בית פורומים פשוט מוזיקה

מרתק: מב"ד בהקלטת 'משיח', 1992, לצפיה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/10/2012 14:01 לינק ישיר 
מרתק: מב"ד בהקלטת 'משיח', 1992, לצפיה

מרדכי בן דוד באולפן, בשנת 1992, בהקלטת אלבומו 'משיח'.
ניתן לראות את מונה, במראהו משכבר הימים... את סינגולדה, כשהקרחת טרם השתלטה על פדחתו, ואת מב"ד כשעוד זקנקן שחור כפחם מעטר את פניו.

עוד לא ראיתי את הסרטון כולו (55 דק'), אך הקשבתי ל'משיח' ול'ניגון רש"י' וממש נהניתי.
ניתן לשמוע את הפלייבק המקורי ב'לייב'. אפשר להאזין לעיבודים ולראות את נגינתם.

[לעניות דעתי זה ראוי לאשכול בפני עצמו, ולא להיכנס כהודעה באשכול הווידאו הגדול. מסכימים?]

* xcodebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab" height="344" width="425" classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" > <*

תוקן על ידי Misterניק ב- 24/10/2012 14:02:32

תוקן על ידי Misterניק ב- 24/10/2012 14:05:57

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/10/2012 14:28 לינק ישיר 

נוסטלגיה  ! 

לייק 

תוקן על ידי סטריאו ב- 24/10/2012 14:35:17

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/10/2012 14:37 לינק ישיר 

ווואו זה ענק,
אח כשמונה בשטח מי צריך גיטרה וחצצורה, הוא הוא החצצורה והגיטרה בכבודו ובעצמו,
אין ספק שמורדכי ומונה היו אז בשיא כוחם, וללא ספק הם הצליחו להוציא את התקליט הכי טוב במוזיקה החסידית.
אני זוכר עוד שבימי חורפי הייתי הולך לחוף שרתון ואז היה את הקיוסק בכניסה שמכר  פלאפל,
ללא ספק אטרקציה, וברקע הוא היה משמיע את הדיסק משיח של מ.ב.ד ללא הפסקה,
אח היו ימים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/10/2012 19:33 לינק ישיר 

מדהים ביותר !!! ווואו איזה נוסטלגיה ולמי שהיה אז קצת בעניינים זה עוד יותר מרגש לראות את זה. אני מזהה שם כמה פרצופים חבל"ז... חחח אגב אני גם השתתפתי פעם אחת בהקלטה (מקהלה) באלבום הזה באחד השירים.
קרדיט גדול מגיע לנתן איבגי שהעלה את הסרטון ויותר מכך שהיה לו את השכל לצלם את זה בזמנו. אני עוקב אחרי מה שהוא מעלה באופן קבוע יש לו אוצרות מאד גדולים באמתחתו שהוא מעלה לאורך הזמן... מצאתי באחד הסרטונים שיר שקט של אלי ומשה לאופר שמרדכי שר אותו והיה יכול להיות להיט ענק משום מה לא יצא באף דיסק של מרדכי וחבל, דווקא בסוכות פגשתי את ידידי משה לאופר ושאלתי אותו על השיר הזה, לא ידע לענות לי למה לא יצא עד היום. חבל זה ממש שיר שהתפספס . אגב המילים שלו ותתנהג עימנו וכו'...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/10/2012 21:35 לינק ישיר 

למה? למה? למה?
למה לא הורדתי את הקליפ הזה מיידית?
אני לא מצליח יותר לגשת אליו... גם אתם?
מופיע לי שזה סרט פרטי :-(

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/10/2012 21:44 לינק ישיר 

תודה לך מוסיקאלי על העלאת נתן איבגי לכאן...
בזכותך טסתי ליוטיוב, נכנסתי לצ'אנל של איבגי והורדתי כחצי תריסר סרטוני מוסיקה חסידית שנראו לי מעניינים.
כולי דכאון על הקליפ של מב"ד שכל כך רציתי לראות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/10/2012 22:03 לינק ישיר 

בנתיים הוא חסם את האפשרות לראות את הסרטון חבל. אני הספקתי לראות בצהריים . תודה לך שהעלית את הסקופ הזה.
ראיתי בשלאגר שם היה עוד 2 סרטונים שגם הם כבר חסומים חבל מאד!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/10/2012 22:29 לינק ישיר 

מבאס ברמות...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פשוט מוזיקה > מרתק: מב"ד בהקלטת 'משיח', 1992, לצפיה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext