| נשלח ב-19/5/2011 22:47 |
|
| |
- - - שימו לב - אשכול המייל - - -
בס"ד
טוב, חברים, אז ככה...
אתם בוודאי זוכרים את הכללים שלנו להעלאת תמונות לפורום:
תמונות הראויות לפרסום הן כאלו העונות על אחד מהקריטריונים הבאים:
התמונה נגישה לכל אחד ואינה ממקום פרטי
או לחילופין - יש אישור של המצולמים לפרסום.
גם אז, נא להפעיל שיקול דעת מה ראוי להעלות ומה לא.
(מתוך הודעת הפתיחה של " אשכול_התמונות".)
אז קודם כל, הרשו לי להביע הערכה לכל אלו שהביאו לנו תמונות מעולות העונות על הקריטריונים הנ"ל.
עם זאת, לאחר דיונים מעמיקים, הגענו למסקנה שהתמונות העוסקות באספקטים אחרים של חיי הפרחים שלנו (כלומר: לא משהו שקשור למוזיקה), גם אם הן ראויות לפרסום על פי הקריטריונים הנ"ל - מתאים יותר לשים אותן במקום פרטי יותר מאשר הפורום.
כך נוכל להגן יותר על פרטיותם של הפרחים שלנו - וכולנו הרי רוצים בטובתם.
המקום הזה - הוא המייל של פורום פרחי מיאמי החדש. (שימו לב, זה לא המייל של הפורום הישן.)
את הסיסמה למייל יקבלו חברים פעילים בלבד, שהוכיחו קביעות במשך פרק זמן מתקבל על הדעת.
הסיסמה תתחלף כל פרק זמן, והסיסמה המחודשת תינתן לחברים הפעילים כנ"ל.
(שימו לב, אנחנו מסתכלים על רשימת החברים של הפורום כדי לראות למי לשלוח סיסמה... הוראות להצטרפות לרשימת חברי הפורום - באשכול " איך_עושים_את_זה".)
כמובן שאת הסיסמה אין להעביר לאף אחד!
שיהיה לנו בהצלחה במיזם החדש!

תוקן על ידי אידי ב- 26/01/2012 19:32:51
תוקן על ידי אידי ב- 04/12/2012 00:05:35
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2011 23:27 |
|
| |
למה את חושבת ככה? שלא נשים יותר תמונות בפורום? אני חושבת שככה יותר אנשים מבחוץ נהנים לבקר בפורום כי התמונות תורמות שיהיה יותר מעניין, חי, ומגוון פה.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2011 23:42 |
|
| |
היא לא אמרה שלא נשים יותר תמונות, פשוט צריך לסנן תמונות שחושבים שהן יכולות להיות פרטיות גם אם הן מפורסמות ברחבי הרשת. אני חושב שאם הייתי אחד הפרחים לא הייתי שמח שתמונה שלי עם המשפחה מטיול משפחתי תופיע בפורום...
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2011 11:02 |
|
| |
אני חושב הפוך שהם אוהבים ששמים תמונות טובות שלהם ( להוציא תמונות משפחתיות)
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2011 23:42 |
|
| |
את האמת שלא כל כך הבנתי..... נכון אידי שאת צודקת אבל אני חושבת שלולא התמונות האקזוטיות האלה הפורום היה יותר משעמם ..תחשבי שהפורום נועד למעריצי מיאמי!!. וזה בעצם מה שמחפשים מעריצים -תמונות כאלה!!! נכון שאין לחדור לפרטיות (צריך להשתדל-בהחלט!)אך נכון גם הדבר שתמונות מסוג זה יותר ישדרגו את הפורום!(הם יותר מענינות-זה המציאות!!) לא כך?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2011 14:57 |
|
| |
אני מצדדת באידי, כל הכבוד על הרעיון! אגב, איך ומתי נקבל את הסיסמה?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2011 15:16 |
|
| |
| miamiית כתב: |  | את האמת שלא כל כך הבנתי.....
נכון אידי שאת צודקת אבל אני חושבת שלולא התמונות האקזוטיות האלה
הפורום היה יותר משעמם ..תחשבי שהפורום נועד למעריצי מיאמי!!. וזה בעצם מה שמחפשים מעריצים -תמונות כאלה!!!
נכון שאין לחדור לפרטיות (צריך להשתדל-בהחלט!)אך נכון גם הדבר שתמונות מסוג זה יותר ישדרגו את הפורום!(הם יותר מענינות-זה המציאות!!)
לא כך? |
|
צר לי: הפורום לא נועד למעריצי מיאמי.
הפורום נועד ליהודים יראי שמים, שאוהבים את המוזיקה של פרחי מיאמי, ונהנים לדון בה מתוך דאגה לפרחים ולטובתם.
ומה הקשר ליראת שמים? כי "הערצה" היא לא מעקב צמוד אחרי ארוחות הצהריים של הסולנים.
"הערצה" מוזכרת בברכות שמע - "ומעריצים ומקדישים וממליכים את שם הק-ל", וגם בנשמת כל חי - "איברים שפילגת בנו, ורוח ונשמה שנפחת באפינו... הן הם יודו ויברכו... ויעריצו ויקדישו".
זו לדידי הערצה.
עם זאת, מאחר שאכן אין מניעה לחלוק תמונות שפורסמו ברשת, נקבע הסדר חדש - שכל תמונה העונה לקריטריונים אפשר להעלות למייל של הפורום, ולא לפורום עצמו.
---
ותמי - בעז"ה בימים הקרובים הסיסמה תועבר לחברים.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2011 15:19 |
|
| |
רגע, רגע. אני רוצה להבין: מהיום אסור להעלות תמונות לפורום? רק למייל?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2011 15:27 |
|
| |
באופן כללי, תמונות שלא קשורות לעיסוק של הפרחים במוזיקה - יועלו למייל בלבד, כן. אגב, זה יוצא הרבה יותר מסודר ונוח על המייל.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2011 22:36 |
|
| |
שימו לב
| אידי כתב: |  | את הסיסמה למייל יקבלו חברים פעילים בלבד, שהוכיחו רצינות וקביעות במשך פרק זמן מתקבל על הדעת.
(שימו לב, אנחנו מסתכלים על רשימת החברים של הפורום כדי לראות למי לשלוח סיסמה... הוראות להצטרפות לרשימת חברי הפורום - באשכול " איך_עושים_את_זה".)
כמובן שאת הסיסמה אין להעביר לאף אחד!
|
|
הודעות פרטיות נשלחו לחברים העונים לקריטריונים שצוינו למעלה. אם אתם חברים קבועים ולא קיבלתם הודעה, ייתכן שאינכם מופיעים ברשימת חברי הפורום.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2011 23:12 |
|
| |
ברור ברור ברור! אידי את לא מבינה אותי כלל!!!!!!!!! וכי ברור שאנו מעריצים רק לקל עליון אחד ומיוחד !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה לא חייב להקרא דווקא הערצה כי אם סוג של חביבות אנו מחבבים אותם בגלל שאנו אוהבים את שירתם ושיריהם.. לא אמרתי כלל שלהעריץ אותם זה לעקוב אחריהם בזמן ארוחת הצהריים או כגון דברים כאלו... ממש לא! וכן הדגשתי שאין לחדור לפרטיות- זה וודאי! אגב גם לי יש תמונות של מיאמי שאני לא מעלה אותם מחמת הפרטיות !.............. רק מה שבאתי להדגיש לעיל הוא שהחידושים יוסיפו לפורום ויקדמו אותו וכן יוכלו להנות בו כולם!..
אני מקבלת את ההסדר החדש באהבה ובהבנה ומאחלת לכולם הרבה הצלחה!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2011 22:45 |
|
| |
אני חברה בפורום ומשתדלת להוסיף לו ככל יכולתי, למרות שאני באטרף לימודים ואין לי אינטרנט נגיש כך שאני לא יכולה להיות כאן כ"כ הרבה. ובכל זאת לא קיבלתי את הסיסמא. מה זה אומר?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2011 16:07 |
|
| |
צודקת. הודעה נשלחה.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/5/2011 12:50 |
|
| |
שלחתם לי? תודה
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2011 15:42 |
|
| |
| אידי כתב: |  | את הסיסמה למייל יקבלו חברים פעילים בלבד, שהוכיחו קביעות במשך פרק זמן מתקבל על הדעת.
(שימו לב, אנחנו מסתכלים על רשימת החברים של הפורום כדי לראות למי לשלוח סיסמה... הוראות להצטרפות לרשימת חברי הפורום - באשכול "איך_עושים_את_זה".) |
|
אייתי - לא קיבלת פשוט כי לא ראינו אותך ברשימה...
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2011 19:31 |
|
| |
למה גמלי לא נשלח סיסמא?
|
|
|
|