| נשלח ב-4/4/2011 19:04 |
|
| |
מה אתם חושבים שיש בפרחי מיאמי ואין במקהלות אחרות ולהפך...
מה אתם חושבים שבמיאמי יש יותר, ואין במקהלות אחרות. ומה יש במקהלות אחרות שאין במיאמי והיה לדעתכם יותר טוב שיהיה. גם ממקהלות ישראליות...
וסתם שאלה בצד, האם אתם חושבים שאהדה מטורפת למיאמי נובעת מהמבטא האמריקאי או לא?!
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2011 19:14 |
|
| |
מה יש במיאמי שאין לאחרים:אז קודם כל דבר שמאד צורם ואולי אפשר להתווכח עליו הרבה:זה שיש מקהלות/להקות שבהופעות שלהם הילדים בכלל לא שרים במקום אלא הכל פלייבק (ואני לא מדברת רק על המנגינה ,גם המילים.)לדוגמא(בלי להעליב):הקינדרעלך,ראיתי את זה בכמה הופעות שלהם.ובכלל לדעתי הקינדרעלך הם להקה בלי רמה.מצטערת,זו דעתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2011 19:16 |
|
| |
לא דוקא. אבל לדוגמא שירה חדשה, ילדים ישראלים במבטא אמריקאי, מופיעים בכל העולם. ובכל זאת לא הולך להם כמו מיאמי ובודאי של הערצה מטורפת כזו....
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2011 19:59 |
|
| |
ועוד דבר,הריקודים והתנועות בפרחי מיאמי מאד עדינים ויפים ולא גסים. עוד נקודה: במיאמי משקיעים מאד בבחירת סולנים,ולכן כל סולן הוא משהו מיוחד,והוכחה שאכן יצאו מספר זמרים גדולים מפרחי מיאמי שמפורסמים עד היום.לעומת זאת-וכאן פסנתר כנף סליחה אם זה פוגע בך-בישיבה בויס הקולות של הסולנים שלהם ולרב הילדים יש קולות יותר דקיקים וצרחניים/צווחניים.אך עדיין לא כולם,אלא רובם. אגב זאת לא דעתי הבלעדית כבר שמעתי כמה שאמרו זאת.וכדי לא לפגוע (במעריצי ישיבה בויס ובמקהלה עצמה) אני אחסוך מכם מספר משפטים פוגעניים ולא כ״כ נחמדים ששמעתי עליהם... דבר אחרון:ירחמיאל שיהיה בריא עד 120,מקפיד מאד על משמעת וסדר, וכן על היראת שמים של הילדים דבר שמוסיף מאד לשמה הטוב של המקהלה.
תוקן על ידי תמי281 ב- 04/04/2011 20:01:48
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2011 22:21 |
|
| |
אני חושבת שהאופי שירחמיאל עיצב למיאמי נותן לה טון מצד אחד הרמוני ומקצועי מאוד, ומצד שני אינדיבידואלי מאוד - העובדה היבשה היא שברוב המקהלות האחרות (מקהלות, לא להקות) קשה עד לא מעשי להכיר כל סולן לאורך ולרוחב (כמו שאנחנו עושים כאן באשכולות "סקירות אורך" ו"סקירות רוחב"). גם התקשורת עם הקהל מעולה. כמובן שכמו שתמי אומרת אסור לשכוח את היר"ש שירחמיאל דואג להכניס, שממש עושה את האווירה.
ו-תרשו לי להעיר משהו - זה גם בהתייחס למה ששפירו כתבה באשכול השאלות הקטנות (הדיון ההוא חרג מזמן מהגדרת "שאלות קטנות"...) - אני לא מגדירה את עצמי "מעריצת" מיאמי. גם לא "מעריצה" של שום דבר אחר. להעריץ זו מילה ממש גדולה... לאהוד, לאהוב, זה נשמע לי יותר הגיוני מאשר "להעריץ". אתם לא חושבים ככה?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2011 23:53 |
|
| |
יש הרבה סיבות שדווקא פרחי מיאמי אהודים יותר ונחשבים יותר גם אם יש מקהלות טובות נוספות:
1. הסיבה העיקרית - שהם קיימים הכי הרבה שנים ויש להם שם בכל העולם עוד מלפני שאני נולדתי... וזה עושה רושם הכי חזק על אנשים, שלא יתחלף כל כך מהר! גם אם יהיו אלף מקהלות, פרחי מיאמי ישארו במקום הכי גבוה! שום מקהלה אחרת לא תתחרה לעולם עם ההיסטוריה המפוארת שלהם ועם השם שלהם!...
