| נשלח ב-29/8/2013 16:28 |
|
| |
ברוך לוין באלבום חדש!!
קישור לידיעה בבחדרי - http://www.bhol.co.il/article.aspx?id=58685
לא שמעתי את התקציר (כמובן שצריך איזה פלגאין שאין לי כוח להתקין כי הוא בטח תיכף יקרוס. אגב, לזה קוראים חשיבה חיובית), אבל להלן התרשמותי בלי ששמעתי (תגידו אם אני צודקת):
הלחנים מביעים ויפהפיים. העיבודים השקטים סבירים, הקצביים קטסטרופליים או למצער נסבלים ותו לאו.
ועכשיו ספרו לי מה באמת יש שם :)
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2013 05:34 |
|
| |
עדיין לא שמעתי את התקציר... אבל יש למישהו מושג אם יש את זה בארץ? (לדעת אם לטרוח לסחוב ממוסטלי מיוזיק כל הדרך לארץ או לוותר על התענוג...)
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2013 20:05 |
|
| |
שמעתי את התקציר. הנה אפשר לשמוע כאן http://www.mostlymusic.com/modim-anachnu-lach.html לטעמי מתקציר אי אפשר אף פעם לדעת בדיוק. אישית אני אוהבת מאוד את ברוך לוין אבל מה שבטוח לשיר הישראלי שם אין הרבה סיכויים אצלי. לא אהבתי שכל הזמרים האמריקאים התלהבו לשיר שיר ישראלי בחרוזים. ועוד בלי מבטא! (כלומר עם מבטא ישראלי עילג) תבדקי אם המחירים שם באמת שווים את זה. כלומר יכול להיות שבארץ זה עולה אותו דבר (ואולי אף פחות בשקלים) אני זוכרת שגם רציתי לקנות שם איזה דיוידי ובסוף שמתי לב שהמחיר אותו דבר ואולי אף קצת יותר והעדפתי לקנות פה בשקלים מאשר לבזבז דולרים נחוצים...
תוקן על ידי פרעל ב- 17/09/2013 20:05:29
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2013 23:16 |
|
| |
פרעל  אני גם לא סובלת את זה. השיר ופרצת שדרך אגב יצא לזה קליפ, נשמע די סגנון ברוך מה עם השאר אין לי מושג וגם קצת מפחדת לשמוע, מפחדת שיאכזב כהוגן.
הקליפ:
שי לחג-ופרצת של לוין
תוקן על ידי SHIROH ב- 17/09/2013 23:19:04
אין כמו MBC בעולם
|
|
|
|
| נשלח ב-20/9/2013 12:31 |
|
| |
נגד!! זמרים אמריקאים שמנסים לשיר בעברית זו המצאה מזעזעת. אם הוא היה לוקח את אותו שיר ושר אותו באנגלית, ללא ספק-התוצאה היתה משובחת מאין כמותה. אבל חוץ מזה, האלבום בכללותו הוא יפהפה-כמו שרק ברוך יודע להביא. ואני אישית נדבקתי קשות מהשיר 'ומחה'....ענק!!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2013 21:55 |
|
| |
שרולי - אתה בטוח שאותו שיר באנגלית היה נשמע "משובח"?
-- נכתב בעיו"ט מחו"ל...
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2013 12:40 |
|
| |
טוב אל תתפסי אותי על המילה, ברור שלא אותו לחן ספציפית, אבל בכלליות הכוונה ברורה.
נכתב במוצאי יו''ט מא''י....
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2013 20:21 |
|
| |
אוה, לא התכוונתי :) מה שרציתי להגיד היה שגם באנגלית צריך לחשוב טוב טוב על תמליל לפני שכותבים אותו. (וגם על לחן, אבל זה כבר עניין אחר...)
(נכתב אחרי שנגמר סוכות....... אוף! למה נגמר?!)
|
|
|
|
|