״ההצלחה המסחררת״? נו, עידו קצת הגזמת... :-) אבל בכל אופן יישר כח. ויש קישור להורדה? רימון, אתה יודע...
נשלח ב-2/9/2011 15:43
קצת צחוקים לא יזיקו פה, מותר להגזים לפעמים... הקישור של רימון בתהליכים... מקווה שיגיע לפני שבת...
נשלח ב-2/9/2011 16:14
וואוו יפה!!!!!!!!!! אין מה להגיד הנהלה לתפארת! (וסתם הערה שצרמה לי באוזן זה המעבר ממוזיקה קצבית פתאום לכינור אבל אני מבינה שזה כי רצית לשמור על רצף לפי הסדר... חוץ מזה הכל משלם!)
נשלח ב-2/9/2011 16:43
ישר כח ע-נ-ק!!!! הראיון פשוט ג-ד-ו-ל!! העריכה מדהימה... קטעי הוידאו הסוקרים את העשייה המוזיקאלית של חנינא מדגישים שלבחור קורות חיים מרשימים בהחלט! ובכלל... התשובות של חנינא היו מאד מפורטות ומעניינות.. בעיקר בגלל שהשאלות היו ממש לעניין..
אידי, התרגום שלך מקצועי וערוך כרגיל... ( לייק ווירטואלי גדול שאני לא ממש מצליחה לצרף.)
נשלח ב-2/9/2011 17:18
לגבי ההצלחה של עקיבא - רק תעיפו מבט בכמות הצפיות ביחס לכמות התגובות...
מילקי - ;) שפירו - את מבינה נכון :)
נשלח ב-5/9/2011 19:53
לא היה לי זמן לכתוב עד עכשיו אבל זה פשוט ראיון ענק ולאו דווקא בגלל התוכן אלא בגלל הרעיון הפורץ דרך!!!
ואידי ודניאל עמדתי לידכם מאמצע הראיון ולי הוא זכור כיותר ארוך זה רק נראה או שזה היה כך באמת???
נשלח ב-6/9/2011 00:12
תודה, כוחאש! המילים שלך עושות לנו כוח להמשיך במאמצים לפיתוח הפורום.
ולגבי האורך - היו יותר דיבורים ממה שרואים - כל מיני הסברים על מי אנחנו ואיפה אנחנו הולכים לפרסם את זה, דברים כאלה - אבל הראיון נטו היה בערך ככה, אולי למעט משפט/שניים שהושמטו.
נשלח ב-6/9/2011 12:54
היי, זה מקסים, כל הכבוד לכם עכשיו צריך לראיין את שאול אלסון יאיר קניג ודיויד הרשקוביץ, צחקתי!!! מקסים! !
תודה רבה ושכויח!!!!! זה נותן פן חדש לפורום...ממש פורץ גבול חדש ומוסיף עניין!!!!!! תמשיכו כך!!! אנחנו רוצים לשמוע דשי"ם נוספים!!!!
נשלח ב-8/9/2011 15:23
כן זה מדהים ולדעתי אולי תעשו עכשיו ראיון עם עקיבא וחייא כדי שנשלים את כל משפחת אברמוביץ המפורסמת
נשלח ב-8/9/2011 15:28
התכוונת לרבינא וחייא...
נשלח ב-8/9/2011 19:45
ראיתי מקודם את הראיון (אבל רק עכשיו התפניתי לענות...) והוא מדהים! העריכה - כבר אמרתי אצל עקיבא - פשוט מיוחדת ויפה והראיון מקסים. תשובות ארוכות ויפות. והיה נחמד שראו גם את אמא שלו בצד... הראיון הבא צריך להיות איתה, מייסדת דור הפאר של משפחת אברמוביץ.