| נשלח ב-27/12/2010 15:27 |
|
| |
מה עכשיו הוא מפתח קריירה משלו?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2010 16:55 |
|
| |
מתוך הקישור בהודעות הקודמות:
You've heard him both live and on CD's as a soloist in Miami Boys Choir, but now David Herskowitz is beginning his career as a solo artist. David Herskowitz began his singing career with Miami Boys Choir where he soon became a soloist. Now he is launching his first original version of Aishes Chayil—a lovely interpretation that demonstrates his beautiful grasp of melody and phrasing as well as his sweet and resonant voice. The song was produced by David himself, and exhibits the superb ear that he has acquired for harmonies. You can find Aishes Chayil on iTunes on January 6th, Rosh Chodesh Shvat! תרגום חופשי שלי.. (לא הכי מדויק עלי אדמות):
שמעתם אותו בדיסקים ובהופעות חיות כסולן בפרחי מיאמי, אבל עכשיו דייויד הרשקוביץ מתחיל את הקריירה שלו כזמר-סולן. דייויד הרשקוביץ התחיל את קריירת השירה שלו בפרחי מיאמי, ששם הוא הפך לסולן תוך זמן קצר.
עכשיו הוא מוציא את הגרסה המקורית הראשונה שלו ל'אשת חייל' עם הגשה נהדרת שמציגה את ההבנה שלו בלחנים ובביצוע, ואת הקול המתוק והמלא שלו.
השיר הופק ע" דוד בעצמו, והוא מציג לראווה את האוזן החדה שהוא רכש בהרמוניות.
תוכלו למצוא את 'אשת חיל' ב-iTunes ב-6/1/11, ראש חודש שבט.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2010 19:29 |
|
| |
יפה יפה... מחכים לשמוע... בדיוק מה ששמולי אמר ב2008 (חח אני אוהב להזכיר את זה)
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2010 12:40 |
|
| |
אוזן חדה - נכון! מישהו שמע פעם את דייויד מזייף? אני לא, בשום מצב. מעניין מה מתפתח בינתיים עם הקול שלו... הרי הוא עדיין בגיל ההתחלפות. ועידודו - אל תדאג, אם אתה לא היית מזכיר את זה - אני הייתי ממלאת את מקומך. (או מה שנקרא בעברית פשוטה - הוצאת לי את המילים מהפה  )
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2011 11:40 |
|
| |
ר"ח שבט היה אתמול. מי מתנדב להביא קישור לטובת העם? (אצלי באתרוג iTunes חסום.)
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2011 12:01 |
|
| |
ממש יפה!
אבל השיר די קשה לשירה/קליטה...
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2011 12:05 |
|
| |
עפ"י הכללים של תחרות AJEWISH STAR ההתמודדות מותרת רק אם המתמודד לא הוציא אלבום למכירה. השאלה היא, איפה הוא עומד עכשיו, כאשר הוציא את הסינגל לאחר ששלח קליפ להתמודד.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2011 14:40 |
|
| |
למה, הסינגל הוא "אלבום למכירה"?
(אגב, גריני, עד מתי אפשר להצביע?)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2011 15:19 |
|
| |
בואי נגיד שהוא שחק אותה כאן על קו הגבול הדק - נראה אם יעשו ככה. בינינו? למרות שלא תאהבי לשמוע את דעתי הנוכחית - לדייויד אין סיכוי!
אני לא יודעת עד מתי ניתן להבציע, ההופעה תהיה ב-20.2.2011 כך שמן הסתם בשבועות הקרובים.......
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2011 21:10 |
|
| |
לצערי הרב אני נאלצת להסכים איתך.  ולא בגלל שהוא לא יכול - אלא בגלל שהוא מחפף ככה...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2011 22:00 |
|
| |
זה לא רק בגלל שהוא מחפף אלא גם מבחינה קולית הוא לא נשמע הכי משהו
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2011 15:44 |
|
| |
איפה שומעים את הסינגל?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2011 22:23 |
|
| |
| משיחמשיח כתב: |  | זה לא רק בגלל שהוא מחפף אלא גם מבחינה קולית הוא לא נשמע הכי משהו |
|
אתה חושב ככה?
אני דווקא מאוד אוהבת את הקול שלו - הוא עשיר ומלודי, לא דק וצרוד כזה כמו שלפעמים שומעים אצל חלק מהנערים המתחלפים.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2011 17:07 |
|
| |
התכוונתי ספציפית בשיר הזה ולא כללי. מזה מלודי?
|
|
|
|
|