| נשלח ב-29/11/2011 22:14 |
|
| |
היכן ירחמיאל לא מסתיר רגשות?
נכון,שכל אדם שנושא בתפקיד שקשור לילדים,בעקרון,מתחבר ואוהב את כולם.כך זה צריך להיות.
אבל,אנחנו זוכרים מצוין,את המורים/ות,שנצמדו לכמה תלמידים,באופן בולט,ומעורר קנאה...
אמנם,יש לציין,שלירחמיאל,מגיע צל"ש מיוחד על העובדה,שהוא מתייחס יפה לכל ילדי המקהלה,ומשתדל לא להפלות...
ובכל זאת,הוא בנאדם..,וגם לו כנראה,יש העדפות...
אני מצאתי בין השורות כמה מהן...
אתם מוזמנים להוסיף:
מי לדעתכם הילד,שירחמיאל רווה ממנו הרבה נחת,והיכן תפסתם את זה...?
תוקן על ידי לבבית30 ב- 29/11/2011 22:17:34
|
|
|
|
| נשלח ב-29/11/2011 22:30 |
|
| |
אני עליתי על הנתון הזה:(בהקלטה מהראיון,במוצ"ש מוזיקלי)הקישור למטה..,קודם כל תקראו..
הניתוח שלי:בראיון במוצ"ש הגעתי למסקנה הברורה,ש..כן,ירחמיאל יודע להודות,מי הם הכוכבים האמיתיים.
כששמעו את השיר משיח,ירחמיאל חוזר פעמיים על השם שאול אלסן,כשנימה של נחת ועונג אמיתי,נשזרת וזועקת מקולו..
וזאת לאחר,שבמחרוזת של שלושת הכוכבים מרווח,כשהוא מכריז את שמותיהם,הוא שוב חוזר על השם שאול אלסן פעמיים.
וזה לא מקרה...!
בנוסף לכך,כשיהודה גורקין מציג את עצמו,ירחמיאל מתערב ואומר בחור חשוב,עם מידות טובות...
הפעם,שומעים את ההערכה המיוחדת,לאישיותו של יהודה,כילד/בחור..ולאו דווקא בהקשר של כשרונתיו המוזיקליים.
להאזנה:
http://www.jumbomail.co.il/Downloads.aspx?sid=c05675051d644ec19afe9ead04832fd5
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2011 13:24 |
|
| |
גם הוא אמר פעם שג'ונתן פאלי הוא מטובי הסולנים שהיו לו והוא אמר זאת באהבה וחיבה בלתי רגילים
גם בינו לבין ייצי ספינר ועודד קאריטי היתה כימיה אישית גדולה...
הוא גם מאוד אהב את יאיר קניג
את הדברים הללו לא המצאתי הם היו כתובים באתר ואח"כ הסירו אותם משום מה...
תוקן על ידי מכייפת7 ב- 30/11/2011 13:28:13
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2011 17:19 |
|
| |
ירחמיאל אוהב גם את דוד פרלמן...זה בלט בשידור בקול חי...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2011 21:48 |
|
| |
| מכייפת7 כתב: |  | גם הוא אמר פעם שג'ונתן פאלי הוא מטובי הסולנים שהיו לו והוא אמר זאת באהבה וחיבה בלתי רגילים
גם בינו לבין ייצי ספינר ועודד קאריטי היתה כימיה אישית גדולה...
מה המקור של זה?הוא גם מאוד אהב את יאיר קניג
את הדברים הללו לא המצאתי הם היו כתובים באתר ואח"כ הסירו אותם משום מה... איזה אתר?
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2011 21:49 |
|
| |
אגב, רעיון ממש יפה, לבבית! 
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2011 23:08 |
|
| |
אוקיי. (הדברים דלקמן אולי גם מתאימים לאשכול "מה שהם לא התכוונו שנתפוס") ברשותכם אחזור להופעה בבניני האומה בירושלים בשנת תש"ע, אם אתם זוכרים בסוף השיר "יבוא"(שיר הסיום) ירחמיאל רקד עם יאיר קניג. דווקא איתו. בוידאו נראה שיאיר היה קצת מופתע, וע"כ לדעתי זה לא היה מתוכנן. וכמ"כ בהופעה יאיר קניג "נאלץ" להתעכב בהקראת שמו כמה שניות. לדעתי 2 הדברים דלעיל מוכיחים מעל לכל ספק שירחמיאל חיבבו.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2011 23:17 |
|
| |
אני חושב שהדיסק התעוררות מוכיח כמה הוכחות... ולבבית מתי השמיעו את המחרוזת השקטה במוצ"ש משום מה לא זכור לי?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2011 23:59 |
|
| |
אני חושבת שצריך להפריד בין הערכה לאופי/מידות של הילד לבין הקול של הילד.