2. השירים שלהם מושקעים וטובים ויש בכל אלבום הרבה להיטים, מה שאין במקהלות אחרות.
באלבומים של מקהלות או אפילו זמרים אחרים יש מקסימום שתים שלש להיטים ובדרך כלל כדי למלא אלבום ולהוציא אותו מוסיפים כמה שירים שפחות לעניין - מרגישים שהם ממש לא מושקעים...
3. מה לעשות - אבל למיאמי יש הרבה יותר סולנים, בכל תקופה, גם אם אין המון ילדים.
ויש עוד הרבה סיבות כמובן... תמשיכו אתם...
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2011 13:13 |
|
| |
באמת חשבתי על זה כשראיתי את האשכול. נראה שהפורומים שלנו מקבלים השראה אחד מהשני. אחרי הכל הפורומים האלה קרובי משפחה - לא רק בגלל הנושאים הקרובים אלא גם ובעיקר בגלל העזרה הרבה שפורום מיאמי קיבל מפורום גרסטנר בימי הסער הגדול. אפש להגדיר את זה "פורומים אחים אנחנו"...
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2011 17:41 |
|
| |
זה נכון, זה באמת הגיע מזה. אבל חשבתי שאין ענין דוקא להשוות עם מקהלה מצליחה כמו YBC.
אלא דוקא לראות מדוע מקהלות אחרות לא כ'כ מצליחות, ולכן אגב שאלתי האם המבטא האמריקאי הוא גורם לאהדה שלכם למקהלות הנ'ל?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2011 17:45 |
|
| |
אפשר לומר,כי זמרים ישראלים ששרים במבטא ישראלי יש לנו לרוב.ולכן המבטא מאד חמוד במיוחד כשמדובר בילדים. אבל לא הייתי אומרת שזה גורם לאהדה מטורפת של מיאמי,מי שאוהד את מיאמי זה בגלל דברים אחרים:השירים,הילדים,ההופעות וכו׳,זה סתם מוסיף להם עוד נקודות זכות בקרב המאזינים ויתרון על פני מקהלות ישראליות.זו דעתי.
תוקן על ידי תמי281 ב- 05/04/2011 17:48:53
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2011 17:54 |
|
| |
כשאני אומרת מבטא, אני מתכוונת לילדים אמריקאים (שכנראה יותר חמודים מישראלים  ...) ועוד פרט, ניתן לראות שקימות יותר מעריצות ממעריצים. לבנים קשה לראות מה יותר טוב בילד הזה יותר ממנו... וחוץ מזה אף אחד לא התיחס לשירה חדשה, טוב כבר הבנתי יש להם מבטא אבל הם לא אמריקאים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2011 18:01 |
|
| |
צודקת,יש משהו יותר חמוד באמריקאים.אפילו אם הם ישראלים לשעבר העיקר שהם גרים באמריקה:-)
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2011 22:08 |
|
| |
המנטליות אה? מראה חיצוני?!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2011 22:44 |
|
| |
לא הבנתי מה רצית בתגובה האחרונה שלך.אבל גם במנטליות וגם במראה חיצוני הם יותר חמודים ונחמדים.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2011 10:35 |
|
| |
התכונתי שהמנטליות האמריקאית עושה את שלה... כי אמרת שאפילו ישראלי שמהגר לשם זה כבר משהו אחר. ובמילא גם המראה החיצוני.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2011 17:07 |
|
| |
מצטערת, לא הבנתי. האמריקאים נראים אחרת? הם יותר יפים, כאילו? זה מה שהתכוונת להגיד? ואם ישראלי מהגר לשם, המראה שלו מתחלף? נראה לי שכל אחד (ישראלי/אמריקאי) חושב על הסוג השני (אמריקאי/ישראלי) שהוא מעניין ומרתק יותר.... טוב, מה ששגרתי אצלנו ודאי שהוא נראה משעמם יותר. צריך גיוון בחיים... לא יודעת, לדעתי בכל אופן...
|
|
|
|
|