| נשלח ב-24/7/2013 13:20 |
|
| |
אז ככה: אמנות זה בעצם יצירתיות , לא? וזמר לא נראה לי זקוק ליצרתיות אלא לבצע טוב את השיר בשונה ממעבד ומלחין שכן צריכים להיות יציירתיים "אמנים"
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2013 00:46 |
|
| |
לדעתי כל אחד מאלו שציינת הוא אמן במה ששייך אליו. סתם בעל מקצוע ? אולי אלו שמנגנים את השירים של המלחין, מעבד, זמר, בחתונות. אבל גם פה אני מסתייג ממה שאני כותב כי יש כאלו שעושים את זה יותר טוב ואלו שפחות טוב, לכן גם הם בעצם אמנים בתחומם.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2013 03:50 |
|
| |
אני מצטרף לדעת ""מוסיקלי". אבל גם המלחינים והמעבדים לא כולם ""אמנים". יש לחנים ועיבודים שהם בגדר "אמנות", ויש את הלחנים והעיבודים הפשוטים שהם קצת בגדר "חמור נושא ספרים".
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2013 21:41 |
|
| |
זרובבל - כל מילה.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2013 18:52 |
|
| |
שירה בלבד גם יכולה להחשב אומנות - יש כאלה שיש להם בידיים שיר "על הפנים" והם הופכים אותו לשיר בעל רגש ועוצמה.
זה הוספה על מוסיקאלי...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2013 22:21 |
|
| |
| אידי כתב: |  |
מי נחשב אמן? המלחין? המעבד? הזמר? כולם? מי נחשב סתם בעל מקצוע? ולמה בעצם? |
|
אומנות היא בעצם סוג של הבעה עצמית דרך טלאנט מסויים.. במוזיקה, בניגוד אולי לתחומי אומנות אחרים, השלמות של התוצר לא תלויה בפרפקציונזם של כל מרכיב בשיר. עיבוד חזק יכול בהחלט לחפות על שירה ביננונית, (מבחינה ווקאלית .) ללירקס יש כח ועוצמה משלהם גם בלי הקישוט המוזיקאלי. הקריטריון המרכזי בשיר, שבאמת מצריך אומנות תלוי במבצע.. אומן שמתמזג עם המילים ומרגיש את המלל בעצמות נוגע במאזין . זה בעיני החלק האומנותי ביותר ביצירה הסופית הזו שקוראים לה בסוף שיר.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2013 22:54 |
|
| |
ברור שאפשר לשיר באמנות, יש אנשים שלקחו את זה למקצוענות ממש.
ויש גם לחנים ועיבודים שהם לא אמנות ...... (או אמנות גרועה......)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2013 20:01 |
|
| |
ברוך הנמצא:)
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2013 14:15 |
|
| |
שלום שרה!!! ברוכה הבאה!!! מילקי - זה נכון. איזו דעה, בנוי'ה לתלפיות!
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2013 20:32 |
|
| |
שלום תמרור....:)
|
|
|
|