קבוצה ד' - קולות מתוקים וייתכן גם חזקים היודעים להחזיק מנגינה היטב או שנקרא להם מקצועיים?
חנינא אברמוביץ
עקיבא אברמוביץ
יוסי שיק
שמחה קאץ'
קבוצה ה' - קולות נמוכים:
שמעון גורקין
עקיבא ג'ייקובס
ככל שאזכר בעוד, אכנס ואתקן או אוסיף.
נשלח ב-18/11/2010 14:32
לקולות הנמוכים, מהבזק ראשון, הייתי מוסיפה את דניאל גובר.
בעניין שמחה קאץ' אני חולקת עלייך, הייתי מקבילה אותו לשרולי רובין בסיווג.
נשלח ב-18/11/2010 14:51
לא מסכימה איתך. עם כל הכבוד לשרולי רובין, שמחה עולה עליו פי כמה וכמה!
נשלח ב-18/11/2010 17:31
גרייני לא הצלחתי להבין מה רצית לכתוב פה,בכל אופן מה שכתבת פה זהו רק לפי דעתך האישית בלבד!. מכייון שוודאי שיש כאלו שלא יסכימו איתך בכל דבר. בקשר לשמחה ודאי שהוא עולה על שרולי רובין. לשרולי אין שום נסיון עדיין הקול שלו לא משהו משהו וגם הוא רועד מעט כשהוא שר. אני למשל לא מסכים איתך לגבי שאול אלסון לא אהבתי ולא אוהב את הקול שלו.
נשלח ב-18/11/2010 18:13
ברור שזוהי דעתי. זה כל הרעיון. כל אחד כותב את דעתו האישית.
נשלח ב-18/11/2010 18:35
greenie כתב:
ברור שזוהי דעתי. זה כל הרעיון. כל אחד כותב את דעתו האישית.
בדיוק כך.
וזה מה שיפה בפורומים.
נשלח ב-18/11/2010 19:10
אוקי עכשיו אני רגוע
נשלח ב-18/11/2010 20:32
איפה יוסי שיק נכנס לפי דעתך?
נשלח ב-18/11/2010 20:48
אני לא מסכימה איתך במס' דברים את יאיר קניג למשל לא הייתי מכניסה לקטגורית הקולות המיוחדים , אלא לקטגורית הקולות המרגשים... ודווקא את בניימין רבינא אברמוביץ' הייתי מוציאה מקטגורית הקולות החזקים ומכניסה אותו לקולות המיוחדים.... והייתי מוסיפה את דיויד הרשקוביץ לקטגורית הקולות החזקים ואת אחיו לקטגורית הקולות הדקים ואפילו הזייפנים...
אגב את מי הייתם מכניסים לקטגורית הזייפנים????
נשלח ב-18/11/2010 20:58
אנחנו משתדלים לתת פוקוס לאלה שלא מזייפים. בכל זאת, מדובר בילדים.......כך שמן הסתם הזייפנים פשוט לא מוזכרים:)
נשלח ב-18/11/2010 21:08
חחחח גריני בכל זאת איזה ילדים היית מעיפה מהמקהלה???
נשלח ב-18/11/2010 23:09
קולות מיוחדים לדעתי:
דובי שפירו זלמן פולק ששתיהם גם קולות נמוכים(דובי בעיקר כשבגר..) אה גם את מרדכי שפירו אפשר בהחלט (לדעתי..) לצרף לרשימה, לוידת מה איתכם אני משוגעת על הקול הצרוד שלו!!!(בכלל יש לי משהו עם קולות צרודים...זתומרת לא צרודים ממש אלא צרידות כזאת שמוסיפה נופך בשירה..)
יוסי שיק- מקצועי זה לא ההגדרה המתאימה לדעתי אם כי היא נכונה מאוד, אבל יש לו הרבה יותר מזה- צבע הקול שלו פשוט יפה!!!קול פעמונים!
יושי בנדר- די, רק חזק??זהו?הקול שלו (בעיקר בקטנותו)פשוט....מתוק!!!הוא היה סולן מדהים!!!
בקולות חזקים הייתי שמה את ארי רוזנר.
נשלח ב-18/11/2010 23:45
בילי אם את אוהבת צרודים וזייפנים שיערב לך, אני ממש לא מבינה איך אפשר להנות למשך מהקול של מרדכי שפירא, או מג'רמי הרשקוביץ, ג'רמי פשוט זייפן ומוציא את הקול מהאף, בהופעה האחרונה בירושלים השתגעתי מכמות הסולואים שהוא קבל בלי שום פרופורציה לקול שלו! גריני אהבתי מאד את הסיקור שלך עם החלוקה לסוגי קולות. יש לי כמה הסתיגויות: את הקול של עקיבא אברמוביץ ממש לא אהבתי למרות שהוא מדייק היטב במנגינה, הייתי מוסיפה לרשימה שלך את אייזיק בן ישי שלדעתי היה לו קול ממש מתוק וטוב וממש בלי זיופים.
נשלח ב-18/11/2010 23:56
הי הי אני אמרתי צרודים ואת הוספת זייפנים. (האמת שמרדכי זייף קצת אבל..מה לעשות אוהבת את הקול שלו, במיוחד בשיר "לא ברוח ה'" )
והי מה ההשוואה הזאת לג'רמי??לא סובלת את הקול שלו!
בקולות מתוקים וגם מיוחדים ביחד אפשר להוסיף את זייבל פרלמן(סולן באלבום סטנד אפ וחנוכה)
כמה חבל שאין הופעה שרואים אותו!!היה לו את אחד הקולות המדהימים!
נשלח ב-18/11/2010 23:58
איך שכחתי את מרדכי שפירו - ודאי שהוא בנמוכים.
אייזיק בן ישי בהחלט בקולות המיוחדים.
את זלמן פולק עם כל הכבוד, זכינו לשמוע רק כאשר קולו היה בתהליך ההתחלפות כך שקשה לסווג.
נשלח ב-19/11/2010 00:03
ב'לא ברוח ה'' הקול של מרדכי עוד נשמע די בסדר, אבל היה לו גוון בקול מעצבן שלא יכלתי לסבול! ההשוואה בין מרדכי לג'רמי היא מסיבה אחת, לדעתי לירחמיאל יש נטיה לבחור בילדים לפי המראה החיצוני שלהם (ואולי גם כממשיכי דרכם של אחיהם הסולנים), למרות שאם את בוחנת מבחינה אובייקטיבית את הקול שלהם את לא מבינה למה בכלל הם התקבלו למקהלה, לג'רמי ולמרדכי יש אמנם הופעה חיצונית נאה אבל קול גרוע, מה שלא מפריע לירחמיאל לבחור אותם שוב ושוב לסולואים מובילים לקטעים ארוכים ומורכבים שמביישים את המותג 'פרחי מיאמי'