| נשלח ב-4/12/2012 23:40 |
|
| |
הפריצות הגדולות
יש את הזמרים/אמנים/להקות/מלחינים/... שפרצו פתאום לתודעה שלנו. ככה, בלי הקדמות. את הפריצה הגדולה שלהם, אנחנו רוצים לתעד פה :)
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2012 23:46 |
|
| |
המכביטס - בזכות הקליפ "Candlelight".
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2012 23:47 |
|
| |
שוואקי פרץ עם השיר "רחם".
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2012 23:47 |
|
| |
ברוך לוין - וזכני.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2012 23:48 |
|
| |
בריו חקשור - התפרסם כמלחין בזכות "ברשות" של שוואקי. (זה זה, נכון...?)
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2012 00:06 |
|
| |
| אידי כתב: |  | | בריו חקשור - התפרסם כמלחין בזכות "ברשות" של שוואקי. (זה זה, נכון...?) |
|
אמת ויציב.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2012 00:10 |
|
| |
להקת החבר'ה עם 'יהא שלמא רבא' עד היום, יש הרבה אנשים שלא מכירים שום שיר אחר שלהם (אולי גם את 'לך'. ופה זה נגמר) הפסד שלהם!
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2012 00:34 |
|
| |
| פסנתר_כנף כתב: |  | בריו חקשור - התפרסם כמלחין בזכות "ברשות" של שוואקי. (זה זה, נכון...?) אמת ויציב.
|
|
וואלה ...לא ידעתי ! דווקא שיר חמוד הלחין
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2012 00:36 |
|
| |
| פסנתר_כנף כתב: |  | להקת החבר'ה עם 'יהא שלמא רבא' עד היום, יש הרבה אנשים שלא מכירים שום שיר אחר שלהם (אולי גם את 'לך'. ופה זה נגמר) הפסד שלהם! |
|
כמה שזה נכון !!!
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2012 00:36 |
|
| |
אברהם פריד - "קל ההודאות" עברו כמה ימים מאז...
אפרים מנדלסון - כאייל תערוג
טונה ויליגר, סליחה... ישראל ויליגר - היה לו להיט פעם "זה כלל גדול" וזהו נעלם..
שטרייכר - אלוקי נשמה - או - אין ערוך, לא זוכר מה קדם למה או שבאו ביחד, אבל אלוקי נשמה לדעתי היה זה שפירסם אותו
שלמה כהן - מכניסי רחמים . ובשלב הרבה יותר מאוחר השיר "למעלה"
יידל ורדיגר - בזכות אבא שלו... אבל השיר "שירו למלך" היה זה שקידם אותו חזק בזכות עצמו.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2012 00:40 |
|
| |
הייתם הולכים על שלומי גרטנר "מלכה" ?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2012 10:18 |
|
| |
אז הנה שלי אברומי פלאם-בשצף קצץ. אוהד מושקוביץ-מה שהיה. אסף נגל- וכל החיים/אדיר במרום (להיטי שיא בזמנו). ברוך לוין-וזכני. יהודה גלנץ-נעלה. יהודה דים-שובי. יהודה צ'יק-יש שכר (הפתיח הכי מוזר שאני מכיר). יוני שלמה-הקב"ה. יוסף חיים שוואקי-לא לפחד. יעקב זינגבוים-חזק חזק. ישראל ויליגר- הוא כלל (כמו שהוזכר כאן). ישראל פרנס-אל הנער הזה התפללתי. ליפא שמעלצר-גם זו לטובה. מייקל שטרייכר-אלוקי נשמה (התפרסם אך ורק בגלל עורך המוזיקה בערוץ 7 שחיבב מאוד את השיר) כמו"כ אין ערוך, אנא עבדא, ובעצם ומה לא להיט אצל שטרייכר? מנדי ג'רופי-ארץ אשר תמיד. מנדי וולד-שמח. רגש-מודה אני/קוה אל ה'. שלומי דקס-קומה ה' (או קומה חמישית במצעד הפיזמונים המיתולוגי של רשת א') וכן יערב נא. שלמה שמחה-אם אני לי מילי (להיכן נעלם הזמר המוכשר הזה, בפינת הנעדרים תבוא) אברהם פריד- תניא, אדרבה. מרדכי בן דוד-אוי זה קשההההההההההההה, לא מצאתי להיט ספציפי אולי משיח משיח משיח. יידל-וזכינו. שלמה קרליבך-למען אחי (אוי כמה נדוש). יוסף קרדונר-שיר למעלות. אהרן רזאל-צא מן התיבה. אודי אולמן-וללבנה אמר וי"א מה נאוו-קול צופייך. אוף שימחעס-דור מצוין. מנחם פיליפ-יערב. הקינדרלך-משיח. מידד טסה-על נהרות בבל. עמית ליסטוונד-ואמר ביום ההוא שרוליק הרשטיק-צדיק כתמר יפרח.
מספיק?
תוקן על ידי אריאל222 ב- 05/12/2012 10:19:11
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2012 10:57 |
|
| |
אריאלללל! איזה נוסטלגיות!! עושה לי חשק לשמוע שוב את כל השירים שגדלנו עלהם! חולקת עליך לגבי כמה שירים, פירוט בהזדמנות אחרת...
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2012 11:58 |
|
| |
[quote] אדרבה ואדרבה, גם אני אישית לא חושב שהרשימה שלי היא קודש קודשים. [/quote] יש בזה משהו קצת אינדוידואלי. יש שירים שאיתם התפרסם הזמר בציבור ויש שיר שגרם לכל אחד באופן אישי להתלהב. השאלה למה התכוונה המשוררת...
|
|
|
|
|