם.
לגבי יידל, אם הוא לא היה הבן של, הנושא נידון באשכול על מיהו הזמר הטוב ביותר, בפורום זה. אם איני טועה, סוכם שם שיידל שווה הרבה בזכות עצמו, אבל לא היה מגיע למחינים ומעבדים מהצמרת ולפופולריות מוקדמת, עוד בטרם הקשיבו בכלל לאלבום. כל זה טוב ויפה, אך זה לא מפחית בכהוא זה מקולו של יידל. ארבעת האלבומים הקודמים שלו, מתעלים אחד על השני. ואני גם מתכוון לביצועים הווקאליים של יידל. תקשיב ל'על זה היה דווה ליבנו', 'home', 'כולנו אחד' מהעבר הרחוק, ל'אנא בכוח' ו'return' מהעבר הקרוב, ותשקול את דעתך שנית, במטותא. |
|
מיסטר הקול של מרדכי בן דוד והקול של פריד זה שני קולות משובחים מאוד ונדירים ושונים אחד מן השני, קולו של יידל לא נחשב לקול נדיר או משובח ואף לא מתקרב לכך כלל ועיקר, הצלחתו של יידל נזקפת לטעמי בגלל שתי סיבות. 1.טעמו המשובח "בבחירת" הלחנים, והעיבודים המוזיקלים. 2.קשריו המשפחתיים. בלי שתי הסיבות הללו לא היית שומע מעולם על יידל ורדיגר. ולא שיש לו קול מגעיל או מכוער, אבל ממש לא קול של אחד שצריך להיקרות זמר.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2012 22:28 |
|
| |
| אריאל222 כתב: |  | קולו של מב"ד יפה יותר משל פריד? של אוהד יותר משל חיים ישראל? אין טעם להשוות. לכל אחד הייחודיות שלו. שרולי וורדיגר ניחן בקול מתוק וערב, יידל בקול מיוחד ועמוק בצורה שונה לגמרי. עובדת היותם דודנים, עדיין אינה מצדיקה את ההשוואה ביניהם.
לגבי יידל, אם הוא לא היה הבן של, הנושא נידון באשכול על מיהו הזמר הטוב ביותר, בפורום זה. אם איני טועה, סוכם שם שיידל שווה הרבה בזכות עצמו, אבל לא היה מגיע למחינים ומעבדים מהצמרת ולפופולריות מוקדמת, עוד בטרם הקשיבו בכלל לאלבום. כל זה טוב ויפה, אך זה לא מפחית בכהוא זה מקולו של יידל. ארבעת האלבומים הקודמים שלו, מתעלים אחד על השני. ואני גם מתכוון לביצועים הווקאליים של יידל. תקשיב ל'על זה היה דווה ליבנו', 'home', 'כולנו אחד' מהעבר הרחוק, ל'אנא בכוח' ו'return' מהעבר הקרוב, ותשקול את דעתך שנית, במטותא. מיסטר הקול של מרדכי בן דוד והקול של פריד זה שני קולות משובחים מאוד ונדירים ושונים אחד מן השני, קולו של יידל לא נחשב לקול נדיר או משובח ואף לא מתקרב לכך כלל ועיקר, הצלחתו של יידל נזקפת לטעמי בגלל שתי סיבות. 1.טעמו המשובח "בבחירת" הלחנים, והעיבודים המוזיקלים. 2.קשריו המשפחתיים. בלי שתי הסיבות הללו לא היית שומע מעולם על יידל ורדיגר. ולא שיש לו קול מגעיל או מכוער, אבל ממש לא קול של אחד שצריך להיקרות זמר. |
|
הטעות שלך כפולה. אני מניח שלא שמעת על זמר בשם משה מנדלוביץ'. יש לו אלבום יפה מאוד שנקרא 'קול מבשר'. סו וואט? סו זה ששומעים / לא שומעים על זמר מסויים, לא אומר מאומה על כמה טוב ומוכשר שהוא.
לעניינינו, ייתכן שאילולא אביו, לא היינו שומעים על יידל מעולם (כמובן, ייתכן גם שכן). מה זה אומר? כלום. מפורסם או לא, ממש לא משנה. קח לדוגמא את עט (או אולי פסנתר? התבלבלתי) שלא אוהב את שוואקי המפורסם ללא עוררין, ואף מגדיר אותו כברווז צולע על הבמה עם קול ממש לא משהו-משהו. ואם הוא מפורסם? אז מה? הפרסום קשור ליח"צ. לא לכשרון.
אני אישית נהנה להאזין למנדלוביץ' הנ"ל בלי לבדוק כמה אנשים שמעו בכלל על קיומו, וכך הייתי נוהג כלפי יידל-לא-וורדיגר.
עד כאן לגבי ה"לא היית שומע מעולם על יידל ורדיגר".
בנוגע ל"לא קול של אחד שצריך להיקרות זמר" - כבר אמרו חכמים וטובים ממני שטעם וריח אינם נתונים לוויכוח, ועדיין, אני לא מצליח למנוע את עצמי מלהוסיף: דיברת שטויות מוחלטות :-)
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2012 22:44 |
|
| |
| Misterניק כתב: |  | קולו של מב"ד יפה יותר משל פריד? של אוהד יותר משל חיים ישראל? אין טעם להשוות. לכל אחד הייחודיות שלו. שרולי וורדיגר ניחן בקול מתוק וערב, יידל בקול מיוחד ועמוק בצורה שונה לגמרי. עובדת היותם דודנים, עדיין אינה מצדיקה את ההשוואה ביניהם.
לגבי יידל, אם הוא לא היה הבן של, הנושא נידון באשכול על מיהו הזמר הטוב ביותר, בפורום זה. אם איני טועה, סוכם שם שיידל שווה הרבה בזכות עצמו, אבל לא היה מגיע למחינים ומעבדים מהצמרת ולפופולריות מוקדמת, עוד בטרם הקשיבו בכלל לאלבום. כל זה טוב ויפה, אך זה לא מפחית בכהוא זה מקולו של יידל. ארבעת האלבומים הקודמים שלו, מתעלים אחד על השני. ואני גם מתכוון לביצועים הווקאליים של יידל. תקשיב ל'על זה היה דווה ליבנו', 'home', 'כולנו אחד' מהעבר הרחוק, ל'אנא בכוח' ו'return' מהעבר הקרוב, ותשקול את דעתך שנית, במטותא. מיסטר הקול של מרדכי בן דוד והקול של פריד זה שני קולות משובחים מאוד ונדירים ושונים אחד מן השני, קולו של יידל לא נחשב לקול נדיר או משובח ואף לא מתקרב לכך כלל ועיקר, הצלחתו של יידל נזקפת לטעמי בגלל שתי סיבות. 1.טעמו המשובח "בבחירת" הלחנים, והעיבודים המוזיקלים. 2.קשריו המשפחתיים. בלי שתי הסיבות הללו לא היית שומע מעולם על יידל ורדיגר. ולא שיש לו קול מגעיל או מכוער, אבל ממש לא קול של אחד שצריך להיקרות זמר.
הטעות שלך כפולה. אני מניח שלא שמעת על זמר בשם משה מנדלוביץ'. יש לו אלבום יפה מאוד שנקרא 'קול מבשר'. סו וואט? סו זה ששומעים / לא שומעים על זמר מסויים, לא אומר מאומה על כמה טוב ומוכשר שהוא.
לעניינינו, ייתכן שאילולא אביו, לא היינו שומעים על יידל מעולם (כמובן, ייתכן גם שכן). מה זה אומר? כלום. מפורסם או לא, ממש לא משנה. קח לדוגמא את עט (או אולי פסנתר? התבלבלתי) שלא אוהב את שוואקי המפורסם ללא עוררין, ואף מגדיר אותו כברווז צולע על הבמה עם קול ממש לא משהו-משהו. ואם הוא מפורסם? אז מה? הפרסום קשור ליח"צ. לא לכשרון.
אני אישית נהנה להאזין למנדלוביץ' הנ"ל בלי לבדוק כמה אנשים שמעו בכלל על קיומו, וכך הייתי נוהג כלפי יידל-לא-וורדיגר.
עד כאן לגבי ה"לא היית שומע מעולם על יידל ורדיגר".
בנוגע ל"לא קול של אחד שצריך להיקרות זמר" - כבר אמרו חכמים וטובים ממני שטעם וריח אינם נתונים לוויכוח, ועדיין, אני לא מצליח למנוע את עצמי מלהוסיף: דיברת שטויות מוחלטות :-) |
|
בוא נדון לגופו של עניין, ליידל יש קול יפה? בוא נגיד ואתה שם את יידל בחתונה חסידית סטנדרטית שהוא ישיר שם, אתה חושב שיש לו קול סביר? אני בטוח שלא, רק באולפן הוא יודע לשחק טוב עם הקול והוא מחפה על הקול שלו בעיבודים ולחנים מוצלחים מאוד. ואין ספק שעל טעם וריח אין מה להתווכח, אבל אם תעשה משאל בקרב המייבינים במוזיקה (שאני שמח להימנות עמהם) הם יסבירו לך טוב טוב למה אתה טועה.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2012 09:58 |
|
| |
יידל זה משהו מיוחד, הקול שלו לא מי-יודע-מה, אבל הוא יודע להשתמש בו ....... (טוב, היה לו ממי ללמוד......)
אריאל - חתונה זה לא מדד, בחתונה צריך מישהו מקפיץ, ויידל די כבד. (בעצם, להיפך, בחתונה לא חשוב קול יפה בכלל)
מיסטר - אני זה שלא אוהב את שוואקי, ובצדק, אבל יכול להיות שאם הוא היה מתחיל ברמה כמו שהוא מוציא עכשיו הוא לא היה מתפרסם, אבל אני יכול בלי לחשוב כמעט להביא רשימה של עשרה זמרים יותר טובים ופחות מוכרים או מוכרים כפחות טובים משוואקי.
נ.ב. - דבר אחד טוב ודאי יצא מהדיון הזה, אני בודק עכשיו מי זה משה מנדלוביץ .........
|
|
|
|
|