בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

שלום לכולם

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/7/2011 17:08 לינק ישיר 
שלום לכולם

דבר ראשון זה-
למה אני מחייך? כי זו לי הפעם השלישית שאני מנסה לכתוב הודעה לפורום הזה ומשום מה כנראה שאני שולח את הודעתי לאפריקה/אנטרקטיקה או לא יודע איפה. פשוט אני חדש מאוד בפורום ולא כל כך יודע איך לשלוח הודעות (מקווה שהפעם אצליח)
ההורים לא כל כך מבינים בזה, כך שאני צריך כמעט לבד להסתדר. הרבה זמן אני עוקב אחר הפורום הזה, וההורים לא הרשו להצטרף כי מה שהם התרשמו מהפורומים שחלקם ממש לא שייך...
אבל כשהתחילה היוזמה של הפינה התורנית, מצאתי הזדמנות לבדוק עם ההורים שוב ומה שעזר זה שראו אחרי סקירה ארוכה של השאלות והתגובות בפורום, שממש זה שונה מפורומים אחרים, עם לשון נקיה ורמת דיבור ותרבות גבוהה ועם פינה תורנית, הסכימו לי להצטרף. (אבא אומר שאידי היא בודאי כתבת מוסיקה מקצועית מעיתון כלשהו המסתתרת תחת השם אידי... {מה את חושבת על זה אידי? אבא צודק?}בכל מקרה יישר כח על דרך הניהול) אז זהו זה, אני פה גם לספר לכם שבעייתי העכשווית היא, איך להפסיק את מי להשם אלי ושמע ישראל המתנגנים לי בראש כל הזמן? מצחיק איך בישיבה, עניתי לחברותא שלי בניגון מי להשם אלי... לקח לי זמן להסביר לו...
אז אני מקווה שמסר זה יגיע סוף סוף ליעדו...

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/7/2011 17:33 לינק ישיר 

אשריך שאתה מכבד כ"כ את הוריך, ושומע בקולם לכל מה שהם אומרים,
ואשריך שיש לך כאלה הורים! שמשגיחים בקפדנות על החינוך שלך.
ברוך הבא לפורום!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/7/2011 12:54 לינק ישיר 

ברוך הבא! מצטרפת לדבריה של חדווה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/7/2011 21:09 לינק ישיר 

תודה תודה לתמי281 ול CHEDVA על קבלת הפנים. אני מקווה שאתבטא כמה שיותר, אך לא תמיד אני ליד מחשב... אני משער שיהיו תקופות (אני מקווה קצרות) שלא אוכל לכתוב בפורום, כי זה תלוי בכמה גורמים אצלי. אבל, נראה. ושוב, תודה לכן. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2011 14:44 לינק ישיר 

ברוך הבא! ודרך אגב כשאתה כותב שמות של משתמשים אתה לא צריך לכתוב מס'. מספיק לכתוב תמי, שפירו, חדוה וכו'. (המספרים נועדו רק כי קימים שמות משתמשים כאלו אז מוסיפים מספרים...)
תוכל להכנס לאשכול נעים להכיר ולהתעדכן ברשימת החברים. בהצלחה ובהנאה!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/7/2011 01:13 לינק ישיר 

ברוך הבא!!
עם כזאת הקדמה נראה שהולך להיות לנו כאן חבר פורום לעניין.

נראה לי שההודעות שלך לא הגיעו לאפריקה אלא נבלעו במערכת הבלתי ברורה של "בחדרי" שמתנתקת כל רגע (למרות שאנטרקטיקה יותר אטרקטיבית בעונה הזאת של השנה. :)
סגולה נגד היעלמות הודעות - תשחיר ותעשה ctrl c לפני שאתה שולח. ככה גם אם זה מתנתק ("התגלתה תקלה. שם משתמש/סיסמה שגויים..." איי, איזה משפט מעצבן - - - ) - אתה רק צריך להתחבר שוב ולעשות הדבק (ctrl v), במקום לכתוב את הכל מחדש.

אני לא כתבת מוזיקה ולא כתבת בשום עיתון בכלל - ואגב, אידי הוא לא שם פיקטיבי...
תודה רבה על כל המחמאות!

ואחרון חביב - להפסיק את "מי לה' אלי" ואת "שמע ישראל" זה פשוט מאוד - מקשיבים פעמיים ל"ישיש" ול"Oh Hashem", ומתחילים לשיר אותם!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2011 17:21 לינק ישיר 

picpic כתב:
אבא אומר שאידי היא בודאי כתבת מוסיקה מקצועית מעיתון כלשהו המסתתרת תחת השם אידי... 
.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/7/2011 10:56 לינק ישיר 
ברוכים הבאים, חמוד.

חברים יש לנו גאון קטן בפורום. רק בן 12 וכבר בישיבה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2011 15:38 לינק ישיר 

איך החלטת שהוא בן 12?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2011 17:30 לינק ישיר 

תמי:א.טעיתי זה לא גילו . ב. תסתכלי בפרופיל שלו, שם כתוב הגיל (16)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2011 17:34 לינק ישיר 

טוב, זה עדיין לא אומר שהוא לא גאון... :)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2011 12:54 לינק ישיר 

נטסון, ראיתי שכתוב בפרופיל שהוא בן 16, לכן לא הבנתי למה אמרת 12. בכל מקרה, זה לא כ״כ משנה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2011 19:53 לינק ישיר 

כאילו משהו כותב את הגיל האמיתי?!?!?!?!?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2011 22:16 לינק ישיר 

איך אני יכולה לקבל את המייל של הפורום "גמבומייל" נדמה לי אני מאוד רוצה לראות תודה! וישר כח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2011 22:53 לינק ישיר 

כוחאש, אם שאלת אז תדע שאני כן כתבתי גיל אמיתי. אני חושבת שאין ענין סתם להמציא גיל. או שתכתבו את האמת, או שלא תכתבו בכלל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2011 22:54 לינק ישיר 

כוחאש - תתפלא, אבל בהחלט יש כאלה שכותבים גיל אמיתי. (זה לא משהו שיגרום למישהו לזהות אותך, אם זה היה השיקול )

--

שיר - ברוכה הבאה.
כדי לקבל את כתובת המייל והסיסמה, יש צורך לעמוד בקריטריונים המפורטים כאן:
http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?cat_id=19&topic_id=2894292

ואגב, האשכול הזה http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?cat_id=19&topic_id=2894292 עוסק בשאלות תמיכה טכנית. אני ממליצה שתעברי עליו, ואם עדיין יש לך שאלה בנושאים טכניים - תוכלי להוסיף אותה שם.

לשיחות כלליות, שלאו דווקא קשורות לאשכול כלשהו או לנושא מסויים - מיועד האשכול "שיחה בפורום": http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?cat_id=19&topic_id=2847020

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > שלום לכולם
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext