בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

פרחי מיאמי ההופעה בבניני האומה קיץ תשע"א

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/8/2011 23:51 לינק ישיר 
פרחי מיאמי ההופעה בבניני האומה קיץ תשע"א

אז מה שיש לי לומר זה כזו הופעה ירחמיאל לא הרביץ אף פעם, ודאי לא בישראל!!!!!!!!!! היה מ-ד-ה-י-ם!!!!!!!!!!!
אני אכתב סיקור קטן תחילה את סדר השירים... ואח"כ פרוט... את התמונות והוידיאו אשאיר לאחרים...

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/8/2011 00:08 לינק ישיר 

אריאל ברמן המנחה פתח את הארוע... 
אח"כ שלוימי גרטנר המתוק:
ניסים
אשרי מי
השמיים
מחרוזת
ואם לא עכשיו אימתי
אח"כ אריאל הזמין את המקהלה שקימת "רק" 34 שנים ואולי שמענו עליה...
פרחי מיאמי האגדיים:
שמע ישראל
הטוב
מחרוזת - רווח,משיח,איום ונורא,גלה
ירחמיאל נכנס קורא לאריאל ומתקים הנאום המתורגם הראשון...
ישיש עליך
יבוא
הפסקה
אריאל שב ומזמין שוב את גרטנר:
עשה עשה
מלכהלה
אח"כ אריאל מזמין את פרחי מיאמי שוב:
מחרוזת שירי אנגלית: שירו לו, the simcha song, שבת ירושלים, בס"ד.
אריאל נכנס ומציג את הכסא של ירחמיאל כסא חדש... אח"כ מתנהל שוב דו שיח מתורגם על אלבום הסולו.
והיא שעמדה בכיכובו של רבינא
oh hashem - סולו ראשון של מקס הרשקוביץ בהופעה.
ירחמיאל נכנס ומקריא "זה הרגע שכולם חיכו לו..." מיאמי מזרח!
מיאמי מזרח על הבמה לבד:
אנא בכח
ונהיה אנחנו
מיאמי מזרח + מיאמי מערב:
מלך
ילד ישראלי וילד אמריקאי תרגום הילדים על הכתוב בגמרא
תורה תבלין
קריאת שמות המזרח ואז שמות המערב
מי לה' אלי עברית ואנגלית ביחד...
יוצאים מהבמה כולם נראה שזה נגמר... אריאל נכנס ואומר שישכנע את ירחמיאל...
שמע ישראל בפעם השניה עם כובעים וכיפות... סוף!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/8/2011 00:42 לינק ישיר 

אז חוץ מזה שזה היה פלאיבק ומה שלא, היה ניכר שלא. היה פשוט מטורף! ירחמיאל הרביץ הופעה שכבר לא הרביץ המון שנים, הופעה כזו לא היתה אף פעם בישראל והכל יאמר לטובת מיאמי מזרח - שכנראה ירחמיאל הרגיש שהוא בבית או לפחות בבית השני שלו... הוא התחבר הרבה יותר לקהל ונהל שיחות שלמות וגם הילדים כולם היו מדהימים ונתנו את הכי טוב שיכלו!!
הכוכבים נשארו אותם כוכבים שרבינא הראשי ביניהם - הוא שחק אותה ובגדול כל ההופעה!
חייא הצעיר כבר לא הילד בן 9 החסר בטחון, הוא ככב שר סולואים כמעט בכל השירים ובהחלט הראה שהוא בן לאברמוביצים...
ג'רמי כמו בכל ההופעות נתן את כולו ושחק את התפקיד הראשי ביחד עם רבינא - חברים טובים השניים...
מקס הרשקוביץ - ובכן אם יש תגלית השנה או תגלית ההופעה, מקס יקבל את התואר! מבחינתי הוא הגדול מההרשקוביצים הוא יודע להופיע!!!!!!!! - שחק אותה ובגדול אמנם עם סולו אחד אבל הפך לכוכב ענק!!!
יהודה גורקין כמו בכל הסולואים נתן את מה שרק הוא יודע, הופיע כמו שרק הוא יודע!
ריצ'י אייל היה הכדור מרץ שבכל ההופעה הוא היה הקופצני, המהיר, שר סולואים בכל השירים וככב הרבה עם רבינא.
דוד פרלמן ללא ספק הסופרסטאר הבא, שר סולואים בכל השירים, הכוכב שבכל הסולואים וכבר כוכב גדול משנה שעברה.
גם שאר הילדים דפקו כמו שצריך הן בסולואים והן בריקודים סה"כ היו 11 ילדים מפרחי מיאמי אמריקה...
מיאמי מזרח לדעתי נתנו את הדחיפה האמיתית להופעה, הם הזכירו לי ממש את ההופעות של פעם. הופיעו בהרכב מלא, עמדו בגוש אחד שבאים לסולואים ממש כמו בתקופת תור הזהב! הם גרמו להופעה להראות הרבה יותר טוב, הם גרמו לירחמיאל להרגיש שגם פה זה הבית... היו 4 סולנים עיקריים (אלו מהשיר הישראלי...) 
מנחם קליין נתן דחיפה ענקית, ההופעה של מיאמי מזרח היתה הופעה אמיתית לא פלאיבק מנחם רקד איתם ממש כמו ירחמיאל הצעיר, וכמו שכבר אמרתי מנחם הוא אכן יד ימינו של ירחמיאל האדם הנכון! המקהלה המזרחית היתה מאומנת מעולה ואולי בגלל שהם שרו פחות שירים, אבל מנחם דפק עם כל הילדים! (כ30)
אני אישית נהנתי מאד אולי בגלל שלא צלמתי אבל מה שבטוח כבר המון שנים לא היתה כזו הופעה ודאי לא בישראל!!!!!!
וכמו שירחמיאל אמר: זה הרגע שכולם חיכו לו, אכן היה רגע היסטורי. בכל זאת ההשקה של פרחי מיאמי מזרח.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/8/2011 01:09 לינק ישיר 

כל הכבוד על הסיקור!

אכן היתה הופעה מצוינת. הרבה יותר טובה מזו של שנה שעברה.
היה מרתק לראות את השילוב בין מיאמי 'מערב' למיאמי מזרח (שהיו ממש טובים, אבל סבלו מאפליה בווליום של המיקרופונים)
אתם חייבים לראות את הקטע של נועם סגל (מיאמי מזרח) ויצחק ברנדיס (מיאמי ארה"ב) איך שהם מדקלמים טקסט מהגמרא, אחד בעברית ואחד באנגלית... זה היה כל כך חמוד לראות איך הם הסתבכו שם.. (חכו לוידאו)

היה ממש כיף לפגוש חברי פורום מההוה ומהעבר. (אפילו את 'אביגדור קליין' הידוע ראינו)
צוות הפורום השתדל ככל יכולתו לנסות ולהיכנס אל מאחורי הקלעים לראיון קצר עם הפרחים, אך ללא הצלחה.
אבל דאגנו לראיונות קצרים עם חנינא ועקיבא אברמוביץ שישבו בקהל, וגם לתיעוד וידאו מלא!
זה לא יקח יום, וגם לא יומיים. אולי שבוע. אבל קצת סבלנות, וזה יגיע.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/8/2011 01:12 לינק ישיר 

טוב, אז יש לי כמה רשמים מהאירוע הנפלא הזה!

קודם כל היה נחמד לפגוש כמה אנשים מהפורום...

השנה היו 11 ילדים לפי הספירה שלי.

ראיתי שיפור גדול משנה שעברה גם בתאורה, גם המנחה, גם התנועות וכו'
שמתי לב לכמה שהיו חסרים כמו דוד צ'רנדוף (שהרבה אמרו שהוא היושי הבא), סול אייל (יש לו קול מדהים), שרולי רובין, ועקיבא ג'ייקובס.
השנה ירחמיאל היה על הבמה יותר זמן (אולי בגלל מנחם?) וזה ממש טוב.
השיר אנא בכוח של מיאמי מזרח הזכיר לי טיפה את השיר הישן והטוב של מיאמי...

חבל שאת הסאונד לא סידרו כמו שצריך, היו ילדים ששמעו אותם והיו כאלו שלא (וגרמו לירחמיאל לבדוק את המיקרופון באמצע).
היה לי חסר את הסולואים של דוד פרלמן עם ירחמיאל ברקע.

