| נשלח ב-17/7/2013 09:31 |
|
| |
החל מהערב בקול חי: "השירים שאהבנו"!
החל מהערב בקול חי: "השירים שאהבנו"! מידי יום בבין הזמנים בשעה שש בערב, בהפקת ועריכת עבדכם הנאמן דוד קליגר - אומנים ומוסיקאים מכל גווני הקשת מגישים שעה של שירים אהובים...אתם מוזמנים להאזין ולהתחבר בתדרים 93 ו-92.8 fm, האזנה ערבה! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2013 15:31 |
|
| |
חמוטל בן זאב קיבלה תמלוגים על שם התכנית? :) ("השירים שאהבנו, תודה על השנים" - כמה טוב שנפגשנו)
נשמע מעניין. בהצלחה!
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2013 17:31 |
|
| |
האם תחזור התכנית "הקעמפ של יוסלה"?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2013 17:35 |
|
| |
| netson כתב: |  | | האם תחזור התכנית "הקעמפ של יוסלה"? |
|
השנה לצערי הרב לא. אגב הערב פותח את סדרת התוכניות המעבד רובי בנט. האזנה עריבה! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2013 18:11 |
|
| |
תהיה איזו תוכנית עם יוסי?
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2013 02:37 |
|
| |
| תמי281 כתבה: |  | | תהיה איזו תוכנית עם יוסי? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2013 15:29 |
|
| |
תכניות הקיץ השנה בקול חי ברמה פחותה יותר משנים שעברו.... מזל שיש לפחות את זמן אוויר...
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2013 15:43 |
|
| |
שווה להאזין הערב תוכנית ליגה....תזכרו מה אמרתי..
גם הערב בקול חי וכמידי יום בבין הזמנים בשעה שש בערב, תשודר התוכנית "השירים שאהבנו" - אומנים ומוסיקאים מכל גווני הקשת מגישים שעה של שירים אהובים...אתם מוזמנים להאזין ולהתחבר בתדרים 93 ו-92.8 fm, והערב עם המעבד הנקרא בפי כל "הגאון המוסיקלי" יואלי דיקמן, האזנה ערבה! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2013 00:36 |
|
| |
קליגר: ללא קשר לאשכול הזה קבל הצעה לקראת החורף שתתחילו שוב עם העניין של "המלחינים" שהיה לו הצלחה גדולה בחורף, כדאי הפעם אולי להגביל את הלחנים שיהיו שירים "שמחים" כי בפעם הקודמת הרוב של הרוב היו שירים שקטים וגם אלו שהגיעו לגמר היו רק כאלה. ואם יותר קל לציבור להלחין שירים שקטים, אז יותר מאתגר יהיה לגרום להם להלחין שירים קצביים ושמחים...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2013 11:58 |
|
| |
גם הערב בקול חי וכמידי יום בבין הזמנים בשעה שש בערב, תשודר התוכנית "השירים שאהבנו" - אומנים ומוסיקאים מכל גווני הקשת מגישים שעה של שירים אהובים...אתם מוזמנים להאזין ולהתחבר בתדרים 93 ו-92.8 fm, והערב עם הזמר בערי וועבר מארה"ב, האזנה ערבה! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2013 11:58 |
|
| |
| מוסיקאלי כתב: |  | קליגר: ללא קשר לאשכול הזה קבל הצעה לקראת החורף שתתחילו שוב עם העניין של "המלחינים" שהיה לו הצלחה גדולה בחורף, כדאי הפעם אולי להגביל את הלחנים שיהיו שירים "שמחים" כי בפעם הקודמת הרוב של הרוב היו שירים שקטים וגם אלו שהגיעו לגמר היו רק כאלה. ואם יותר קל לציבור להלחין שירים שקטים, אז יותר מאתגר יהיה לגרום להם להלחין שירים קצביים ושמחים...
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2013 19:43 |
|
| |
| netson כתב: |  | | תכניות הקיץ השנה בקול חי ברמה פחותה יותר משנים שעברו.... מזל שיש לפחות את זמן אוויר... |
| נטסון, אתה צוחק? זמן אוויר היא אחת התוכניות הגרועות ביותר של קול חי!
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2013 18:31 |
|
| |
גם הערב בקול חי וכמידי יום בבין הזמנים בשעה שש בערב, תשודר התוכנית "השירים שאהבנו" - אומנים ומוסיקאים מכל גווני הקשת מגישים שעה של שירים אהובים...אתם מוזמנים להאזין ולהתחבר בתדרים 93 ו-92.8 fm, ועכשיו ממש ברגעים אלו עם הזמר והסופר אבי בן ישראל, האזנה ערבה! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2013 14:55 |
|
| |
גם הערב בקול חי וכמידי יום בשעה שש בערב, תשודר התוכנית "השירים שאהבנו" - אומנים ומוסיקאים מכל גווני הקשת מגישים שעה של שירים אהובים...אתם מוזמנים להאזין ולהתחבר בתדרים 93 ו-92.8 fm, והערב במתכונת מיוחדת לראש חודש אלול עם הזמר אברימי רוט, האזנה ערבה! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2013 22:00 |
|
| |
שניה אני רוצה להבין תם אתה הוא דוד קליגר?
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2013 22:13 |
|
| |
זה אכן דוד קליגר המפורסם :) הדבר ידוע לכולם, וזה לא אאוטינג, נכון קליגר?
|
|
|
|
|