זה המקום לדיבורים על הא ועל דא שלא מצדיקים פתיחת אשכול משלהם. או שלא קשורים לעניין פרחי מיאמי.
תוקן על ידי מיאמוש ב- 03/01/2017 15:36:39
נשלח ב-16/11/2010 23:37
אנשים נכנסים לפורום החדש ואני רואה את זה לפי מס' הצפיות, אז במקום להעיף מבט ולחשוב 'אין פה כלום, אני אחזור מחר, אחרי שהאחרים יפתחו אשכולות'.. קחו יוזמה! ותתחילו לפתוח נושאים. שכל אחד יפתח לפחות אשכול אחד. יש המון אשכולות בפורום הישן שיכולים להימשך גם כאן. קחו דוגמאות - אשכול השאלות הקטנות, גלריית תמונות....
ותוך כמה ימים מוכל לחזור למסלול.
נשלח ב-17/11/2010 08:40
טוב, אז לי יש יוזמה, פתחתי איזשהו פרויקט שאמור לרכז את החומר שהיה בפורום הישן (ויהיה בפורום החדש) את הפרויקט הצגתי לאידי ותמר99 ואני מתכוון לפרסם אותו בשבוע הקרוב. בעז"ה. זה פרויקט שדורש השקעה מכל חברי הפורום ואם תהיה השקעה אז זה יכול לעזור להרבה אנשים וחברים חדשים.
אידי, אם את רואה את זה אז אני שואל שוב, את חושבת שהפרויקט יצליח?
פסנתר_כנף, אפשר לפתוח אשכול על ההודעה של אלכס על יציאת הדיסקים החדשים??
נשלח ב-17/11/2010 10:27
אני מוכן להשתתף בנושאים חחח!
נשלח ב-17/11/2010 10:58
עידודודו כתב:
טוב, אז לי יש יוזמה, פתחתי איזשהו פרויקט שאמור לרכז את החומר שהיה בפורום הישן (ויהיה בפורום החדש)
את הפרויקט הצגתי לאידי ותמר99 ואני מתכוון לפרסם אותו בשבוע הקרוב. בעז"ה.
זה פרויקט שדורש השקעה מכל חברי הפורום ואם תהיה השקעה אז זה יכול לעזור להרבה אנשים וחברים חדשים.
אידי, אם את רואה את זה אז אני שואל שוב, את חושבת שהפרויקט יצליח?
פסנתר_כנף, אפשר לפתוח אשכול על ההודעה של אלכס על יציאת הדיסקים החדשים??
נתחיל מהסוף - אין צורך לשאול אותי על כל פתיחת אשכול. פשוט תפתח.
לגבי הפרוייקט - לא ברור לי מה אתה מתכוון לעשות בדיוק.
להעתיק את כל ההודעות לכאן? לרכז חומר של אשכולות חשובים?
איך ידעו מי כתב מה?
אם תוכל לפרט יותר.
נשלח ב-17/11/2010 11:17
אני אשלח לך בקרוב הודעה במה מדובר ונראה אם זה ילך...
נשלח ב-17/11/2010 14:10
עידודו - אני חושבת שזה יכול בהחלט להצליח! רק תנסה שלא יהיה חסום באתרוג...
נשלח ב-17/11/2010 17:51
אני אצטרך לפנות לאתרוג בשביל שהם יאשרו...
ולפי מה שאני חושב זה יהיה קשה.
נשלח ב-17/11/2010 23:11
בילי - דווקא יש לי, כתבתי את זה עוד לפני שנסגר הפורום הקודם... אני מקווה להעלות את זה מחר אי"ה.
עידודו - ראיתי משהו "פייסבוק" בשורת הכתובת ששלחת לי בהתחלה - זה קשור? אם זה פייסבוק, זה בטוח לא יאושר. דברים אחרים, כמו ויקיפדיה לדוגמא, כן עובדים. אם זה משהו בלתי תלוי, אני יכולה לנסות לשלוח להם הודעה על "חסימה שגויה".
נשלח ב-18/11/2010 15:06
דיברתי עם ריבי היום היא אמרה שיושר רצתה לפתוח הפורום הישן בגלל הדיסק החדש...
האמת כבר לא אכפת לי יושר לא התייחסה אלי כששלחתי כמה הודעות בגלל זה לקח כ"כ הרבה זמן לפתוח פורום חדש רציתי לדבר איתה ואולי לעשות משהו שהיא לא תסגור הפורום הישן היא לא התייחסה.
תוקן על ידי elmonsey ב- 18/11/2010 15:08:55
נשלח ב-18/11/2010 21:03
לדעתי חבל שהיא סגרה היא היתה פשוט צריכה להעביר את הניהול לאנשים אחרים!!!
נשלח ב-16/12/2010 22:34
צום קל ומועיל לכולם! ויה"ר שלא נצטרך לצום בכלל, כי עד הבוקר יגיע משיח וכל הצומות ייהפכו לימי ששון ושמחה.
נשלח ב-16/12/2010 23:06
אומיין!!!
נשלח ב-19/12/2010 23:19
שמעתי איזה רב שאמר שמשיח אמור להגיע לפני 2011 שזה אומר עוד כעשרה ימים! צריך להאמין שיבוא כל יום - אבל בתכלס' הדיבורים האלו מאוד מחזקים!
נשלח ב-22/12/2010 21:37
מהעםmiamiboyschoir.com,באתר האינטרנטאותחוםנראה כאילו היא הופסקה,ניסיתיפנייהירחמיאל ביגון, אךלא קיבלתשובה!