לשמוע את....עודד קריטי שר את..."עזור נא"
זו הייתה רק דוגמא, באשכול הזה נעניק סולואים לסולנים שבא לנו שישירו בשיר מסוים..זה אמנם לא יקרה במציאות אבל... מענין לשמוע איזה סולואים אנחנו רוצים להלביש על איזה סולנים.
אוקיי אני יתחיל עם החלום הפרטי שלי: יושי בנדר מבצע את sunshine!!
נשלח ב-6/4/2011 17:54
משהו יותר מציאותי:יושי שר את עזור נא שבתכנון מוקדם היה אמור להיות השיר שלו.
נשלח ב-6/4/2011 18:11
זהו שזה לא חייב להיות מציאותי...בדיוק לזה נועד האשכול- לדברים שלא יקרו במציאות כמו סולן מהעבר שישיר שיר עכשווי או להפך...זה כל הכיף!!(אבל כן...הייתי נותנת הרבה בשביל לשמוע את יושי שר את עזור נא...)
נשלח ב-6/4/2011 18:31
אייזיק בן ישי את משיח....
נשלח ב-7/4/2011 01:32
זה לא 'משהו שתמיד רציתי' אבל בכל זאת היה נחמד לשמוע את ז'ק נוסבאום שר סולו במעם ה' או במהרה מתוך 'יבוא' (אני מדבר על ז'ק בתקופה של כל ישראל ערבים זה לזה)
נשלח ב-7/4/2011 11:28
זאק לא כזה רחוק מיבוא... הוא יצא בגיל צעיר משהו יודע למה?
נשלח ב-7/4/2011 13:50
לדעתי כדאי להכניס לאשכול הזה, "תמיד רציתם ל.. לדעת כיצד הילדים מתאמנים וכו'" להפוך את האשכול ליותר זורם ולשאול דברים שבאמת רציתם לדעת...
נשלח ב-7/4/2011 13:52
דיויד שר את "כי אתה הוא" (דווקא בגלל שזה שיר שממש לא מתאים לקול שלו...)
נשלח ב-7/4/2011 17:53
דייויד ויאיר שרים את "מישהו הולך תמיד איתי" - דייויד את הבית ויאיר את הפזמון.
(דווקא אהבתי את השילוב של דייויד על "כי אתה הוא".)
נשלח ב-8/4/2011 16:26
אידי, זה רעיון לחשוב גם על שירים לא של מיאמי.
תארו לכם את שאול אלזן עם המבטא שר: "על נהרות בבל"... או "עלה קטן"...
מה שאני חשבתי זה השיר "ביום ההוא" בביצוע ילדי משיח או יבוא, ומי יהיה הסולן? אולי דיויד מתאים?
אידי, נראה אותך מוצאת מישהו שיחליף את עודד...
בכל אופן כנראה שהילדים מהדור שלנו לא יצליחו להגיע לביצוע אחיד ומדויק כמו אז, לא נראה לכם?
מה שעוד רציתי לראות: סול אייל שר את הפזמון של ממקומך - לפי איך שאני מדמינת את זה - זה מדהים!!!
נשלח ב-9/4/2011 20:59
CHEDVA כתב:
אידי, זה רעיון לחשוב גם על שירים לא של מיאמי.
תארו לכם את שאול אלזן עם המבטא שר: "על נהרות בבל"... או "עלה קטן"...
עכשיו העלית לי רעיון - ששאול ישיר את "אם אשכחך" של מידד טסה. זה יהיה אדיר - דמיינו אותו "אם אש-כ-חך ירו-ש-ל-א-ים..."
מה שאני חשבתי זה השיר "ביום ההוא" בביצוע ילדי משיח או יבוא, ומי יהיה הסולן? אולי דיויד מתאים?
אידי, נראה אותך מוצאת מישהו שיחליף את עודד...
הממ... צריך לחשוב... (דייויד תמיד טוב בשבילי, לכל קטע...)
בכל אופן כנראה שהילדים מהדור שלנו לא יצליחו להגיע לביצוע אחיד ומדויק כמו אז, לא נראה לכם?
לא נראה בכלל! יש הרבה סולנים מדייקים בדורנו... וסליחה אם אעשה שימוש חוזר בדוגמא של דייויד...
מה שעוד רציתי לראות: סול אייל שר את הפזמון של ממקומך - לפי איך שאני מדמינת את זה - זה מדהים!!!
סול הוא באמת סוג של מקביל לארי רוזנר...
נשלח ב-10/4/2011 00:13
היי לא להעליב לדעתי סול יותר טוב מארי רוזנר.ארי בעיקר היה טוב בצעקות ובשירים שצריך לעלות בהם חזק ויציב כמו ב״ממקומך״.
נשלח ב-10/4/2011 00:55
אידי, לא התכוונתי שאין סולנים מדויקים וטובים - יש היום סולנים מעולים. אמרתי שהילדים של היום לא היו מצליחים לדייק בביצוע של ביום ההוא - זאת אומרת בתנועות האחידות שיש שם - במיוחד בשיר הזה - שכל המקהלה עושה. היום התנועות של המקהלה בהופעות פחות אחידות ממה שהיה פעם.
נשלח ב-10/4/2011 09:52
אבל ביחס למקהלות אחרות מיאמי מאד אחידים בתנועות.
תוקן על ידי תמי281 ב- 10/04/2011 09:53:34
נשלח ב-10/4/2011 19:35
איך הגעתם לתנועות? דמינו את בן ישי עם אל תקצף של שוואקי, חזק לא?!
נשלח ב-10/4/2011 21:11
חזק שאול אלסון עם 'נהרות בבל' את הסלסולים לעמיאל מ'ונהיה' ..... תאמת שאני תמיד דמיינתי את שאול אלסון עם 'ברוך הגבר' מה שארי גולדברג שר בבמיאמי2