בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

את/ה, את הילד שלך היית שולח/ת?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/4/2011 00:24 לינק ישיר 
את/ה, את הילד שלך היית שולח/ת?

אם היה לכם ילד בגיל המתאים, ולפי דעתכם יש לו קול יפה, ולא היו שום בעיות טכניות כמו מרחק וכד' - הייתם שולחים אותו לשיר בפרחי מיאמי או לא?

יש בזה כל מיני פרמטרים: רוחנים, חברתיים, חינוכיים ועוד הרבה...
קחו בחשבון שימי ראשון של הילד שלכם יהיו תפוסים מעכשיו, ושלא כל ילד הוא אוטומטית סולן ראשי.

הדיון הזה מלווה במקביל בסקר (סקר מס' 3...), בצד השמאלי של עמוד הפורום כרגיל.

אז את/ה, את הילד שלך היית שולח/ת?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/4/2011 10:43 לינק ישיר 

וואו זה לא פשוט אני צכה לחשוב!זה קשור לחינוך, למידות ולעוד המווון דברים!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/4/2011 11:24 לינק ישיר 

אם הילד שלי היה מעונין בכך מעצמו אז כן. אבל אם אני הייתי שולחת אותו מעצמי וזה על חשבון המשחק עם חברים שלו, אז לא!
אולי בתור חוג נחמד, אבל ללא ציפיות ואשליות שהילד שלי 'סופר סטאר!'

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/4/2011 11:29 לינק ישיר 

אם הילד מעוניין ומוכן לעבוד קשה ולקבל עליו את כל מה שכרוך בכך, בהחלט כן! עם זאת, זה לא מתאים לכל ילד!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/4/2011 12:57 לינק ישיר 

אולי עם הייתי גר בניו יורק, המנטליות של האמריקאים החרדים (חרדים חזקים ולא המודרנים) היא אחרת מאשר שלנו. פה בארץ לא תראו חרדים מאותו סוג שולחים למקהלות בכל אופן לא תראו במקהלות מפורסמות כגון שירה חדשה הקינדרלאך וכו' (במקהלות בית ספר כן).
האמת שפעם אם היה יוצא לי לחשוב על זה זה היה בודאי בכיוון של מיאמי היום אם אני חושב על זה זה יותר לכיוון ישיבה בויס  וזה יותר בגלל החינוך יש שם לדעתי יותר דגש על איך הילדים נראים ואיך הם מתנהגים  ומאיזה בתים הם. במיאמי יש ילדים שמגיעים מבתים כמעט חילוניים, בישיבה בויס הילדים חרדיים.וגם שם מאוד חשוב להם העיניינים הרוחניים וכו'.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/4/2011 21:12 לינק ישיר 

גריני, בילי ושפירו - מסכימה עם שלושתכן.
משיחמשיח, לא הבנתי מה התכוונת להגיד... אולי תסביר שוב?

אני הייתי שולחת את הילד רק אם הוא היה מעוניין בכך בעצמו. (לא כמו כל הסיפורים על ההורים שמכריחים את הילדים ללמוד נגינה כי הם חלמו על זה בילדותם...)
לפני שהיה הולך בכלל לראיון, הייתי מסבירה לו את העניין על זה שייתכן מאוד שהוא לא יהיה סולן ראשי או סולן בכלל - בכל אופן בוודאי לא בתקופה הראשונה - וייתכן מאוד שהוא יפגוש שם הרבה ילדים שיותר מוכשרים ממנו, אז שייקח את זה בחשבון וישקול אם הוא באמת רוצה. אם הוא היה מחליט שכן, הייתי מוסיםה ואומרת לו שגם אם הוא רק עומד בצד ושר עם כולם - מבחינתי כאמא שלו הוא הכי הכי, יותר מהסולנים הכי גדולים.

מבחינה חברתית - לא נראה לי שיש הבדל גדול בין התפקוד של הילד בחברת ילדי ביה"ס לבין התפקוד שלו במקהלה. מי שיודע לתפוס מקום בחברה יהיה כזה גם במיאמי, ומי שלא - לא...

מבחינה רוחנית - אני חושבת שירחמיאל מכניס להם המון יידישקייט. מה גם שהוא מדגיש שוב ושוב שלמקהלה נכנסים רק ילדים עם מידות טובות. אמנם הם באים מכל מיני רקעים, אבל הכל תחת עינו הפקוחה של ירחמיאל.

וחוץ מכל זה, ישנה האחריות שילד מקבל כשהוא צריך לעמוד בחובות המקהלה - וזאת מרצונו האישי, בלי שאף אחד עומד לו על הראש (המורה תשלח אותו למנהל אם לא יכין ש"ב. ירחמיאל לא יעניש אותו, אבל הוא יצטרך לשאת בתוצאות... וזה משהו שהילד עצמו ירצה להימנע ממנו, וממילא זה יהיה קרש קפיצה לפיתוח אחריות אישית).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/4/2011 02:20 לינק ישיר 

נראה לי שמצאתי אוצר.
אולי כבר גילו אותו לפני אבל כדאי שתבדקו.
מדובר על אשכול מעניין בפורום אמריקאי שכותרתו "האם יש כאן אמהות לילדי פרחי מיאמי או ישיבה בויס?"
ועוסק בהשלכות שיש בלהיות חבר במקהלה ועוד דברים מעניינים על הדרך.
בין המשתתפות בדיון - אחות של יוסי שיק.

