| נשלח ב-5/12/2012 09:58 |
|
| |
פינת הזמרים הנעדרים.
יש כמה וכמה זמרים שאני מחפש שהוציאו אלבום או שנים או אפילו יותר, ולאחר מכן הם נעלמו לתהום הנשיה, אתחיל עם ישראל בורכוב זמר מוכשר מאוד שע"פ הידוע לי הוציא שני אלבומים עם להיטים גדולים, הראשון קוה אל ה' בו הופיעו להיטים גדולים דוגמת הכל יודוך, קוה אל ה', אליהו הנביא, פודינו מצילינו, יוונים, ובעצם כל השירים כמעט היו שם להיטים גדולים. השני שהתפרסם פחות אחי ורעי שגם בו היו להיטים דוגמת אשת חיל, אחי ורעי, ועוד ועוד, ישראל בורכוב דוקא היה נשמע לי זמר מוצלח עם עתיד מזהיר, מישהו יודע להיכן הוא נעלם?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2012 15:18 |
|
| |
אברימי פלאם נקרא "נעדר"? כי שמעתי אותו רק פעם אחת (בשצף קצף) ומאוד התרשמתי, אבל מאז לא שמעתי ממנו. מצד שני, ייתכן כמובן שהפספוס הוא שלי, ולא ההיעדרות היא שלו 
תוקן על ידי אידי ב- 06/12/2012 15:19:03
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2012 22:24 |
|
| |
וואו, פסנתר! איזה שטף מידע שלא ידעתי עליו... (מה, "טוב להודות" יצא רק בשנת 2000 ?!) אני אקח את העניין לתשומת ליבי...
ובכן, נעדר אחד נמצא! :)
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2012 00:05 |
|
| |
להקת הפופ- רוק האמריקאית, המצליחה Blue Fringe !
הייתה להם קריירה מצליחה ביותר בתקופה הפורחת של המוזיקה החסידית לפני עשור, קיימו שיתוף פעולה נרחב יחד עם להקת המושב (גם בתקופה הפורחת שלהם).
עקבותיהם נראו לאחרונה ב 2007 .
|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2012 21:35 |
|
| |
היום אחפש את הנעדרים שמואל ואריה ברונר-חסידיש, האחים שמואל ואריה ברונר זכורים לטוב מלהיטים רבים ששייכים להם במוזיקה החסידית שאותם אמנה, אתחיל עם הפרויקט הכי מוכר ומוצלח שלהם "חסידיש" חסידיש-1 בו נמנו הלהיטים שומר ישראל, הוא יגאל אותנו, ואתה קדוש, ובעצם אין שם שיר שלא נהפך ללהיט. חסידיש-2 בו נמנו הלהיטים וקווי ה', ושמרה נפשי. חסידיש-3 שהכי פחות התפרסם מבין השלושה בו נמנו להיטים כדוגמת תמים, אני מאמין וה' אדוננו. עוד תקליט ששיתפו שני האחים פעולה היה "וקראת לשבת עונג" בו הם ביצעו את מיטב שירי השבת, התקליט הכי חדש שהוצאו השניים, לפני מספר שנים היה "והשב ישראל לנוויהם" בו חידשו האחים מספר שירים שלהם. כמו"כ הוציא שמואל ברונר לבד את הדיסק מרן דיבשמיא ששיר הנושא שלו הפך ללהיט חתונות גדול, ואריה ברונר הוציא מספר תקליטים כמו הנני ועשה עושה ויעשה, התקליט שהנחיל לו הצלחה גדולה היה קומזיץ 1 ו-2 בשיתוף עם ישיבת שערי יושר, תקליט שחידש שירים ישנים בהקלטה חיה של הופעה,ויודעי דבר מספרים שבימים ההם לא הייתה ישיבה שלא בקע מהפנימיה שלה, שיר כלשהו מקומזיץ. עוד פרויקט של אריה ברונר היה "תורתך שעשועי" שירים לחג השבועות, בשיתוף זמרים רבים. נדמה שגם שמואל וגם אריה די נעלמו מהמפה בשנים האחרונות, וחבל שכך.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2012 01:05 |
|
| |
אריאל , ממש בקרוב נשמע מהברונרים אמנם לא משהו גדול , אבל נשמע....
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2012 14:16 |
|
| |
סטריאו, שניהם ביחד? זרוק רמז.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2012 14:25 |
|
| |
| אריאל222 כתב: |  | סטריאו, שניהם ביחד? זרוק רמז. |
|
כן שתיהם יחד.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2012 19:39 |
|
| |
| אריאל222 כתב: |  | סטריאו, שניהם ביחד? זרוק רמז. |
|
עוד רמז .. הפעם רמז עבה
הם ישירו כמקהלה באלבום שהולך לצאת בקרוב (רוב האלבום)
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2012 22:03 |
|
| |
וזה מאין לך?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2012 22:54 |
|
| |
יש לו מקורות מידע משלו. הא, סטריאו? 
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2012 09:16 |
|
| |
משהו כזה 
בכל מקרה אריאל , אתה רוצה דווקא עכשיו להיזכר בשלמה ברונר ? אז הנה לך כתבה : כאן
(הפרויקט שדיברתי עליו שבו ישירו אחים ברונר לא קשור כלל לכתבה הזאת ! )
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2012 09:51 |
|
| |
סטריאו תודה על המידע, ואין ספק ששלמה ברונר הוא בבחינת "התפוח לא נפל רחוק מהעץ".
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2013 15:42 |
|
| |
מישהוא יודע משו על עודד קרטי מפרחי מיאמי. האםהיום הוא במקצוע או שירים שלו?וכן עמודי שיש הייכן ניתן להשיגקלטות שלהם. היה להם מחזמר באנגלית
שנעלמו עכבותיו
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2013 11:46 |
|
| |
היי שלוםעכשוית וברוכה הבאה! על עודד קאריטי תוכלי לקרוא פה - קישור לגבי עמודי שיש - אין לי מושג.
|
|
|
|