| נשלח ב-14/12/2011 19:38 |
|
| |
תנו כבוד לתורה...
בוגר מיאמי עקיבא אברמוביץ זכה במקום הראשון בבית chidon לאומי התנ"ך
אז לא רק במוזיקה מבין הבחור 
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2011 02:05 |
|
| |
שלאגריסט חביב! אנחנו נשמח לתת כבוד, רק תביא עוד קצת פרטים! אתה לא יכול להפיל פצצות ככה בשקט 
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2011 08:20 |
|
| |
מה זה? חידון התנ"ך העולמי?
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2011 16:48 |
|
| |
ישר-כוח!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2011 23:31 |
|
| |
טוב... מחכים...
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2011 14:21 |
|
| |
שלאגריסט ואני תהינו אם זה העניין: http://www.yuhsb.org/?page_id=426 מה דעתכם? (כאילו, זה אומר שב-ה' באייר הקרוב עקיבא יהיה שם - ז"א כאן - על הבמה??)
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2011 23:02 |
|
| |
בכל מקרה עצם זה שהוא זכה זה בטוח. אז אפשר לפרגן לו ולברכו .... למרות שלא נראה לי שהוא יראה את זה בכלל
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2012 13:58 |
|
| |
אחד ממשפחת אברמוביץ מוסר :
כן, זה נכון שעקיבא זכה במקום הראשון בחידון התנ"ך. הוא ייצג את ארצות הברית בחידון התנ"ך הבינלאומי בעוד כמה חודשים בירושלים. הבחינה כוללת את כל ספרי התנ"ך בפירוט.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2012 14:42 |
|
| |
| שלאגריסט כתב: |  | אחד ממשפחת אברמוביץ מוסר :
כן, זה נכון שעקיבא זכה במקום הראשון בחידון התנ"ך. הוא ייצג את ארצות הברית בחידון התנ"ך הבינלאומי בעוד כמה חודשים בירושלים. הבחינה כוללת את כל ספרי התנ"ך בפירוט. |
|
נשמע די קשה (אם הוא לומד הכל בפרק זמן קצר כמובן...) בהצלחה....
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2012 19:08 |
|
| |
איזה גדול!! כל הכבוד עקיבא!
השקטים מספיקים הרבה בחיים...
להיות הכי הרבה שנים במקהלה - מימי שפירו ועד ימי פרלמן... וללמוד בינתיים לנגן על כמה כלים, וגם להספיק ללמוד יסודי את כל התנ"ך... ומי יודע מה עוד...
זה מזכיר לי את התמונה הזו:
נ. ב.
הייתי ממליצה לשנות את שם האשכול (שיוכלו לדעת על מה ועל מי מדובר בו)
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2012 21:41 |
|
| |
ממש כמו ששרנו בגן.. ר' עקיבא,ר' עקיבא,ר' עקיבא היה לגדול הדור.... (יודעים לאיזה שיר אני מתכוונת,כן?נוסטלגיה אמיתית..) אגב,התמונה ממש מוצלחת.מהיכן היא,אם יורשה לי לשאול ולדעת..? (זה נראה כמו מוזיאון,במקרה הטוב,או איזה מפעל,במקרה הפחות טוב..,אז באיזה שלב של ההופעה, הם הגיעו לשם...?  )
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2012 21:44 |
|
| |
לפי הלבוש שלהם, זה צולם באיזה שהוא שלב בהופעה(לפני... אחרי)
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2012 22:02 |
|
| |
לפי איך שזה נראה בתמונה , בראשו של עקיבא התעורר איזה שאלה בלימוד. (נראה לי ברמב"ם) אז ישר אחרי ההופעה הוא לקח את הספר כדי לפתור את השאלה. ומאחר והוא לא פתר את השאלה בעצמו הוא קרא לרבינא שיבוא לעזור לו בקושי הסוגיא ... אבל רבינא שתידע לך שמצלמים אותך לעד ספר לימוד על תחייך למצלמה לפחות תעשה את עצמך לומד!!!
|
|
|
|
|