דוד פרלמן הוא כעת אחד הכוכבים של המקהלה, כאשר ירחמיאל היה עם הילדים באולפן, דוד היה הסולן הגבוה היחיד באולפן שידע להחזיק מנגינה בטון כה גבוה. אם בנימין רבינא היה שם, אין לי ספק שהוא היה מחלק את זה ביניהם. - לוגיקה פשוטה.
כאשר הוא שיבח את המידות של יהודה גורקין, הוא התכוון לאופי, כנ"ל כאשר שיבח את יאיר קניג.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2011 00:52 |
|
| |
זה לא סותר,שאת חלק מהילדים שהוזכרו כאן, ירחמיאל מעריך,גם מבחינת האישיות,וגם מבחינת היכולות המוזיקליות שלהם.כמו יאיר למשל. ------- משיחמשיח,התכוונתי לכך,שבסוף המחרוזת של שלושת הגדולים,(בסוף המופע רווח)ירחמיאל אומר את השם שאול פעמיים,בעוד שאת ארי ויוסי,הוא מזכיר רק פעם אחת.לא השמיעו את זה במוצ"ש.חברתי פשוט,את שתי ההזדמנויות,שבלטו לי,מהמופע ומהראיון.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2011 18:59 |
|
| |
לבבית,'כשם שאין פרצופיהם שווים כך גם דעותיהם אינן שוות' כי אני ממש לא העלתי בדעתי ע"כ, ואגב משהו לא לטובה לירחמיאל שבשיר משיח הוא בכלל לא זכר את הסולנים בושה וחרפה הילדים שם הזכירו לו שני ילדים שראו במוחש שהוא חיבב במיוחד בגלל אופי זה יאיר קניג ויהודה גורקין
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2011 19:24 |
|
| |
אתה בטוח שהוא באמת לא זכר? הוא לא ניסה פשוט לבחון את הידע של החבר'ה שם?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2011 19:54 |
|
| |
זה טוב לסנגר
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2011 10:29 |
|
| |
| משיחמשיח כתב: |  | ואגב משהו לא לטובה לירחמיאל שבשיר משיח הוא בכלל לא זכר את הסולנים בושה וחרפה הילדים שם הזכירו לו
|
|
הצחקת אותי לגמרי.ברור שהוא ידע את השמות,רק עשה את עצמו,בשביל הקטע.זה פשוט תפור על ירחמיאל.
סולנים מעולים,לא כ"כ מהר שוכחים.זה לא היה לפני מאה שנה.
בראיון,גם שאלו אותו לגבי הבוגרים שעושים לו נחת(שהולכים בדרכו-בדרך המוזיקה היהודית..),
והוא ידע מצוין להגיד:ארי גולדוואג,ועוד כמה שמות שאינני זוכרת כרגע.זה אומר שהוא זוכר מצוין!
--------
ולענין הפרצופים השונים,לא ממש הבנתי,בקשר למה כתבת את זה...
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2016 22:41 |
|
| |
אם מסתכלים על כותרת האשכול ולא על השאלה שהובאה בהודעה,המקום בו ירחמיאל בהחלט לא הסתיר רגשות היה בהופעת מיאמי בירןשלים תשע"ד. ירחמיאל היה מאוד קליל שמח וזורם. למשל, סיפר על חוויותיהם בירושלים (עם נהג המונית,מי שזוכר..) שאל בסוף ההופעה 'מי הולך מחר לבי"ס' (זה היה חמןד !) בנוסף, כאשר הסתיים השיר מהרה הצטרפו קבוצה גדולה מהקהל לשיר,והמשיכו אותו,תוך שירחמיאל עודד אותם לשיר. עוד דבר, בסיום ההופעה ירחמיאל נתן לילדים וצופים מהקהל לעלות לבמה(!) ,לשיר עם הילדים ולהיות איתם,דבר שמעולם לא קרה קודם לכן.(בהופעת מיאמי בירושלים ע"א עלה איזה תמהוני לבמה בסוף ההופעה וירחמיאל התעצבן מאוד על זה והעיפו את אותו אחד משם) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-9/1/2016 23:44 |
|
| |
| משיחמשיח כתב: |  | אני חושב שהדיסק התעוררות מוכיח כמה הוכחות... ולבבית מתי השמיעו את המחרוזת השקטה במוצ"ש משום מה לא זכור לי? |
|
הדיסק התעוררות היה משהו חד פעמי. לדעתי כעין הצדעה לפייבוריטים שלו.
|
|
|
|
|