בית פורומים פשוט מוזיקה

ליפא בקליפ חדש לחנוכה.....אני עדיין מחפש שם את חנוכה...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/12/2012 04:53 לינק ישיר 
ליפא בקליפ חדש לחנוכה.....אני עדיין מחפש שם את חנוכה...

מעבר לזה אתם תכתבו!!!

מצטער צריך קומבינות בשביל להטמיע.....מי שיכול היידה....

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/12/2012 13:14 לינק ישיר 

זה לא שבי סופר כאן בקליפ ?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/12/2012 13:17 לינק ישיר 

ודרך אגב די כבר נמאס אני כבר מתחיל להיגעל מהקליפים של ליפא....פסנתר צדקת !!!

ליפא ענק בשירים אבל....קליפ רדוד . רק ראיתי את שתי הדקות הראשונות והספיק לי...   

תוקן על ידי סטריאו ב- 10/12/2012 13:20:02

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/12/2012 00:00 לינק ישיר 

ענק בשירים? מה ענק בשיר הזה בדיוק???

תם, אהבתי ת'כותרת.....
כמה אירוני שביימים בהם אנחנו חוגגים את נצחון המכבים על הייונים, נצחון הרוח על החומר, בא הקליפ הזה ובשם היהדות מצדד בכסף, במכוניות (תאמרו - סוסים?), בחיצוניות, במסיבות, באוכל וברייקנות - בדיוק כל מאפייני התרבות היוונית שעליהם נלחמו אבותינו.... 

(אה, וכמובן בל נשכח - הכל לשם שמיים! לקרב יהודים ליהדות! לשמח יהודים! זו מצווה גדולה וחשובה, לא? ממש עבודת קודש! עם ה'לשם שמיים' הזה אפשר לעבור על התורה כולה.... )

על זה נאמר-
אשרייני מה טויב חלקייני....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/12/2012 00:11 לינק ישיר 

whisper_s כתב:

ענק בשירים דיברתי באופן כללי .  

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/12/2012 00:15 לינק ישיר 

whisper_s כתב:

תם, אהבתי ת'כותרת.....
כמה אירוני שביימים בהם אנחנו חוגגים את נצחון המכבים על הייונים, נצחון הרוח על החומר, בא הקליפ הזה ובשם היהדות מצדד בכסף, במכוניות (תאמרו - סוסים?), בחיצוניות, במסיבות, באוכל וברייקנות - בדיוק כל מאפייני התרבות היוונית שעליהם נלחמו אבותינו.... 

(אה, וכמובן בל נשכח - הכל לשם שמיים! לקרב יהודים ליהדות! לשמח יהודים! זו מצווה גדולה וחשובה, לא? ממש עבודת קודש! עם ה'לשם שמיים' הזה אפשר לעבור על התורה כולה.... )

על זה נאמר-
אשרייני מה טויב חלקייני....

לא ראיתי את הקליפ ולא שמעתי את השיר, אבל ליהדות אין שום דבר נגד כסף או חיי רווחה.
נהפוך הוא: אנו מבקשים על כך בתפילה שתיקנו חז"ל, מברכים אחד את השני על כך בנוסחים מקובלים מדור לדור (בני חיי ומזוני רויחי - מוכר?) ובאופן כללי אמורים לדעת שהכסף, המכוניות וכו' ניתנו לנו במיוחד כדי שנשתמש בהם לשם שמים ונעלה אותם לקדושה. (כלים נאים מרחיבים דעתו של אדם, כזכור.)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/12/2012 00:23 לינק ישיר 

לא ראית את הקליפ, זה אומר הכל.

אף אחד לא אמר לחיות בעוני, ללבוש סחבות, לגור בבקתת קש, לאכול פת במלח ולשתות מים במסורה.
השאלה על מה שמים את הדגש בחיים, מה המטרה ומה האמצעי...

וכמו שאמרתי - עם ה'לשם שמיים' הזה אפשר לעבור על התורה כולה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/12/2012 00:45 לינק ישיר 

ובכן - צפיתי.
שעמום משווע, זה א'.
ב. ריקודים פרועים, וזה בהחלט לא משהו שאני בעדו.
אבל -

whisper_s כתב:
בא הקליפ הזה ובשם היהדות מצדד בכסף, במכוניות (תאמרו - סוסים?), בחיצוניות, במסיבות, באוכל וברייקנות - בדיוק כל מאפייני התרבות היוונית שעליהם נלחמו אבותינו.... 
איפה את רואה שם צידוד בכסף וכו'? ומה רע במסיבת חנוכה? למיטב זכרוני זה גם מה שעושים בקליפ TWTN של YBC .
ונא לא לערב את סגנון הריקודים/המוזיקה, זה לא קשור וכבר הגבתי על זה.
תיזכרי בסיפור ההוא על אליהו הנביא שהראה ל-(מי זה היה?) את שני האנשים היחידים בשוק שהיו בני העולם הבא - אלה ששימחו יהודים, למרות שלא היו נראים "צדיקים גדולים" (בלשון המעטה). אז אין הצדקה לזלזל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/12/2012 01:10 לינק ישיר 

אתם מוזמנים לראות עוד תגובות על הקליפ כאן

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/12/2012 01:42 לינק ישיר 

ראית? יופי.
הקשבת למילים של השיר במקרה???
מלבד זאת, המדיה הויזואלית נושאת בתוכה גם מסר נוסף שא"א להתעלם ממנו, יהיו המילים אשר יהיו.
ה'מסיבת חנוכה' ב TWTN  (שאגב, בTWTN  לא מכנים את זה 'מסיבה', בניגוד לשיר הזה) נושאת אופי משפחתי ויהודי, בניגוד למסיבה המתוארת בקליפ הזה שיותר מזכירה דיסקוטק או 'סילבסטר פארטי'.

כזכורררר, כלים נאים מרחיבים דעתו של אדם, נכון? אז למה לא נצטט את כל השלישיה?
גם אישה נאה מרחיבה דעתו של אדם, נכון?
אז קדימה בשם היופי והטיפוח  ולשם השלום-בית היהודי, בואי נתלבש במיני ובסטרפלס! זה יפה, לא? ככה קבעו גדולי המעצבים! וכזכורררר 'חכמה בגויים תאמין' !!!!
בכלל, אני שונאת את כל השכבות שלובשים בשביל להתאים את הבגדים ללבישה.
לא רוצה ללבוש חולצת בסיס מתחת לסרפן החדש שקניתי! הרבה יותר יפה בלי שרוולים!
לא רוצה גם חצאית בסיס מתחת שרק מסרבלת את כל העסק! שלא לדבר על גרביים שצריך להוסיף.... שכבות על שכבות על שכבות...
חוץ מזה, החצאית הארוכה והמעצבנת הזו, שמכסה את כל מה שחייב ועונה על כל הקריטריונים, ממש ממש מכוערת ומרחיבה! גם בעלי אומר שזה מכוער!
אז חסל פרק שכבות!!! מהיום רק סקיני ומיני!!!! 
חייב להתאים את עצמינו לצו האופנה! זה מצווה גדולה להיות אישה נאה! זה טוב לשלום-בית! וזה גם לשמח את בעלי...... תראי כמה מצוות!!

ממש ממש נחמד לנופף ב'סיפור ההוא' בכל הזדמנות. 
אז למה שלא נתפקר ונחיה חיי הוללות?  נשיג לנו פריים טיים טלווזיוני ונתערטל לעיני כל מסך? - יהודי אחד לפחות בטוח ישמח מזה!
נשתה לשוכרה - לשם שמיים! יכולות לצאת בדיחות ממש שוות כשמדברים מתוך שכרות!
העיקר שנשמח אנשים! לא? 
נזכה לחיי עולם הבא ממש בסבבה!!!!

ואם כבר הזכרת את הסיפור הזה - גם לי יש סיפור. אפילו שניים:
אם אני לא טועה, קראת את הספר 'איסתרק'.
העלילה מספרת שם בהרחבה את כל התחבטויותיו של הנסיך לגבי אימוץ אורח החיים המהנה ומרחיב הדעת  של יושבי הפלאט (סוסים, אוכל טוב, מוזיקה טובה, ערבי שירה ומחזמר וכו' וכו'), כמובן תוך כדי ש'נשתמש בהם לשם שמיים ונעלה אותם לקדושה'  -אין בכלל ספק!

אם אני לא טועה, קראת גם את ספר ההמשך 'מהללאל' 
בעלילה מתואר היטב לאיזה תוצאות אפשר להגיע עם אורח חיים המכופף את ההלכה המפורשת והכל בשם 'אהבת ישראל', 'חסד' ו -'לשמח יהודים'.

