אם האשכול הזה שחזור של אשכול ישן, אז במחילה, אפשר למחוק :)
במה מתבטאת האהדה שלכם למיאמי ביומיום? (חוץ מלשמוע אותם ברפיט כל היום ולקנות כל אלבום שיוצא..)
אצל למשל, כל הריגטונים ב-2 הפלאפונים (אחד מאושר פרוץ ואחד עצוב) הם שירי מיאמי, מתחלפים לפי החשק, המצברוח והאקטואליה (חגים וזה) אני פשוט חותכת אותם במובי מייקר (בטח יש אפילו תוכנות פשוטות יותר, לא ניסיתי) וסוגרת על MP3 אז אם הייתם פעם באוטובוס ושמעתם איזה 'שמע ישראל השאאם אלוקינו..' זה אולי היה אני :)
איך זה אצלכם?
נשלח ב-26/10/2011 10:46
היי אצלי: יש צלצול בפלאפון את השיר: "רוח רוח" שעון מעורר בפלאפון "עד מתי" לשעון מעורר דחוף שזה יהיה שיר של מיאמי כי רק עם אני שומע את מיאמי אני מתעורר למשל עם אני ישמע את מ.ב.ד אינ לא יתעורר עד כדי כך שלא תאמינו אבל פעם חבר שלי שינה לי את השעון מעורר בפלאפון בכוונה לשיר של ישיבה בויס ולא התעורררתי . למרות אני אוהב גם את ישיבה בויס אבל בעיקר מיאמי
ואין לי שעה בחיי שאני לא מזמזם איזה שיר של מיאמי !!!
אני אוהד של כל ילדי פרחי מיאמי (ארה"ב)! אבל בעיקר של בנימין רבינא התותח ודוד פרלמן
מה אתם יש לי מספיק נתונים בשביל שיקראו לי אוהד של מיאמי?
תוקן על ידי שלאגריסט ב- 26/10/2011 10:46:57
נשלח ב-26/10/2011 13:57
אני עשיתי כמה וכמה צלצולים משירי מיאמי שחתכתי
להודעה זה הסולו של מקס ב"או השם"
לצלצול זה "עזרי מעם ה" שיהודה גורקין שר ביבוא
נשלח ב-26/10/2011 13:58
וגם אני הכי הכי אוהבת את: דוד פרלמן רבינא מקס !!!
נשלח ב-26/10/2011 15:21
אני אוהבת את מיאמי בכל ליבי מגיל קטנות מספיק שאת כל שנות נעורי העברתי בליספור נמשים לסולנים,איזה צבע עינים, ולמי יש קול יותר צלול וכו' מקוה שזה נקרא אוהדת..
נשלח ב-26/10/2011 16:30
אני ממש גדלתי עליהם וחויתי איתם תקופות משמעותיות בחיי ( איזה רציני...) והם חקוקים עמוק בי אני מאוד אוהבת אותם יעדו מסיבות סוף שנה שאני מאמנת לא הגיוני שלא יהיה שם משהו שקשור למיאמי מוזיקה או תנועות מקהלה וריקוד אבל יש לי גבול מאוד ברור אחרת זה היה עצוב......
נשלח ב-26/10/2011 22:01
פווו - אשכול מקורי בהחלט - תרתי משמע! --
בשבוע האחרון הפלאפון שלי חזר מתיקון ונמחקו הרינגטונים שלי - הצלצול היה "יבוא" - מהסולו של האחים אייל והלאה, וצליל ההודעה כלל את 3 המילים "עזרי מעם ה'". (דייויד הרשקוביץ, כמובן!)
לא שמרתי העתק... אז עכשיו צריך לחשוב אם לשחזר את הנ"ל או לחשוב על משהו חדש.
בכל אופן, השעון המעורר עדיין מנגן את "הטוב", והקטע הכי מעצבן הוא שזה נעצר בדיוק כשרבינא מתחיל את ה"כי מעולם" הראשון שלו... אוף!
שעון מעורר נוסף (לא שלי) מנגן את "והיא שעמדה" מ"התעוררות".
וכל עוד זה לא מצלצל מוקדם מדי, הרי שאין לי סיבה מוצדקת למלמל מתחת לשמיכה "למה הרבינא הזה לא שותק כבר?!" ולהתהפך לצד השני... (הסמיילי הזה מפהק או בוכה...?)
