איך מיאמי עובד? האם הילדים משלמים כסף או מקבלים כסף? מישהו יוכל להסביר לי?
האם הילדים משלמים כסף או מקבלים כסף? מישהו יוכל להסביר לי?
נשלח ב-19/8/2011 18:02
אני ממשיכה בשאלות....האם הם מאופרים במופעים? מי מאמן אותם- זתומרת מי מלמד אותם את התנועות? ומי אחראי על התלבושות? האם במופעים הם שרים בזמן אמת או שתמיד זה פלייבאק?????...
נשלח ב-19/8/2011 18:04
אני מאמינה שהם בכלל לא מקבלים כסף! הם משלמים!!!! ממה שהבנתי אז גם את כרטיסי הטיסה שלהם הם משלמים! ראית פעם ילד שנרשם לחוג (דרמה / כל חוג אחר...) ומשלמים לו כסף שיבוא להופיע???? הרי זה חלק מהחוג......
נשלח ב-19/8/2011 18:12
משלמים, כמו שאומרים פה "באבו אבוה"...
אבל,
תלוי את מי שואלים.
יודעי דבר כתבו בפורום הישן (תחפשו) שכל אחד שמתקבל משלם 500$.
לגירסת שלמה לוין הילדים מקבלים מס' דולרים על כל סולו, תלוי באורך הסולו. הוא כתב בזמנו שהוא הצליח, מהסולויים שלו, לקנות את המחשב שלו (!!!) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נשלח ב-19/8/2011 18:16
טוב, אני אנסה לענות... כמו שהדובר אמר גם אני אני חושב שהם משלמים, ככה זכור לי מאחד האשכולות בפורום הישן - אידי יכולה למצוא את זה. וחבל שאף אחד לא שואל את אחד הילדים...
מאופרים? לא נראה לי. ירחמיאל מלמד אותם את התנועות... ובטח הוא גם אחראי על התלבושות, מתאים לירחמיאל להיות אחראי על הכל.
חלק מהילדים כבר באים לארץ עם הקמפ או למשפחה ואז הם הולכים להופעה וחוזרים הביתה אז אני לא חושב שירחמיאל משלם על הכרטיסים.
אני חושב שבהופעה הם שרים אבל המוזיקה פלייבק (בחלק מהשירים).
נשלח ב-20/8/2011 22:04
ב DVD יבוא זה שיא הנראה שהם מאופרים....(במיוחד יאיר באיזה קטע סולו שלו....(ה לא נמצא לי כרגע על המחשב אז אני לא יכולה לכתוב כרגע באיזה קטע בדיוק....)) ואם הפליייבאק הוא רק על המוזיקה אז מבחינתי זה בסדר....ואני חושבת שדווקא היה נחמד לראות את ירחמיאל ממציא את התנועות......
נשלח ב-20/8/2011 23:46
מיאמית בשנים האחרונות הם כבר לא ממש מאופרים אבל בהופעות ישנות ברור שכן! (תסתכלי על דובי שפירו בקטעי האולפן במיאמי ירושלים מסכן מה עשו לעינים שלו...) ובקשר לתשלום המיאמערבים כמעט ברור לי שהם משלמים לירחמיאל זה לכל דבר חוג! והמיאמזרחים אחד מהילדים שחבר בפורום אמר בזמנו (נראה לי בפורום הישן) שמה פתאום הם לא משלמים שקל ואם כבר ישלמו להם... - זה יותר מובן כי זה מקהלה חדשה והם צריכים לתפוס קצת ואז אולי יטלו תשלום.
נשלח ב-20/8/2011 23:57
עידודו, בכל מקרה במופע האחרון, רק שיר אחד היה פלייבק.
נשלח ב-21/8/2011 11:35
נטסון אתה בטוח טועה! אני ישבתי באולם קדימה וברב השירים הנגנים כלל לא נגנו!!!!!! גם שמעו שזה פלייבק...
נשלח ב-21/8/2011 16:49
לפי דעתי כמובן שהילדים משלמים אלא מה? וחוץ מזה לממה שזה יהיה פלייבק?.... אין כל סיבה
נשלח ב-21/8/2011 16:58
הסודות והכללים בממלכת פרחי מיאמי
ציטוט מהפורום הישן, נכתב ע״י זמרולו:
משיחה ארוכה הערב עם אחד מבוגרי מיאמי בויס
יצא לי לשמוע כמה עובדות על פרחי מיאמי הנוסטלגית שעד היום תקפות.
