אז כאן הבמה וכאן זה המקום להתפרק (להתפרק-משמעות/אופן חיובי למילה להתלונן כי זה לא יפה להתלונן, אבל זה טוב לפרוק...ואם אין לזה מקום מוגדר, אז זה נקרא להתלונן, לכן אני מבהירה...כל הפורק כאן את תחושותיו, איננו ח"ו מתלונן!!!!!)ולאמר מה הפריע/מפריע לכם בהתנהלות של מיאמי זה לגיטימי ביותר ואני מאמינה שלכל אחד יש מה להוסיף/להגיד בנידון!!!....(התנהלות היא מילה כוללנית להכל זה לא מחייב את המילה התנהלות כפשוטה, פרטים גדולים וקטנים כאחד הנוגעים אלינו הצופים....)
אני אתחיל(כמו כל אחד שפותח אשכול...)....אני מאד מאד אוהבת את השיר שבת ירושלים ומאד מאד לא אוהבת את התנועה שהדביקו לה בהופעה- השנה ובשנה שעברה!...(התנועה הזו שהם הולכים קדימה ומעיפים רגל...וחוזר חלילה לכל צד....אני ממש שונאת את התנועה הזו....אני לא מבינה איזה תנועה ירחמיאל המציא לשיר היפה שלי...) ואם כבר אז למה לחזור על טעות פעמיים?...
מעניין לעניין באותו עניין....לא אהבתי את הקטע של השירים שהיו השנה בהופעה , שדמו בדיוק לשירים מההופעה של שנה שעברה....(השירים, התנועות המחרוזות....(כמובן שלא הכל!)) זה נתן תחושה כאילו ירחמיאל רצה לעשות הופעה מלאה אבל לא היה לו כח להמציא תנועות חדשות לשירים.... מילא זה היה שירים שהם הופיעו בהם בחו"ל...אבל זה היה אותם שירים שהיו כאן לפני שנה בדיוק.....מאד איכזב...
נשלח ב-25/8/2011 09:10
Miamit: יוזמה ברוכה!
לי מפריע בעיקר משהו טכני: איכות המיקרופונים וההגברה. כל הופעה של מיאמי בארץ זה אותו סיפור - חלק מהמיקרופונים לא עובדים (וירחמיאל מחליף את המיקרופונים בין הילדים באמצע ההופעה) והבלנס בהגברה נעשה כאילו כדי להוריד מן האיכות במקום לשפר. השנה בפרסומים היה משהו על טכנולוגיה חדשה של מיקרופונים אלחוטיים (לא זוכר בדיוק את המילים) אבל בפועל לא היה שום דבר חדש. וזאת כאשר באמת יש דברים חדשים: היום ניתן לתת לילדים מיקרופון קטן שמורכב על הראש ועובד באיכות לא פחותה מהמיקרופונים הישנים. וכמובן שעם קצת יותר תשומת לב ניתן להגיע לבלנס הרבה יותר טוב ממה שהיה בהופעה השנה. אני חושב שלנו כקהל שמשלם די הרבה כסף על הכרטיסים זה מגיע בזכות, ואם לא עושים את זה יש בזה טעם של זילזול בקהל. בארה"ב דבר כזה בכלל לא היה עובר!
נשלח ב-25/8/2011 09:51
לי נורא מפריע הפספוסים של ירחמיאל כמעט בכל הופעה תמיד יש את הסולן שהוא מפספס אותו...
נשלח ב-25/8/2011 15:50
אני חושב שכולם קיבלו סולו לפחות אחד אף אחד לא התפספס,ככה זכור לי
נשלח ב-25/8/2011 15:53
הרבה התפספסו ברווח לא?
נשלח ב-25/8/2011 15:55
אני מתכוונת למשו אחר:ילד עם קול מהממם מקבל רק סולו אחד בהופעה שלמה לא חבל? הב
נשלח ב-25/8/2011 15:59
אופס חשבתי שהכוונה להופעה בארץ, חבל מאוד, אבל אל תשכחי שאלו ילדים חדשים לא כולם מקבלים סולו מיד מחכים שהם יתבשלו קצת, הידעת שגם שאול אלסון לא קיבל שם סולו בהופעות הראשונות שלו. זה מאוד נדיר שילד מקבל סולו מיד (זה קורה אבל מאוד נדיר)
נשלח ב-25/8/2011 16:02
ידעתי גם ידעתי יש לי אתההופעה הראשונה שלו ושירחמיאללא עשה את זה הוא פספס ובגדול כי יש לו קול משגע.... אבל אם הוא לא קיבל סולו אז מזה התמונה הזאת:
נשלח ב-25/8/2011 17:06
נשלח ב-25/8/2011 17:29
אייזה תמונה פיש פיש שירה!!!!
נשלח ב-25/8/2011 18:10
אתם מכירים את תנועת יד של הפרחים לאות "שלום" שכששרים את השיר ירושלים(מתוך משיח)? אני מאד אוהב את זה. אגב תשימו לב לוידאו של האפרתי משנה שעברה, שרולי רובין היה בפוזה לא הכי משעשעת כשעשה שלום (הריקוד שבאמצע השיר)...
נשלח ב-25/8/2011 18:35
אתם יכולים לענות לי בבקשה. לא סתם שמתי תמונה אז בבקשה שימו לב
נשלח ב-25/8/2011 19:44
שיר, אנשים עסוקים בעוד אלף ואחת דברים ולא רק בפורום מה לעשות עדיין לא המציאו שהפורום יהיה צ'אט, בשביל להיות בפורום צריך סבלנות (וכמו שאומרים לילדים: סבלנות לא קונים בשום חנות) התמונה היא לא ממיאמי 26 אלא מאחת ההופעות אח"כ, אגב שימו לב לדדי גראוכר שברקע.....
נשלח ב-25/8/2011 21:46
דדי גראוכר יושב בקהל???! ושיר התמונה בטוח לא ממיאמי 26 כי שאול שם עוד יותר קטן וגם לא שר שום סולואים! התמונה לדעתי היא בערך חצי שנה \ שנה מ26 (סביבות 2004). ולכן התלבושת אותו דבר...
נשלח ב-25/8/2011 22:54
אבל ההופעה השניה שלו הייתה רווח לא? נ.ב מי זה דדי גראוכר?
נשלח ב-25/8/2011 22:55
משיחמשיח כתב:
שיר, אנשים עסוקים בעוד אלף ואחת דברים ולא רק בפורום מה לעשות עדיין לא המציאו שהפורום יהיה צ'אט, בשביל להיות בפורום צריך סבלנות (וכמו שאומרים לילדים: סבלנות לא קונים בשום חנות)
התמונה היא לא ממיאמי 26 אלא מאחת ההופעות אח"כ, אגב שימו לב לדדי גראוכר שברקע.....
אוקי סליחה!!!!!!!!!!
אבל התכוונתי שאם אתה רואה שאלה...