Are there any Miami or Yeshiva Boys' mothers out there?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/4/2011 02:43 לינק ישיר 

ראיתי את זה לפני הרבה זמן. הרגשתי שלא מן הראוי להעלות את הדברים לכאן, אך לאחר שאתה עשית את זה.......

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/4/2011 12:18 לינק ישיר 

כן גם אני ראיתי את זה לפני מלא זמן וכנ"ל גריני גם אני חשבתי שאין קטע להביא את זה לכאן...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2011 17:55 לינק ישיר 

אני רואה את זה כאן לראשונה. לא הספקתי לקרוא ממש, אבל נשמע מעניין!
צריך לקרוא את זה יותר בעיון בזמן שהוא לא "ערב פסח"...

תוקן על ידי אידי ב- 11/04/2011 17:57:37

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2011 23:48 לינק ישיר 

משיחמשיח כתב:
אולי עם הייתי גר בניו יורק, המנטליות של האמריקאים החרדים (חרדים חזקים ולא המודרנים) היא אחרת מאשר שלנו. פה בארץ לא תראו חרדים מאותו סוג שולחים למקהלות בכל אופן לא תראו במקהלות מפורסמות כגון שירה חדשה הקינדרלאך וכו' (במקהלות בית ספר כן).
האמת שפעם אם היה יוצא לי לחשוב על זה זה היה בודאי בכיוון של מיאמי היום אם אני חושב על זה זה יותר לכיוון ישיבה בויס  וזה יותר בגלל החינוך יש שם לדעתי יותר דגש על איך הילדים נראים ואיך הם מתנהגים  ומאיזה בתים הם. במיאמי יש ילדים שמגיעים מבתים כמעט חילוניים, בישיבה בויס הילדים חרדיים.וגם שם מאוד חשוב להם העיניינים הרוחניים וכו'.

במיאמי הילדים יותר מודרנים, אבל הם דוקא ממשפחות כאלו כדי לחזקם! (מוזיקה יהודית עם מילים בעלות משמעות)
ואילו בישיבה בויס, זה חוג לילדים בשביל הנאה וכו', ולכן מאד מקפידים שהילדים מבתים טובים.
מטרתו של ירחמיאל הכמעט עקרית זה לצורך חיזוק, וקרבת הילדים למצוות...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/4/2011 23:54 לינק ישיר 

פסנתר_כנף כתב:
נראה לי שמצאתי אוצר.
אולי כבר גילו אותו לפני אבל כדאי שתבדקו.
מדובר על אשכול מעניין בפורום אמריקאי שכותרתו "האם יש כאן אמהות לילדי פרחי מיאמי או ישיבה בויס?"
ועוסק בהשלכות שיש בלהיות חבר במקהלה ועוד דברים מעניינים על הדרך.
בין המשתתפות בדיון - אחות של יוסי שיק.

Are there any Miami or Yeshiva Boys' mothers out there?

אני מבינה את אלו שלא העלו את זה קודם, יש בזה מעט רכילות למי שקרא... אמנם שם זה למטרות חינוך ועניני אמהות, אבל כאן בפורום זה קצת פחות חשוב לדעת את פרטי הפרטים של הילד בבית...
אני לא שופטת!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/4/2011 15:00 לינק ישיר 

שפירו אני מסכים איתך לגבי מה שאמרת בהודעה הראשונה, ושוב לא כל ילדי פרחי מיאמי הם מודרנים יש שם ילדים מבתים חזקים מאוד, ובקשר לישיבה בויס אני לא יודע אם זה באמת רק לחוג.
ובקשר להודעה השניה נכון מאוד. ועוד יותר יש אולי כאלו שיסיקו משם כל מיני מסקנות (מתוך הכתוב שם) שבעצם לא נכתבו ולא קרו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/4/2011 00:42 לינק ישיר 

כמו שאמרתי אני לא שופטת...
אלו שלא קראו שלא יגיבו. לפחות זאת דעתי, זה לא מענינו כיצד הילד פועל בבית...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/7/2011 17:26 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2011 17:31 לינק ישיר 

בערך 7 מבין המצביעים היו שולחים את הילד למיאמי בלי שום היסוס.
בערך 8 מבין המצביעים לא היו שולחים בשום מקרה.
רובנו היינו שוקלים את המצב בפרטיות - בעצמנו או ע"י שאלת רב.
אם יש לכם מה להגיד על זה - נשמח לשמוע!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > את/ה, את הילד שלך היית שולח/ת?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext