| נשלח ב-3/11/2011 20:34 |
|
| |
הופעת הבמה של ירחמיאל: דרגו
אחרי שדיברנו כל כך הרבה על הפרחים, הגיע הזמן לנתח קצת גם מה הגנן שלהם עושה... ובכן - באיזה שיר אתם אוהבים במיוחד את הופעת הבמה של ירחמיאל? ולמה?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2011 20:38 |
|
| |
אני אתחיל: אהבתי מאוד את הופעת הבמה שלו ב"ביום ההוא". הדרך שהוא הצטרף לריקוד של הילדים, כשהוא משתלב איתם בסולו מוצלח כזה... הוא לא "בא לבקר", הוא היה חלק בלתי נפרד מהמקהלה - אבל כמנהיג.
!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2011 23:01 |
|
| |
לגביי הופעת הבמה של ירחמיאל בריקוד לא כל כך שמתי לב, אבל דווקא אהבתי את השלב בו ירחמיל משתלב עם הילדים בריקוד שבסוף השיר "שמע ישראל" לגביי הופעת הבמה שלן בשירה לפעמים נראה לי שהוא מוסיף לשירה ולפעמים נראה לי שהוא סתם מעצבן אבל אני מאמין שהוא יודע מה הוא עושה. . הייתי רוצה לראות את ההופעת במה של ירחמיאל בצורה קצת יותר תוססת לא בצורה כזאת  , אלא משהו כמו 
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/11/2011 13:51 |
|
| |
באופן כללי,למרות שהוא לא ממש נראה גמיש,הוא די משחק אותה טוב.
בכלל,העובדה שהוא מאמן את התנועות של המקהלה- כדבריו,מעידה הרבה על היכולות הכיארוגרפיות (הצילו,נשמע כמו כירורגיה...,כך כותבים?)שלו.
אהבתי את הקטע בשיר איום נורא-יבוא.התנועות והפרצופים שלו,כמעט מעוררים אימה....
תוקן על ידי אידי ב- 05/11/2011 21:53:05
|
|
|
|
| נשלח ב-4/11/2011 14:09 |
|
| |
לדעתי הוא יודע להופיע מעולה וזה טוב שהוא עושה את זה רק בשירים מסוימים ולא בכל שיר.
אין ספק ש"ביום ההוא" זה אחת ההופעות במה הטובות שלו אם לא הכי טובה.
ומה שאהבתי יותר בשנים האחרונות אצלו, זה בשירים: "יחדשהו" ו"כל ישראל ערבים" - ברווח, ב"רק חזק" במופע אחד לפני, וביבוא - בשיר "גלה" וב"משיח" - שהוא מסתובב באמצע...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/11/2011 14:16 |
|
| |
גם אני אהבתי בשיר יחדשהו, בעיקר בקטע שאיצי יעקובוביץ שר וכולם רוקדים בטור, ירחמיאל מצטרף אליהם באופן ספונטני ורוקד איתם את התנועות, ואין ספק שיש לא את השואו הזה מאוד, איך להצטרף בדיוק בתנועה האחרונה של השיר בצורה מסוימת וכו', הוא גם נכנס ויוצא משאיר אותם לבד שזה גם עניין של איך להופיע ומתי. לדעתי יוסי ניומן צריך ללמוד ממנו בקטע הזה, הוא יכול בהחלט להשאיר קצת את המקהלה לבד....
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2011 21:16 |
|
| |
| שלאגריסט כתב: |  |
לגביי הופעת הבמה לפעמים נראה לי שהוא מוסיף לשירה ולפעמים נראה לי שהוא סתם מעצבן אבל אני מאמין שהוא יודע מה הוא עושה.
הייתי רוצה לראות את ההופעת במה של ירחמיאל בצורה קצת יותר תוססת לא בצורה כזאת  , אלא משהו כמו  |
|
מסכים בכל מילה. אפי' אם האיורים(מלשון איור).
תוקן על ידי netson ב- 05/11/2011 21:16:56
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2011 21:55 |
|
| |
אפשר להבין אותו הוא קצת התבגר וכבר הגוף לא מאפשר את זה
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2011 18:14 |
|
| |
מצאתי בארכיון המיאמי שלי,(שלצערי הרב,זקוק להרבה השלמות של חומר,וכל תרומה תתקבל בברכה!) dvd מעלה אבק ושריטות,(שכנראה,עבר עריכה מחודשת)של מיאמי אקספירינס 1 .כלומר,זה לא המופע בעצמו אלא,אוסף של קטעים מהתקופה ההיא,בקיצור....,אני לא בדיוק יודעת מה פשרו של הדיסק הזה,נראה לי אפילו,שהוא נרכש בכלל בחו"ל. בגלל מצבו האנוש,הוא לא עולה לי למחשב,ובזמנו,לא הייתי מספיק בענינים,כדי לדאוג לגבות אותו. דבר אחד זכור לי ממנו,השיר we need you,-נחום סטארק(כמעט בטוח)וארי גולדוואג,הסולנים שם,ו..... המשפט,שבשבילו הקדמתי את כל ההקדמה הארוכה הזו,הוא שממש אהבתי שם את הפוזות של ירחמיאל-שחקן של ממש,כשהילדים אומרים you,you , ירחמיאל נרתע ונראה מבוהל,כאומר:"אני?!" למישהו יש מושג על מה אני מדברת????
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2011 23:02 |
|
| |
יש מושג, בהחלט! לא יודעת מה הדיסק שלך, אבל הקטע שאת מתארת נמצא במיאמי אקספיריאנס 1... אני קניתי אותו בארץ.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2011 10:57 |
|
| |
| לבבית30 כתב: |  | מצאתי בארכיון המיאמי שלי,(שלצערי הרב,זקוק להרבה השלמות של חומר,וכל תרומה תתקבל בברכה!)
dvd מעלה אבק ושריטות,(שכנראה,עבר עריכה מחודשת)של מיאמי אקספירינס 1 .כלומר,זה לא המופע בעצמו
אלא,אוסף של קטעים מהתקופה ההיא,בקיצור....,אני לא בדיוק יודעת מה פשרו של הדיסק הזה,נראה לי אפילו,שהוא נרכש בכלל בחו"ל.
בגלל מצבו האנוש,הוא לא עולה לי למחשב,ובזמנו,לא הייתי מספיק בענינים,כדי לדאוג לגבות אותו.
דבר אחד זכור לי ממנו,השיר we need you,-נחום סטארק(כמעט בטוח)וארי גולדוואג,הסולנים שם,ו.....
המשפט,שבשבילו הקדמתי את כל ההקדמה הארוכה הזו,הוא
שממש אהבתי שם את הפוזות של ירחמיאל-שחקן של ממש,כשהילדים אומרים you,you ,
ירחמיאל נרתע ונראה מבוהל,כאומר:"אני?!"
למישהו יש מושג על מה אני מדברת???? |
|
בטח!
יש את אותו קטע גם במופע מיאמי 4 עם רוברט לואי (וזה הרבה יותר יפה)
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2014 23:36 |
|
| |
אני הייתי חייב להגיב על אף שזה ישן. אני מאוד אהבתי בהופעה של יבוא את ההופעה של ירחמיאל בשיר איום ונורא. וגם בראיון של מנחם טוקר שהוא מטטא שם זה אחד הקטעים היפים. בכלל אני חושב שאפי' שאין לו קול מטורף אבל רק לחשוב שהוא מוזיקאי בטירוף זה עושה טוב לראות אותו נכנס לכל שיר שיהי', אתה אומר לעצמך בלב תשמע הבנאדם הזה עומד מאחורי הדיוק של השירה של הפרחים מאחורי הריקודים מאחורי בחירת הקולות מאחורי הלחנים המדהימים ומאחורי מאות שעות של אימון זה מכסה על הקול שלו וכו'
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2014 23:38 |
|
| |
אני הייתי חייב להגיב על אף שזה ישן. אני מאוד אהבתי בהופעה של יבוא את ההופעה של ירחמיאל בשיר איום ונורא. וגם בראיון של מנחם טוקר שהוא מטטא שם זה אחד הקטעים היפים. בכלל אני חושב שאפי' שאין לו קול מטורף אבל רק לחשוב שהוא מוזיקאי בטירוף זה עושה טוב לראות אותו נכנס לכל שיר שיהי', אתה אומר לעצמך בלב תשמע הבנאדם הזה עומד מאחורי הדיוק של השירה של הפרחים מאחורי הריקודים מאחורי בחירת הקולות מאחורי הלחנים המדהימים ומאחורי מאות שעות של אימון זה מכסה על הקול שלו וכו'
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2014 23:39 |
|
| |
סורי זה נכנס לי בטעות פעמיים עדיין לא יודע איך למחוק
|
|
|
|
| נשלח ב-16/5/2014 10:33 |
|
| |
מטאטא...? על מה מדובר? שתף את השכחנים ואת אלה שלא שמו לב...  (ולמחוק הודעה רק המנהלים יכולים - אתה יכול מקסימום למחוק את התוכן, וגם זה תוך שעה בלבד מהשליחה. להסבר נוסף, אתה מוזמן לשאול באשכול "תמיכה טכנית".) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/5/2014 14:55 |
|
| |
| אידי כתב: |  | מטאטא...? על מה מדובר? שתף את השכחנים ואת אלה שלא שמו לב...  |
|
המדובר במקטע וידאו בונוס שצורף ל-DVD יבא, בו מראיין מנחם טוקר ארבעה מבוגרי המקהלה. באמצע הראיון מופיע ירחמיאל עם מטאטא בידיו, ומתחיל לטאטא סביבות מנחם טוקר והילדים. למיטב זכרוני, בתגובה לצחוקו של מנחם, מגיב ירחמיאל: אני צריך לעשות את הכל... ניורק, אכן אנקדוטה הזכורה לטוב. אם נניח לרגע את הצחוק בצד (לאחר שישככו הדי הצחוק, כמובן), יש באפיזודה זו יותר ממשהו מן האמת, שכן כל אחד שמתבונן מעט ישים לב מיד כי אכן ירחמיאל הוא זה שעושה את הקול, סליחה, את הכל: בחירת המילים, הלחן (או לפעמים להיפך), אימון ילדי המקהלה בשירה ובכוריאוגרפיה, ו... כן, לפעמים גם את הטאטוא.
|
|
|
|
|