1.-אחרי מבחן ארוך ומתיש להתקבל למקהלה צריך לשלשל לר' ירחמיאל צרור דולרים השווה ל-500 $
2.-גם אחרי שהתקבלת אתה חותם על חוזה שאסור לך להופיע או להשתתף בדיסק כסולן וכו'
ללא רשותו של ירחמיאל .
(בעבר ידידנו יוסי שיק לא התייחס להסכם ושר עם ברוך לוין את הלהיט 'וזכני' והשתתף בעוד כמה פרויקטים והתוצאה לא איחרה לבוא בדמות מעטפה עם מכתב פיטורין........)
3.-המקום בו פרחי מיאמי עושים חזרות מידי יום ראשון בפלטבוש נחשב כמקום סודי
עד ממש לאחרונה החזרות היו ב'בית יעקב' בפלטבוש עד שהיתגלה המקום
ופרחי מיאמי עברו למקום אחר (שלא אוכל לחשוף מעל גבי הפורום ובצדק)
4- אחד מהדברים שאתה צריך להיות מוכן מראש זה שגם אחרי שנים שפרשת מהמקהלה....יש סיכוי שתמונתך תתנוסס ברחבי אמריקה אפי' שאתה כבר לא היית באזור הרבה זמן.
5.-גם אם הישתנה לך הקול ירחמיאל יכול להשאיר אותך במקהלה לתקופה כדי לעשות קול שלישי המוסיף הרמוניה.
ואגב- הדיסק עבר את המיקסים הסופיים והמאסטר נישלח כבר ע''י 'אדרת מיוזיק' לשיכפול
ואל דאגה גם העיצוב בדרך.......בימים הקרובים, לקראת ט''ו בשבט האלבום הכל כך מדובר
ינחת על המדפים , (יש התלבטות האם לקרוא לזה 'בעבור דוד' או בכלל 'מיאמי 30')
נשלח ב-21/8/2011 17:01
אם אחד המנהלים יוכל לערוך את ההודעה הקודמת שלי, אודה לו מאוד. פשוט אין לי אפשרות לעשות ׳אנטר׳ באייפד.
נשלח ב-21/8/2011 17:13
זה נשמע כמו דיקטטוריה קלה.....
נשלח ב-21/8/2011 17:22
[quote] 3.-המקום בו פרחי מיאמי עושים חזרות מידי יום ראשון בפלטבוש נחשב כמקום סודי עד ממש לאחרונה החזרות היו ב'בית יעקב' בפלטבוש עד שהיתגלה המקום ופרחי מיאמי עברו למקום אחר (שלא אוכל לחשוף מעל גבי הפורום ובצדק)
יש סיבה מוצדקת? שלא ידעו את מקום החזרות? עד כדי כך.??????......
נשלח ב-21/8/2011 17:39
הדובר. אייך זה יכול ליהות שכול מי שמיתקבל משלם 500$ תחשבן זה יוצא כ1500 שקל זה נישמע כיאילו הם עושים להם תובה שהם מקבלים אותם אבל זה שווה בסוף אתה נייה מפורסם שר הרבה גם ההנאה וגם טייולים נהנים וכוליי במחשבה שניה....... אמ.... סתם זה מישתלם ועוד אייך! ירחמיאל ביגון גם מעלה להם את הביטחון העצמי בקצור לדעתי....... מישתלם.... יש כאלו שעוזבים כי הם תוענים שמשעמם שם אבל אים הם היו יודעים כמה מעריצים (ומעריצות) יש להם לא ניראה לי שהם היו עוזבים!
נשלח ב-21/8/2011 17:53
אימי123 כתב:
הדובר. אייך זה יכול ליהות שכול מי שמיתקבל משלם 500$ תחשבן זה יוצא כ1500 שקל זה נישמע כיאילו הם עושים להם תובה שהם מקבלים אותם אבל זה שווה בסוף אתה נייה מפורסם שר הרבה גם ההנאה וגם טייולים נהנים וכוליי במחשבה שניה....... אמ.... סתם זה מישתלם ועוד אייך! ירחמיאל ביגון גם מעלה להם את הביטחון העצמי בקצור לדעתי....... מישתלם.... יש כאלו שעוזבים כי הם תוענים שמשעמם שם אבל אים הם היו יודעים כמה מעריצים (ומעריצות) יש להם לא ניראה לי שהם היו עוזבים!
את גדולה גם אני חשבתי על זה המון וחוץ מזה מגיע לו לירחמיאל הוא עושה עבודה מושקעת וטובה מאין כמוה