את מוזמנת, אידי היקרה, לקרוא את שני הספרים שוב, תוך שימת לב לפרטים ולמסרים העולים מן העלילה המדהימה הזו.

אני יכולה להשאיל לך את שני הכרכים לזמן בילתי מוגבל, אם יש צורך.

תוקן על ידי whisper_s ב- 11/12/2012 01:43:51

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/12/2012 01:51 לינק ישיר 

סטריאו כתב:
ודרך אגב די כבר נמאס אני כבר מתחיל להיגעל מהקליפים של ליפא....פסנתר צדקת !!!

ליפא ענק בשירים אבל....קליפ רדוד . רק ראיתי את שתי הדקות הראשונות והספיק לי...  

שלא יבינו את ה'ציטוט' שלך לא נכון: ממש לא אמרתי שליפא 'ענק בשירים'. מה שכן אמרתי זה שהשירים שלו רדודים (אלו מהתקופה האחרונה בפרט, 'מזרח' לדוגמא).

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/12/2012 01:54 לינק ישיר 

צודק זה הוספה שלי ואני עדיין אוחז כך , אמנם לא בשיר הזה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/12/2012 12:11 לינק ישיר 

וויספרס:
אני לא מתכוונת לצטט את כל הביטויים המרנינים מההודעה הנ"ל.
אני מבקשת לא לערבב מושגים שלא קשורים ולא להכניס לפי מילים שלא אמרתי.
יש אנשים שהם מ"קו השמאל" (הכוונה למושגים בחסידות ולא לפוליטיקה) שנוטים להתנזרות מענייני העולם, ויש מקו הימין - שנוטים להרחבה ולפאר.
את נוטה שמאלה? אין בעיה, ככה ה' ברא אותך ואין עם זה בעיה. כל אחד ודרכו שלו לעבוד בה את ה'. כנ"ל לגבי הסופרת של מהללאל.
עם זאת, אין שום סיבה לזלזל במי שנוטה ימינה, שוב - כי ככה ברא אותו בורא העולם, חכם הרזים - שכשם שאין פרצופיהם שווים כך אין דעותיהם שוות. 
פאר והרחבה, כל עוד הם לשם שמים, הם "זה קלי ואנווהו". התנאה לפניו במצוות.
להגיד "אם ככה נפרוץ גבולות" - זו טענה שאינה ממין העניין.
ולגבי סגנון המסיבה כאן בקליפ הזה:

אידי כתב:

הריקודים פרועים, וזה בהחלט לא משהו שאני בעדו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/12/2012 12:23 לינק ישיר 

קשוט עצמך תחילה :

אידי כתב:

אני מבקשת לא לערבב מושגים שלא קשורים ולא להכניס לפי מילים שלא אמרתי.

זה בדיוק מה שעשית לגבי התגובה הראשונה שלי באשכול הזה.

חיי את חייך לפי עקרונות החסידות שעליהם התחנכת ואני אחיה את חיי ע"פ מסורת אבותי מיימים ימימה.
נפגש בעולם הבא.

בזה תם הדיון מבחינתי. 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/12/2012 12:33 לינק ישיר 

עקרונות החסידות? אין קשר בין "עקרונות החסידות" לבין שורש הנשמה של כל אחד מאיתנו.
לכן:
* "עבדי את ה' בצורה המתאימה לשורש נשמתך, ואני אעבוד את ה' בהתאם לשורש נשמתי, והעיקר שנשים לב שאנו עושים נחת רוח למי שבראנו."

המשך חנוכה שמח לכולם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/12/2012 13:14 לינק ישיר 

האמת היא, שבהתחלה לא חשבתי לבזבז 5 דקות חשובות מחיי בלטרוח לצפות בקליפ שליפא מככב בו.
אבל התגובות כאן גרו את סקרנותי, עד כמה רחוק ליפא ילך הפעם?!
בכולופן, אחרי צפיה, מסתבר שכמות היצירתיות שיש לי לא הספיקה לדמיין את הרחוק הזה..
לא ברור למה כל קשקוש שהברנש הנ"ל אחראי לו נכלל בהגדרה היפה של מוזיקה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פשוט מוזיקה > ליפא בקליפ חדש לחנוכה.....אני עדיין מחפש שם את חנוכה...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext