בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

- - - שונתה הסיסמה למייל - - -

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/8/2011 01:27 לינק ישיר 
- - - שונתה הסיסמה למייל - - -

בס"ד

חברי פורום יקרים,

מהמייל המשותף נמחקו תמונות (לדוגמא - השיחה שהכילה תמונות של דייויד הרשקוביץ בהופעה בארץ ב2007).

כמו כן, נוצר שם בלגן שלם.

הסיסמה למייל שונתה מיידית, ובקרוב אי"ה נעדכן לגבי ההמשך.

אם יש לכם הצעות לייעול השימוש במייל, כללי אבטחה והתנהגות וכד' - נשמע לשמוע כאן.

בברכה,

הנהלת פורום פרחי מיאמי החדש.

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/8/2011 01:35 לינק ישיר 

אבל מה הקשר לשנות סיסמא?

תסבירו לי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2011 03:09 לינק ישיר 

כלל ראשון! : לא להעלות תמונות של נשים הלבושות בצורה חשופה במקצת (מרפקים מגולים וכו') למייל!!!! (אנחנו מבינים שחלק מהילדים מגיעים מבתים מזרחיסטים (בהגיה ישראלית)...אז בבקשה לדעת איפה לשים את הגבול....) נכון שזה מאד מאד מעניין לראות איך נראית אמא של....ודודה של....ואחות של.....וכן על זו הדרך...אבל יש גבול!!!!!!! אז חבריא! לטובת כולנו...קחו את הכללים לתשומת ליבכם, אמצו ויישמו אותם לטובת כולנו....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2011 09:36 לינק ישיר 

פרחי_מיאמי כתב:

אם יש לכם הצעות לייעול השימוש במייל, כללי אבטחה והתנהגות וכד' - נשמע לשמוע כאן.

לגבי כללי התנהגות- אני רוצה לשבח את הצעד שנקטתם.
לגבי העתיד- איך אפשר לקבל סיסמא חדשה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2011 10:05 לינק ישיר 

אני זוכרת שאידי אמרה שכאשר תשתנה  הסיסמא היא תשלח לחברי הפורוםמ שקבלו מקודם (בפרטי כמובן!!!)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2011 12:00 לינק ישיר 

נכון שאמרו שישלחו אבל לא שלחו...
כנראה שהמנהלים מארגנים שם קצת סדר במייל ועובדים על new rules...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/8/2011 16:40 לינק ישיר 

הסיסמה לא שונתה כצעד שגרתי, אלא כמתכונת חירום עד שנחליט מה לעשות ואיך לדאוג לכך שהשימוש במייל יהיה מועיל לכולנו.
לכן, אף אחד לא קיבל את הסיסמה החדשה עד שנחליט איך אנחנו עושים את זה.
בכל אופן, ככל שתעלו יותר הצעות לשימוש מועיל ובטוח במייל, העניינים יסתדרו מהר יותר בעז"ה.
--
Miamit - יישר כוח על ההצעה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2011 17:23 לינק ישיר 

- אולי למי שיש תמונות/סרטונים להעלות למייל ישאל רשות (בפרטי) קודם ורק שתנתן הרשות אז יוכל להעלות. (לשאול רשות אם אפשר להעלות תמונות- הכוונה על עצם השליחה, כלומר שלמנהל יהיה שליטה מתי הכניסו וכו')

- אולי שלא ישלחו אימלים מבחוץ זה עושה בלגן.

- אולי שלא יתכתבו בצ'אט סתם רק אם יש צורך דחוף, פשוט כש'מפטפטים' סתם זה גורם לבלגן ובלבול.

- אולי שלא יגיבו על כל מי שמביא תמונה/ תמונות -תודה רבה, איזה יופי וכו' אלא רק תגובות עניניות כגון שאלות על התמונות או סתם משהו שיש להגיד על התמונות (בתוכו אפשר לשלב  את תודה רבה) ואז זה יגרום שיהיה פחות דפים שנפתחים.

ושאלה: למה ששולחים תגובה חדשה בתוך אשכול שכבר נמצא (במייל) זה לא מראה שהגיע דואר חדש?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2011 17:40 לינק ישיר 

משיחמשיח כתב:

- אולי למי שיש תמונות/סרטונים להעלות למייל ישאל רשות (בפרטי) קודם ורק שתנתן הרשות אז יוכל להעלות. (לשאול רשות אם אפשר להעלות תמונות- הכוונה על עצם השליחה, כלומר שלמנהל יהיה שליטה מתי הכניסו וכו') זה לא הכי יעזור אלא אם כן יראו קודם את התמונה אבל זה קשה ומעצבן כי קשה להעלות תמונות לפרטי ואח"כ גם למייל ולפעמים לא עונים מיד בפרטי וזה יכול להיות עניין של ימים אז נראלי שחבל

- אולי שלא ישלחו אימלים מבחוץ זה עושה בלגן. מה פירוש אימיילים מבחוץ?

