| נשלח ב-9/10/2011 18:49 |
|
| |
אידי: :) לשרותך תמיד! הקישור תקף עד ה- 16/10/2011 ---- אם אני מנתחת את המסביב של השיר, הלחן מאד שטוח למילים כ''כ מביעות.. הבית עוד נסבל, אבל אז מגיע הקצב של הפזמון והופך את השיר לרדוד באופן נוראי... מהבחינה הווקאלית דווקא הופתעתי לטובה.. הקול של דייויד התייצב והשתבח, קול עשיר כזה שכיף לשמוע.. להוציא את ההלם הראשוני שתקף אותי כששמעתי את הסינגל לראשונה.. איך הספיק לגדול ככה הבחור?! אקיצער, דייויד, יש לך את זה!!
אגב, ליודעי ח''ן ידוע מי אחראי לעיבוד וללחן?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2011 18:55 |
|
| |
כבר הגבתי בשיחה בפורום,אבל למען הסדר הטוב...,+ כמה שינויים...:
הלחן:סולידי ומענין,נשמע שלו משום מה=(מסוג הלחנים הפיראטיים...)אבל,זה לא לוקח את החן.
קראתי את מה שמילקי כתבה על הקשר בין הלחן למילים,וכולי הסכמה והצטרפות,אני דברתי על הלחן לכשעצמו.
(לא ידעתי אם להשתמש במילה 'מוזר' לגבי הלחן,אז התפשרתי על מענין....)
הקול:בוגר לגמממרררי!,קצת הייתי בהלם,אמנם שמעתי בהדרגה את ההתבגרות (החל מ...?)התעוררות,
המופע בבניני האומה תש"ע(הצילו,נכון מפחיד שמגדירים את זה כבר לפני שנתיים...?למרות שלמעשה זה שנה וכמה חודשים..)
טקס הפרידה בסוכות תשע"א,והסינגל הראשון ששמעתי קצת באיחור ולא לגמרי..
אבל עדיין,הוא נשמע כמו אברך בן שלושים!(גם אם לחיוב..)כנראה שלחישמולים בקול,יש חלק בזה.
הביצוע:חובבני מדי,בניגוד לסינגלים של זמרים אחרים.(קשור לעליזות שאידי הזכירה לעיל...)שמתם לב לצחוק במילה השם,
בתחילת השיר...?,אהבתי.
בקיצור...........למרות הכל ואולי בגלל....,עדיו לגדולות,לטעמי בכל אופן.
יפה מצידו שהוא בחר לפתוח את הקרירה עם סגנון כזה ולא.........,נקוה שזה לא היתה החלטה זמנית...
יש כאן יחודיות מסוימת,שלא ידעתי להגדיר מהי,ומצד שני זה קלאסיקה של זמרים אמריקאיים צעירים(בוגרי מיאמי..)ובכלל.
אני ממתינה לדיסק!
נ.ב.וכמאמר הקלישאה:"על טעם וריח אין מה להתוכח!!!",אז נא לא להתווכח...
תוקן על ידי לבבית30 ב- 09/10/2011 19:03:36
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2011 20:08 |
|
| |
הקול שלו התבגר הרבה או שאני טועה?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2011 20:53 |
|
| |
הקול יפה, טעון קצת ליטוש. השיר לא עושה שום דבר עבור יכולת השירה שלו - כלומר, אי אפשר באמת לשמוע לאיזה גבהים ולמה הוא מסוגל עם סוג שיר כזה.
זה מסוג השירים שאי אפשר לטעות בהם כי אין בו שום סיכון.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2011 21:18 |
|
| |
לחן - נחמד. שירה - לא להיט. יש הרבה מה לשפר. הפקה - חלטורה במיטבה.
הקול שלו השתנה מאוד. הפוטנציאל קיים, אבל הוא לא יצליח לממש אותו בלי מפיק נורמלי.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2011 21:46 |
|
| |
אני דוקא אהבתי את השירה שלו... אבל השיר עצמו לא משהו... וגם זה לא השיר המלא מכון?
תוקן על ידי מצפהלמשיח2 ב- 09/10/2011 21:45:32
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2011 22:32 |
|
| |
שיואווווו!!! אני לא מאמינה!!!! נו רואים שהוא בוגר פרחי מיאמי...... האמת אם לא היה שינו הדרגתי בקול שלו-זה היה מבהיל..... הקול הבוגר בזה ממש מתאים לו,הרי הוא כבר לא ילד!!! איזה מאענטש!!! מה זה התלהבתי,יש אפשרות הורדה??? (גם של הסינגל הקודם,אם אפשר...) סתם רעיון  :זה יהיה ממש חמוד אם לאט לאט הוא יתחיל לשלב את אחיו הקטנים איתו.....  (זה יהיה מענין.....) נ.ב.-סורי על כל השלוש נקודות (או יותר) ....... 
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2011 12:19 |
|
| |
מיאמית - הקישור לאתרוגים הוא להורדה בג'מבומייל. -- הקשבתי שוב לשיר. לא יודעת מה איתכם - אבל אני לא שמעתי שם איזה בחור זר ומוזר. שמעתי שם את דייויד הרשקוביץ המוכר והאהוב! איזה כיף!!! אותם גוונים, אותו עושר. רק קצת (קצת הרבה...) יותר בוגר. ולא קול דק וצרוד כמו של רוב המתחלפים. יפה לך, דייויד! אמנם הקול שלו עדיין לא לגמרי סגור על עצמו, ומסתבר שהוא צריך לעבוד קצת יותר על פיתוח קול - בפרט כשהוא עולה הוא מתאמץ מאוד. -- כשהוא צוחק ב"השם" הוא מזכיר לי את מייקל גרינברג מהמכביטס... גם לכם? -- ו-עזבו את ההפקה... אתם מכירים את דייויד והשטויות שלו. הוא עושה את זה בשביל הכיף יותר מאשר בשביל התוצאה הסופית... (איזה ניתוח פסיכולוגי מצידי  )
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2011 12:11 |
|
| |
אני ניסיתי לשמוע וזה לא בדיוק הלך לי אבל מה שהספקתי לשמוע זה היה בסדר(נתוח אני אעשה אח"כ ) אבל קודם אני צרחכה לשמוע את זה נורמלי מה שכן הקול שלו נהיה יותר טוב מהסינגל השני.(ניסיתי להוריד את השיר דרך הג'מבומיל אבל הקובץ לא בשרת יש מישהו שיכול לסדר את זה? פשוט בקישור השני אני שומעת מקוטע.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2011 17:44 |
|
| |
הסתדרתי בסוף....... וואו זה ממש טוב לזמר מתחיל כשזה בתוך מקהלה אז גם אם הוא לא ממש טוב המקהלה מחפה וכו' אבל כיחיד הוא ממש טוב האמת שאני לא בדיוק הייתי מעריצה נלהבת שלו עוד כשהוא היה במקהלה קצת נראה שזו הפקה "ביתית" הפליבק לא עשיר והוא נשמע מחייך באמצע וכו' הקול שלו נשמע פה צעיר ויפה כזה לא כמו שהוא היה לפני שיצא מהמקהלה ובסנגל הראשון זה היה נשמע אז כאילו יש לו משהו לבלוע וזה לא נבלע לו אתם יודעים מה נראה לי שהוא ישתלב טוב ב"חברה" נכון?
|
|
|
|
|