נשלח ב-26/10/2011 22:05
אידי, תתקני את השעון מעורר שלך כי כל עוד הוא מנגן את ה״טוב״ בלי רבינא זה לא =
נשלח ב-27/10/2011 14:11
מה עושה אותי אוהדת....?(נראה לי שקל יותר להתחיל ממה שלא עושה אותי אוהדת...!)
שירי מיאמי non stop! (אפשר לשאול את השכנים,גם מתוך חלום הם יאשרו את זה..) פותחת את הפורום ברגע שאני יכולה!!!!!! ..יש לי כמה לחנים,שיום אחד אולי תשמעו אותם בדיסק החדש של מיאמי(הענין בשלבי טיפול..,ירחמיאל אמור להביע את דעתו..) ..מתעתדת להקים מקהלה לבנות בנוסח מיאמי(בעבר דברו על זה בפורום,לא?) ..כמה מכתבים מרגשים עד דמעות...,שלא נשלחו כמובן ליעדם... :))) ..תמונת סטודיו ענקית של...שתולה לי בחדר.בדמיון כמובן...:) ..משפרת את האנגלית,כדי שאם אני אפגוש יום אחד את אחד הבוגרים ,אז.... מה עוד?נזכר בהמשך..
תוקן על ידי לבבית30 ב- 27/10/2011 14:17:13
נשלח ב-27/10/2011 17:44
הכותרת משונה. זו שאלה או תמיהה?
בסגנון אחר: ? או ?!
תוקן על ידי netson ב- 27/10/2011 17:45:02
נשלח ב-27/10/2011 19:33
טוב אני מקווה שבזכות העצה שנתתם הפעם זה יישלח...
אז ככה אני אוהדת מיאמי מהפעם הראשונה שראיתי אותם...שזה היה מממש כשהייתי פיצית...
אבל הקשר העמוק יותר נהיה במיאמי בי-ם שפשוט הייתי חופרת עליו ימים ולילות (ומסתכלת שם על ילד אחד בלבד...)
נהיה לי קטע שכל תקופה יש לי את "הילד" שלי. זה התחיל בדובי שפירו. עבר בירושה למרדכי אחיו. אח"כ ברווח- זלמן פולק, ביבוא- יושי כמובן וסול אייל המתוק. אח"כ בין יבוא למי לה' אלי- התחלתי פתאום לאהוב את יאיר(כן קצת מאוחר מידי...) (אה על תקופת משיח פשוט דילגתי משום מה לא הייתי אז בענינים..)
ואז ברוורס ענק חזרתי אחורה לאקספיריאנסים- וארי גולדווג היה הפיבוריט
כשיצא מי לה' אלי האמת לא היה לי מישהו... אני מתכוונת לא קול יפה אלא חיבור כזה...לאופי למה שהוא משדר. ואז בהופעה השנה בבניני האומה- נדלקתי- ריצ'ייייי הוא כזה מווותק!!!!!!! וזהו...לבינתיים.....
נשלח ב-28/10/2011 14:11
איזה קטע של אשכול!
מעניין שאף אחד לא כתב עדיין שהוא חולם בלילה על פרחי מיאמי - מה, אני היחידה?
נשלח ב-28/10/2011 14:33
לחפש את יהודה גורקין בקראון הייטס!!! אבל כנראה שאני לא מספיק שרוף כי לצערי לא ראיתי אותו... (ואולי כן ואני לא יודע?)
נשלח ב-29/10/2011 21:34
CHEDVA כתב:
מעניין שאף אחד לא כתב עדיין שהוא חולם בלילה על פרחי מיאמי - מה, אני היחידה?
גם לי זה קורה לפעמים
נשלח ב-29/10/2011 21:36
משיחמשיח כתב:
לחפש את יהודה גורקין בקראון הייטס!!!
אבל כנראה שאני לא מספיק שרוף כי לצערי לא ראיתי אותו...
(ואולי כן ואני לא יודע?)
אח, זה היה חמוד...
אהבתי את המסקנה שהגעת אליה ושורת המחץ - השורה השלישית!
נשלח ב-30/10/2011 19:32
אידי כתב:
לחפש את יהודה גורקין בקראון הייטס!!!
אבל כנראה שאני לא מספיק שרוף כי לצערי לא ראיתי אותו...
(ואולי כן ואני לא יודע?)
כמו לאכול אגס(למה דווקא..?,לא יודעת) בלי לדעת שבלעת אותו.....
ידידי,לא ניתן כ"כ מהר להסיק מסקנות.
אפשר להיות שרופים ולא לראות...(ואין חכם כבעל הנסיון...: (
אבל,עדין יש תקוה, כי "יגעת ולא מצאת,אל תאמין".