- אולי שלא יתכתבו בצ'אט סתם רק אם יש צורך דחוף, פשוט כש'מפטפטים' סתם זה גורם לבלגן ובלבול. צודק עיצה טובה לדעתי

- אולי שלא יגיבו על כל מי שמביא תמונה/ תמונות -תודה רבה, איזה יופי וכו' אלא רק תגובות עניניות כגון שאלות על התמונות או סתם משהו שיש להגיד על התמונות (בתוכו אפשר לשלב  את תודה רבה) ואז זה יגרום שיהיה פחות דפים שנפתחים. צודק! עיצה מאוד מעולה

ושאלה: למה ששולחים תגובה חדשה בתוך אשכול שכבר נמצא (במייל) זה לא מראה שהגיע דואר חדש?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2011 18:13 לינק ישיר 

היי יש לי רעיון!! אפשר לפתוח אשכול בשם:"האימייל של הפורום" ובו לכתוב את התגובות שלכם על התמונות כמובן לכתוב למי מיועדת התגובה!!!! שאעשה זאת? או שנעשה זאת? כמובן לאחר הסכמה... בעקבות כך יש לי עוד רעיון אפשר למספר את התמונות וככה לכתוב למשל:..... שיר15 תמונה מס'3

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2011 21:22 לינק ישיר 

רעיון מעולה. גם אני חשבתי על זה. במקום לכתוב שם תגובות, שלפעמים אנונימיות ולפעמים עושות בלגן, אפשר לרכז הכל באשכול שיהיה פה בפורום, ואפשר גם לעדכן בו אם יש חידושים שם במייל.
ככה גם יהיה פה מקום מסודר לעדכונים ולתגובות והם לא יהיו מפוזרים באשכולות שונים בפורום או באימייל עצמו.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/8/2011 21:27 לינק ישיר 

שנפתח אותו עכשיו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2011 21:43 לינק ישיר 

אם את רוצה את יכולה כמובן לפתוח.
אבל אפשר לחכות עד שתהיה שוב סיסמא ובינתיים התגובות והעצות רלוונטיות יותר לאשכול הזה.
אחרי שהמייל יפתח שוב יהיו עדכונים ותגובות שרלוונטיות לאשכול החדש.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/8/2011 22:04 לינק ישיר 

שיר, לא התכוונתי שיעלו למנהלים באישי את התמונות/סרטונים אלא רק בקשת רשות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2011 23:07 לינק ישיר 

אני אגיד לכם מה נראה לי רלוונטי עד עכשיו:

1. להעלות תמונות צנועות בלבד.

2. מייל שמכיל תמונות שבעייתיות לדעתכם - אין למחוק אותו באופן עצמאי בשום אופן!! תוכלו להצמיד אליו תווית "לעיון המנהלים".

3. שליחת תמונות - רק ב"כתוב דואר" של המייל the.new.mbc.forum עצמו, לא מהמייל האישי של כל אחד.

4. בלי התכתבויות צ'אט.

5. תגובות על תמונות - ענייניות בלבד. תגובות נוספות - באשכול כמו ששיר הציעה, אבל קיים כבר משהו כזה - האשכול לכל_המתגעגעים. אפשר להפוך אותו לאשכול המייל.

--
יישר כוח לכל המגיבים והמציעים.

עכשיו, יש לכם רעיון לגבי -
1. איך למנוע מצב שתמונות נעלמות מהמייל?
2. כללים מדוייקים ומדידים (=שאפשר למדוד) מי יקבל סיסמה למייל?
3. איך לדאוג שאכן הכללים יישמרו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/8/2011 01:24 לינק ישיר 

אידי תבדקי מי מהחברים אכן רציני בעינין הפורום וכלליו ולפי זה תביני...
ואכן לדעתי התגובות והצ'אטים הם הגורמים העיקריים לבלאגן שם... ופורום נשמע פתרון מצוין! (שיר החכמת!)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > - - - שונתה הסיסמה למייל - - -
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext