אז כן, אל תמצמצו עיניים לנוכח שמו של המשתמש שפתח את האשכול הזה, פסנתר כנף לא פרש מתפקידו כחידונאי (כך אני מקווה לפחות), אך אני החלטתי לנסות את מזלי בתחום. אז כמו בחידון הקודם, ישנם 16 רצועות מוזיקליות-אז תנסו....
1. אני רוצה לעוף - אבישי רוזן 3. (נשמע לי מוכר מאוד, אולי אני אזכר בהמשך) 4. The Piano Boy ברוך לוין (מעניין שהעליתי את אותו קטע בדיוק באחד החידונים הקודמים!) 10. נישא על הרוח - אודי דוידי 11. רוצה לחזור - גד אלבז 13. Daddy Come Home - ישיבה בויס (YMG!!) 14. מי ימצא אותי פה בהר - אהרון רזאל 15. (אולי אדון עולם של מידד טסה?? אני לא מכיר את השיר במלואו, אבל הסאונד בפתיח מאוד ייחודי, ונשמע שהוא קיים גם בקטע ששמת)
נשלח ב-22/9/2013 01:22
(תודה על ההכרה בתעוזה:).... וכמובן שצדקת בהכל, חוץ מעשר-שזה אכן אודי דוידי, אבל שיר אחר. (וסליחה על ברוך לוין, פשוט לרוע מזלי לא שמעתי את החידונים הקודמים, וכמעריץ נלהב של השיר הזה, הייתי חייב להכניסמו...)
נשלח ב-22/9/2013 01:45
OK, אז קבל תיקון ל-10: זה הסתרת פניך של אודי דוידי. המנגינה דווקא מתחברת מעולה לנישא על הרוח.
נשלח ב-23/9/2013 00:03
הודעת המערכת: "תיקון הטעות התקבל בברכה". תמיהת המערכת: "היכן שאר הגולשים? נרדמתם בסוכה? דברו איתנו....".
נשלח ב-23/9/2013 18:06
אולי אתה יכול להעלות את זה לג'מבו אני לא מצליכה להוריד את זה. תודה!
שרולי - באמת לקח לי רגע להבין למה פסנתר כנף עונה על החידון... עד שהבנתי שהוא לא המחבר, אלא אתה יש כבוד ליזמים! אני מקווה בעז"ה לנסות את כוחי בימים הקרובים, אז אל תתייאש מהחידונאות כל כך מהר :)
סתם שאלה - למה אתם מדביקים את כל הרצועות? אני זוכרת את אחד החידונים הראשונים של פסנתר- הרצועונות היו נפרדות, זה גם הקל על המספור וגם על השמיעה... (לא יודעת מה לגבי האתר הראשון שהעלית, אבל בג'מבו זה די פשוט - כי לא צריך להוריד, אפשר לשמוע משם ישירות.) מה דעת המקום והקהל?
אחד השירים שם הוא של איציק דדיה "אותך אני אוהב" (לא יודעת בדיוק איך קוראים לו) מהאלבום השני שלו. אני לא מצליחה כרגע לפתוח את הקובץ כדי לומר בדיוק איזה מספר זה...
נשלח ב-27/9/2013 16:20
אמת לאמיתה, רצועה מס' 6 ליתר דיוק. יאללה אתם בדרך הנכונה, בא נראה אתכם גומרים את זה טוטאלית...
נשלח ב-29/9/2013 02:12
אוף, מספר שמונה מוכר עד כאב אבל אני לא מצליחה להיזכר. אולי שוואקי? תשחרר רמז. ו-15 זה לא ״אדון עולם״ כמדומני, אבל גם משהו מוכר. אז חסרים בינתיים: 2, 5, 7, 8, 9, 12, 15(?), 16. וואו, זה די הרבה. חבר׳ה, help!
נשלח ב-29/9/2013 02:27
עדיין מוקדם לשחרר רמז, אבל סתם לידע הכללי-זה שיר של זמר שלדעתי יש לו את אחד מהקולות הכי יפים בעשור האחרון...... Keep trying guys
נשלח ב-29/9/2013 20:38
כרגיל, הסתבכתי עם מספרי הקטעים. ובכן, מה שאני זיהיתי הוא: אבישי רוזן כלשהו. The Piano Boy האדרת והאמונה... משהו מתוך יענקל יענקל. אחת המחרוזות שם. Daddy Come Home טוב, אני מודעת לזה שקדמוני אחרים בחלק מהרצועות... אבל זאת תרומתי בינתיים... :)
נשלח ב-29/9/2013 21:37
יפה, אז הוספת כרגע את מחרוזת הסיום של יענקל יענקל (רצועה שבע).....לאט לאט........