תקציר מההופעה במוצ"ש
גילוי נאות: לאחר צפיה בקליפים של ההופעות בסוכות כמעט קיפלתי את הדגל והורדתי את הצעיפים והמזכרות של המקהלה מקיר חדרי, היה נראה לי ולאחרים גם שהגיעה הקץ, סוף ימיה של המקהלה.
אני חוזרת בי - לאחר שישבתי הערב באולם המופעים בברוקלין קולג', אני מכה על חטא, ספדתי אותם מהר מדיי....
הייתה הופעה מ-ד-ה-י-מ-ה!!!!!!
המקהלה עלתה לבמה עם שיר חדש 'שמע ישראל' - שיר קליט וכיפי. הסאונד היה נהדר, הרבה מאד ילדים חדשים במקהלה.
בלט בהעדרו - שרולי רובין!!!
סלחו לי, אני לא זוכרת את כל הסולנים, בין הבולטים בשיר זה ובכלל בערב זה: סול אייל, ריצ'י אייל, עקיבא ג'ייקובסון, דוד פרלמן, דייויד שננגוף, חייא ובנימין רבינא ויהודה גורקין.
לאחר מכן שרו מחרוזת שירים שכלל בין השאר: רווח, משיח, איום ונורא.
שיר חדש: והיו למשסה - שיר איטי, סגנון מיאמי טיפוסי.
THE HAND OF HASHEM - עקיבא ג'ייקובס די התחלף לו הקול.......
וסיימו את החצי הראשון עם יבא - כאשר לרוב השיר כיכבה שישייה: יהודה גורקין, סול אייל, ריצ'י אייל, ג'רמי הרשקוביץ, עקיבא ג'ייקובס ובנימין רבינא.
בחצי השני, הקרינו וידיאו חמוד של מיאמי מזרח:)
המקהלה עלתה בהרכב חסר (כלומר, מינוס הילדים החדשים ביותר ) וביצעה את מחרוזת השירים באנגלית המתחיל עם שיר השמחה וכו'
לאחר מכן שרו את 'הטוב כי לא כלו' - ביצוע מדהיייייים!
לאחר מכן ירחמיאל הציג את דוד פרלמן אשר סיפר לקהל את כל השנים ושמות האלבומים של פרחי מיאמי ולבסוף הציג את שם האלבום החדש 'מלך' והם ביצעו את השיר מלך.
כאן הקרינו את הוידיאו של מיאמי מזרח
לאחר מכן הילדים עלו על הבמה עם תלבושת חדשה ויהודה גורקין ומנחם מענדל גולדמן ( ילד חדש ) והקריאו את המילים של השיר החדש באנגלית - WE CAN'T WAIT, המקהלה עלתה וביצעו את השיר.
השיר הבא, הייתה הפתעה אמיתית ונעימה מאד, המקהלה ביצעה את השיר 'והיא שעמדה' מאלבום הסולואים עם בנימין רבינא כסולן והמקהלה השתתפה גם כן - ביצוע מלהיב ומדהים - רק בשביל זה היה שווה להגיע!!!
ירחמיאל הציג את הילדים - כמו שאמרתי, הרבה מאד ילדים חדשים ולבסוף סיימו עם השיר 'שמע ישראל' - שיר קליט ושמח!
אברהם פריד הופיע משך שעה בתחילת ההופעה וגם משך חצי שעה לאחר ההפסקה ובין השאר גם שר שני שירים חדשים!
היתה הופעה יפה ומושקעת מאד.
הסריטו עבורי את רוב ההופעה אך מכיוון שישבנו די ממרחק, לא רואים בברור, נראה מה אוכל לעשות בכדי להעלות את הקליפים או לפחות טעימון לפורום.
 |
|
|