צילמתי הרבה מאוד תמונות ובעז"ה מחר אני אעלה לפה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/8/2011 01:21 לינק ישיר 

דניאל אני אולי לא הייתי אתכם אבל בהחלט צפיתי... ראיתי את הראיונות עם עקיבא וחנינה, וגם לא צלמתי כיון שראיתי רבים ואחרים כמוך עושים זאת... בכל זאת לא נראה לי שלפרחים היה כח לראיון הם היו נראים סחוטים בעיקר האמריקאים... ועינין המקרופונים לדעתי היה בעיקר בגלל הפלאיבק של האמריקאים, הישראלים היו אוטנטים... למרות שגם לריצ'י היו בעיות במקרופון. (היו עוד כמה פשלות קטנטנות...)
ונאומי התרגום היו באמת משעשעים, זה היה תפור על ירחמיאל הקטע עם הילדים והגמרא...
אגב באמת כמו שמנדי אמר אם אני לא טועה יהיה מההופעה וידיאו, היה לפחות מסריט מקצועי אחד על הבמה כנראה בשביל הדיוידי הבא, בכל זאת היו רגעים היסטורים שלא יהיו שוב...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/8/2011 01:40 לינק ישיר 

להגיד לכם את האמת - בהתחלה (עד ההפסקה) זה היה נחמד, אבל לא יותר מזה. (חוצמזה שהסאונד היה יכול להיות הרבה יותר טוב והרבה פחות צווחני. היה שם יותר מדי טרבל ופחות מדי בס.)

אבל אחרי ההפסקה...
ברגע שאריאל וירחמיאל התחילו לרמוז שהולך לבוא "והיא שעמדה" האדרנלין שלי קפץ :)
כשרבינא התחיל לשיר ב""והיא שעמדה" זה היה הרגע שהתחלתי באמת להתרגש.

Oh Hashem - ה-שיר. ה-!!!

הייתי מאושרת כשחייא קיבל את הקול השני ב"מלך"... זה שהיה של רבינא. יש יורש, חבר'ה! יש יורש!!! והוא ראוי לשמו באמת!!!! חייא - לא הערכתי אותך מספיק עד עכשיו. NEVER AGAIN !

מסכן ירחמיאל, בסוף ההופעה עלה לבמה אחד והתחיל לקפוץ עם הילדים... אח"כ ירחמיאל נכנס לבמה ונאלם דום מרוב הלם. הוא הוביל את ההוא בתקיפות לקצה הבמה, חזר למרכז, לקח בהחלטיות את אחד הכובעים של הילדים (שכנראה לא היה לפי התכנון. כובע קש כזה...) וחזר נטול מצב רוח למאחורי הקלעים.
בסוף הוא יצא (לא היתה לו ברירה), אבל מילות פרידה הוא לא אמר. (שנה שעברה הוא אמר "להתראות בשנה הבאה". השנה לא!  נראה לכם שזה בגלל שהוא לא יגיע בשנה הבאה או סתם בגלל שהוא היה מעוצבן...?)

מיאמי ישראל היו - (נגמרו לי המילים. עזרה תתקבל בברכה).
די, די, הם פשוט היו - מיאמי, של ישראל! ואידך זיל גמור...

איך אהבתי שהם שרו ביחד עם סניף נ.י.
(כמובן שאהבתי יותר כשהאמריקאים היו הבולטים... אבל זה סתם בגלל שהם כבר פייבוריטים ותיקים והישראלים עדיין די אנונימיים. בשבילי בכל אופן.)

מנחם קליין היה - ירחמיאל 2.
ומי שלא ראה, לא יבין.

מנחם, ירחמיאל, מיאמי ארה"ב ומיאמי ישראל - עשיתם את זה.
ב ע נ ק !!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2011 01:49 לינק ישיר 

פסנתר_כנף כתב:
צוות הפורום השתדל ככל יכולתו לנסות ולהיכנס אל מאחורי הקלעים לראיון קצר עם הפרחים, אך ללא הצלחה.
אבל דאגנו לראיונות קצרים עם חנינא ועקיבא אברמוביץ שישבו בקהל, וגם לתיעוד וידאו מלא!

כשעמדנו ליד הדוכן של הדיסקים בחוץ הגיע ריצ'י בדילוגי תיש עליזים, ובעקבותיו עוד כמה חבר'ה (ברנדיס וכל הלא מוכרים) כדי לחכות להסעה. בעצם, גם ההרשקוביצים היו שם, אבל הם היו בתוך ערמה של אנשים אז היה קצת קשה לראות אותם בכלל.
יהודה גורקין עמד שם די לבד, אבל סירב להתראיין בטענה שהוא עסוק (!)

פסנתר, אותך הוא היה מכיר - מה שמביא אותי למסקנה שאם לא היית בורח מיד, היה לנו ראיון גם עם יהודה גורקין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2011 01:59 לינק ישיר 

אידי תרגעי לפחות את האברומביצים הגדולים ראיתי אותך מראינת... אני טסתי הביתה די מיד, בשנה שעברה הלך היסטריה בחוץ וחיכיתי עד שירחמיאל יצא הוא היה כזה רגוע ונחמד כשדברנו איתו השנה הוא נראה לי היה יותר לחוץ!
וסול אייל באמת היה חסר לי ולא ברור לי בכלל למה הוא לא הופיע!
ולא יפה להגיד שירחמיאל כעס, הוא היה די נדהם מהשתוי שעלה לבמה זה בכל זאת הופעה ולא קרקס זה היה נכון מצידו להזיז אותו, א"א לצפות ממנו להראות שלוות נפש במהלך הופעה כשאין יותר מידי שליטה... (אני רק לא מבינה למה הדיילים שם לא מנעו ממנו לעלות ולעשות הופעת יחיד...)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/8/2011 02:07 לינק ישיר 

לא יפה להגיד שהוא כעס? למה, מה הוא היה אמור לעשות, לשמוח...?
(אני מצדיקה את ירחמיאל ב200%, שלא ישתמע לא נכון.)
--
ולא יכולת לבוא להגיד שלום...? ;)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2011 07:37 לינק ישיר 

זה מה שקורה כשמסתמכים על אוטובוסים. אם לא הייתי ממהר לאוטובוס אז הייתי הולך לצלם במקום דניאל...

"השתוי" שעלה לבמה? הוא דווקא נראה לי די נורמלי, פשוט אמריקאי טיפוסי לא? מישהו שמע אותו מדבר שטויות או משהו?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/8/2011 10:42 לינק ישיר 

אידי כתב:

פסנתר, אותך הוא היה מכיר - מה שמביא אותי למסקנה שאם לא היית בורח מיד, היה לנו ראיון גם עם יהודה גורקין.

לא סתם ברחתי. עיכוב נוסף של יותר מ-2 דקות היה עולה לי במחיר פספוס האוטובוס האחרון לנתניה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/8/2011 14:04 לינק ישיר 

עידודו לא רציתי להגיד "היפראקטיבי" אז כתבתי "שתוי", הוא לא באמת התנהג כמו אדם שפוי...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/8/2011 14:54 לינק ישיר 

הי חברים, אני לא יכולתי לבוא להופעה, אבל מכל הסיקורים שכתבו פה בינתיים הבנתי שמה שהיה מיוחד בהופעה היה מיאמי מזרח - כמקהלה וגם ביחד עם פרחי מיאמי האמריקאים.
נראה שבאמת בלעדיהם לא היה טעם לעשות שוב השנה הופעה עם 11 ילדים, במיוחד שלא הביאו את דוד צ'רנדוף ולא את סול, ועם כל הכבוד לג'רמי ורבינא ואפילו פרלמן, אין שם אף סולן כמו אלו שהופיעו בעבר הלא רחוק כמו יוסי\שאול\יושי\יאיר...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/8/2011 14:54 לינק ישיר 

הוא לא שתוי.. אני מכירה אותו הוא לגמרי שפוי תרגעו ככה זה אמריקאים! הוא בקמפ שדי חמד יחד עם ג׳רמי ומקס

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/8/2011 14:58 לינק ישיר 

אהה אידי אז עכשיו אני יודעת מי את :) גם אני ראיתי אותך מראיינת את האברמוביצ׳ים... מה לא הצלחת להכנס למאחורי הקלעים? אם היית מדברת איתי הייתי מכניסה אותך :)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > פרחי מיאמי ההופעה בבניני האומה קיץ תשע"א
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext